Hjemme igen

Klokken 3.45 i morges var jeg tilbage fra Holland efter at have kørt hele aftenen og natten med.

 

20150810_191407

 

I dag har jeg haft hollandske gæster til middag, og det var dejligt at være hjemme igen.

 

Gartnerne har haft rigtig travlt, mens jeg har været væk. Jeg vender tilbage med billeder i morgen.

 

Nb. Må hellere lige fortælle. at den skønne dahlia på billedet hedder ‘Catherine Deneuve’. Jeg arbejder på, at den kommer med i mit Bilka-sortiment til foråret.

13 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, det må være skønt at se haven igen nu hvor alle de smukke Dahlia springer ud. Jeg er vild med den farve kombination, Dahlia er gode når der skal leges med farver.

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem, det må være skønt at se haven igen nu hvor alle de smukke Dahlia springer ud. Jeg er vild med den farve kombination, Dahlia er gode når der skal leges med farver.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Velkommen hjem og tusind tak for en dejlig uge med vidunderlige billeder.
  Jeg glæder mig til at se billeder fra din egen Kenzo-inspirerede have.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor har du haft travlt!
  Og velkommen hjem :)
  Du må da ha brug for lidt ekstra søvn efter sådan en lang køretur, sent i seng og derpå gæster. Jeg tager hatten af for at du kan overkomme så mange ting. Er sikker på at dine gæster har været glade for at de måtte komme og se din dejlige have
  Ha nu en dejlig dag! Håber at du kan få pustet lidt ud :)
  Kh Vibeke

  SvarSlet

 5. Kære Claus

  Herfra skal der også lyde et velkommen hjem til dit egnet paradis igen, hvor jeg glæder mig til at se nyt, der sker jo ret meget hver eneste dag i vores haver.
  Tak for mange fine reportager og vidunderlige billeder fra din tur, det er altid med stor fornøjelse at følge dine fodspor.
  Rigtig god til dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem, ven! Tak for turen - det er ren guld du har i kameratasken :-)
  Smuk dame som er ligeså smuk som dahlia! Den ville være endnu en stjerne i sortimentet. Uuuhhh jeg har allerede flyveøgler i maven over dit helt fantastiske tulipan sortiment og nu rør' de på sig ved ordet Dahlia osse...

  SvarSlet
 7. Godt du lige fik navnet med på den skønne dahlia!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 8. Velkommen hjem, sikke en tur alle de smukke steder og masser af inspiration. Men jeg kan også forstille mig at det er en stor tilfredsstillelse at komme hjem i din egen skønne have. Hvor er det godt du har gode folk til at hjælpe dig for ellers ville der ikke være tid til gæster lige med det samme, skønt. glæder mig til billederne.
  Venlig hilsen Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Hvor er det godt at du er hjemme igen i god behold -og det har været et fantastisk rejse du tog os med på
  Så glæder jeg mig sammen m alle andre til at se hvad du vil vise fra din have den kommende tid glæder mig
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Det har - igen - været noget af en tur, vi har været på. Mange timers kørsel oveni fotografering og div. andre beskæftigelser. Og så hjem til kødgryderne og værtsskabet. Du milde.

  Mht. ovenstående dahlia mener jeg, at skuespillerinden, den er opkaldt efter, var og er en hel del kønnere ;-)

  SvarSlet
 11. Nu har jeg fået etableret angelicaen som du mange gange har fremhævet. Så må jeg have fat I georginen. Jeg ville ikke selv have valgt den farve men nu skal jeg være modig og prøve det Det ser skingert ud i mine øjne men jeg ved af erfaring at jeg vil kunne lide det efter at have set på det er stykke tid- Det er så dejligt at du inspirer på denne spændende made, udvider horisonten

  SvarSlet
 12. Velkommen hjem, det er et godt tidspunkt du har valgt at være hjemme på, jeg synes at din have er dejligst efter højsommeren hvor bl.a. purpursolhat og violfrøstjerner er i blomst og jeg glæder mig altid til at se billeder derfra. Da jeg forleden ledte efter et af dine gamle indlæg med billeder fra sensommeren, læste jeg at du planlægger en bog om det emne. Det er en rigtig god ide, synes jeg:-)

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Dejligt du er hjemme igen, og tak for den guidede tour gennem den ene eventyrlige have efter den anden. Hvor har vi mange fantastiske oplevelser sammen med dig og dit camera.
  Nu glæder vi os så til levende BILLEDER fra din egen tusind og én nats eventyrhave. Knus Iris.

  SvarSlet