Stor travlhed

Det er meget at se til i disse dage. Formland Messen i Herning er i fuld gang, og der er stor interesse for mine nye kollektioner. Salget går strygende ---

 

Jeg er ved at gøre klar til i morgen, hvor jeg stiller op tre gange. Dels kl. 10.30, hvor jeg binder buketter til Old English-vaserne og dels kl. 14.00 og 16.00, hvor jeg skal fortælle om min nye julekollektion og lave dekorationer-

 

Jeg er lige hjemme og vende og har taget nogle billeder af min store krukkeopstilling foran det nye drivhus.

 

I får billederne at se i morgen.

 

image

6 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  man måber jo lidt her på sidelinien over dine mange bolde i luften.. Rejser, havebesøg, Bilka med næste års løgtilbud og andre spændende fristelser, fotos, nye bøger eller 7, nye design, nye samarbejdspartnere, udstillinger, julegodter, blog-og facebook-opslag...og og..
  Alligevel synes du at opdage, at din egen have står smukt, krukkearrangementer uforligneligt og deler det lige i forbifarten med os..
  Du lever da livet -og det i overhalingsbanen..
  Husk at drikke et glas vand ind imellem :-)
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Utrolig flot krukkeopstilling.
  Den lille Old Englisch vase fik Henriette med 40 lyserøde roser i fra mig til hendes 40 års fødselsdag, ikke et øje var tørt.
  Samme vase har vi lige givet til et guldbryllup, blomsterne står utrolig flot i vasen.
  Held og lykke og god arbejdslyst med messen.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til flere billeder, det ser meget lovende ud. Er vild med de intense farver. Jeg skal på formland søndag.... Må se om jeg kan finde din stand. God fornøjelse:-)
  Mvh Mette K. Eriksen

  SvarSlet
 4. Fabulous!
  Jeg beundrede det bed allerede, da det var i sin vorden i juni, da du så generøst åbnede din have for nogle af os fans, og nu skal jeg love for, at det rigtigt folder sig ud!
  Jeg har også på det seneste indlemmet stærkere kulører her hos mig - især på Provence Terrassen,
  som afgrænses af en slags mørk- gammelrosa mure, som nemt kan blive lidt for sødladen, hvis de ikke for modspil fx af A. g. 'Vicar's Mead', rød Rævehale og Amaranth.

  Tusind tak for inspiration
  og glædelig have-weekend
  Jytte
  www,danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Jeg beundrer din krukkeoppstilling på bildet, og bare gleder meg til å se mer ...

  Old English serien fra Holmegaard er bare så lekker, den er på min ønskeliste, Holmegaard er et "fint brand" som vi også kan kjøpe i Norge. :-)

  Og så er jeg litt spent på å få vite om Claus sine nye samarbeid går på design for, eller om det går på å velge ut for, de ulike firma. Men det får vi sikkert vite etter hvert.

  Jeg håper Claus tar seg tid til å nyte de vakre plantene / blomstene i egen hage.

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet