Tusind tak ...

... for alle kommentarerne nedenfor. En ekstra tak til ’den gamle garde’, der gang på gang kommer med hyggelige kommentarer. I skal vide, at alle kommentarer glæder.

 

20150823_192421

 

Nu er det jo ikke sådan, at jeg stopper med at blogge. Jeg har blot valgt at vælge, hvor jeg bedste bruger min tid.

 

Lige nu har jeg rygende travlt med en ny julebog – Hvid jul – der udkommer sidst i oktober.

 

Også gartnerne har travlt. Vi får jo en masse gæster i weekenden!

28 kommentarer:

 1. Hej Claus, ich lese jeden Tag Ihren blog mit google translate , aber mein Englisch und Deutsch ist nicht optimal für jeden Tag Kommentare zu schreiben.
  Jeg ønsker dig al succes med din nye bog.
  Hartelijke groet uit Nederland.

  SvarSlet
 2. Jeg vil løbende holde øje med din blog
  :-) Heksen fra Godthaab

  SvarSlet
 3. Så "Santa Claus Lane" er ligeså travl som Julemandens værksted? Det lyder f..... hyggeligt! Åååhh hvor jeg glæder mig til "Hvid Jul" - det bliver en skøn Adventsgave til Fru Themsen Senior :-)
  Jeg er sikker på, du har et klart billede af, hvor du bedst anvender dine kræfter. Du giver rigeligt og selvom du er maximalist, så tror jeg bloggen netop nu har godt af "lidt, men godt". Når man savner, er glæden dobbelt så stor ved gensyn.
  Alle jer det er blevet forundt at besøge sensommerhaven - fryd jer! Det er et syn man aldrig glemmer - skønheden brænder sig for evigt fast på nethinden og man bliver opfyldt af ideér, så det næsten render over. Sug til jer og nyd det! Den stolte ejer og skaber, med energisk fjedrende skridt, løber rundt og deler latinske plantenavne og skønne historier ud som bolcher til børn.
  Netop så mange kærlige knus at du vil finde det pinligt ;-)

  SvarSlet
 4. Tack för det lugnande beskedet, Claus! Då får jag fortsätta att glädjas när det kommer ett nytt CD-inlägg högst upp i min blogglista :-)
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Dit charmerende dueslap pryder din have. Tænk at være en due og kunne nyde dit Paradis sådan lidt foroven ;0) ;0)
  Glæder mig over dagens indlæg, så føler jeg mig ikke helt rodløs.
  Husk at stoppe op og nyde dine succes'er. Don't forget to smell the roses.
  Kh.Iris

  SvarSlet
 6. Så må vi jo nøjes 😭
  Men jeg tror du laver rigtig god reklame for alle dine forskellige projekter her på bloggen - så det vil nok være rimeligt dumt ikke at lave indlæg her
  Mvh Bente

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Det hedder jo også lidt men godt - og det vil jeg så glæde mig over
  Kh Anita-

  SvarSlet
 8. Det er en svær - og vigtig, tror jeg - øvelse at foretage: At vælge at bruge sin tid bedst muligt, og jeg kan sagtens forstå dig :-) Fortsat god arbejdslyst med julebogen!
  Kh Nana

  SvarSlet
 9. Det er godt at høre.
  Selvfølgelig skal du bruge tiden, der hvor du mener den er givet bedst ud.
  Du skal dog vide, at det er gennem bloggen du sætter de dybeste spor. Jeg er en af de, der kommenterer en gang imellem, men altid læser med. Indlæggene, de smukke billeder og din begejstring læses, nydes og lagres. Det hænder ganske ofte, at jeg læser 'gamle' indlæg igen fordi jeg kan huske at du har skrevet noget om en plante, en farvekombination eller en fantastisk have som jeg lige skal læse igen, eller skal bruge når nye bede anlægges eller gamle møbleres om.
  Dine blogindlæg har kvalitet. De er som en havebog, der aldrig ender eller bliver umoderne.
  Jeg følger dig også på facebook, men bliver ikke på samme måde inspireret gennem disse indlæg.
  Jeg forstår godt, at du umiddelbart føler at responsen er størst her. Men jeg mener dog, at du skal passe på med udelukkende vurdere på baggrund af antallet af kommentarer. Facebook og Instagram er flygtige medier, hurtige indlæg, hurtige kommentarer - men måske også hurtigere glemt.
  På den lange bane er jeg ret sikker på, at det er gennem din blog og dine bøger, at du kommer til at betyde mest for dansk havekultur.
  Glæder mig til de fremtidige indlæg:-)
  Mange venlige hilsner Lotte

  SvarSlet
 10. Velbekomme:-) og rigtig god arbejdslyst med bogen! Samt hygge med alle dine gæster hvis vi ikke ser dig inden!

  SvarSlet
 11. Jeg er meget glad for og påskønner hele det univers, du har skabt - og som bloggen er en del af. Jeg læser med en gang i mellem, men langt fra altid. Helt generelt er der større chance for at forblive både på min bloglovin og i mit instagram-feed, hvis man ikke udgiver alt for voldsomt. Samlet set tror jeg, at jeg oftere vil klikke ind på din blog, når den sjældnere dukker op i mit feed. Så sådan nogle som mig er der også derude :-)
  KH Lisbet

  SvarSlet
 12. Kære Claus!
  Dér fik jeg et chok, tænk at du har været lige på nippet til at lukke og slukke for biksen mens jeg tog mig en orlov. (Der kan man da tale om dårlig samvittighed).

  Spøg til side. Din beslutning og de mange kommentarer til det vækker mange tanker i mig. Først og fremmest synes jeg du har prioriteret rigtigt. Det er ikke helt uden grund at man siger at det er lysten der driver værket. Jeg er rigtig glad for at du ikke stopper helt, men blot skruer lidt ned for alles forventninger.

  Dernæst vil jeg give de ret, som siger at du skal betragte de mange besøgstal (der er stabile og periodisk stigende) som et udtryk for opbakning og en tilkendegivelse af at folk er meget glade for det de ser og læser på din blog. Bloggen kan meget mere og selvom FB og Instagram måske kunne erstatte den, ville de aldrig kunne udfylde dens sko - dertil er bloggens fodaftryk simpelthen for omfangsrigt, om man så må sige.

  Der er flere der skriver at de undlader at kommentere fordi de ikke vil gentage det andre har sagt, eller fordi de ikke vil lyde som en fan. Jeg har ofte gentaget tidligere roser og kan da kun beklage hvis det keder nogen at læse. Men jeg har gjort det fordi det netop ikke altid lige er oplagt med en smart kommentar der tager kegler. Alligevel ved jeg at Claus gerne vil høre et pip og så gør jeg det da gerne.
  Jeg kommenterer ikke for at underholde andre, men for at holde kontakten til Claus og vise min opbakning til hans indlæg. (At vi faste kommentatorer så kan lave lidt sjov med hinanden er kun et ekstra bonus, men ikke det primære formål med at kommentere).

  Jeg kan godt være usikker på om ikke det også i sig selv afholder folk fra at kommentere? Hvis man i forvejen er lidt uvant med at kommentere og offentliggøre på nettet, er det ikke ligefrem befordrende at blive hængt ud som en der aber efter, er kedelig eller virker som en bevidstløs fan. Disse udsagn er kommet frem også ved tidligere lejligheder, hvor Claus har gjort status og jeg tror desværre kun det betyder at alle dem der lige skulle til at stikke snuden frem, trækker den til sig igen, og det er rigtig ærgerligt.
  Til jer der lige nu tøver og overvejer: spring ud i det! I vil ikke fortryde det, så snart man er begyndt at kommentere bliver det mere levende at følge med og man kan jo altid tage sig en pause :-)

  Gentagelse fremmer forståelsen og Claus giver så meget at han også har behov for at få meget tilbage. Lad os bare gentage det: bloggen er dejlig og berigende og det er da det mindste vi kan give igen, et kærligt skulderklap.
  Tak for bloggen Claus.

  Kærlige hilsner til alle, Lisbeth K

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Hvor har du dog ret. Mange gange har jeg bebrejdet mig selv at gentage og gentage og gentage ' hvor er det smukt Claus ', men for syv sytten og tre små djævle , det ER SMUKT, så sådan er det.
   Nogen staver /taster måske ikke så godt, og det afholder dem fra at kommentere, men, meningen er lige god for det. Enhver synger med sit næb, og heldigvis for det. Knus Iris

   Kære Claus.
   Med alle de store og farvestrålende bolde du har i luften på én gang, at du er nødt til at prioritere HVAD du bruger døgnets 24 timer på, og HVORDAN. Forstår også at der i 2015 KRÆVES at vil du frem må du optræde både her og der, at det er nødvendigt, er blot ked af at det er dit hjertebarn 'Mit Haveliv' som skæres ned på. Facebook og Instagram er kommet for at blive, Pinterest med bevares.
   Et forknyt pip. Kh Iris

   Slet
  2. Kram til dig, søde Iris

   :-) Lisbeth K

   Slet
 13. Glæder mig til på søndag, der er jeg en af de mange gæster.

  SvarSlet
 14. Kjære Claus.
  Så dejligt at se dig på banen igen;-)) Elsker elegancen ved dine duer og drømmer om at det kunne blive virkelighed i min have, desværre har min dværgschnauzer et ret stort dræbergen i forhold til fugle så det må blive ved drømmen.. God fornøjelse til dig og dine gæster, er nok lidt misundelig der.. Så skulle du nogensinde mangle en gæsteblogger hvis du trænger til ferie er jeg klar;-))
  Havehilsner Lotte

  SvarSlet
 15. Jul i hvidt, - det bliver garanteret lækkert. Jeg vinker af og til til dine smukke duer, når jeg går forbi på skovstien.
  Og så er dagens billeder på instagram da bare over-lækkert fotograferet. Det kan anbefales også at kigge derind.

  SvarSlet
 16. Jeg må indrømme, at jeg er mega misundelig på søndagens havegæster ;0)
  Men ønsker jer selvfølgelig alle et fantastisk besøg!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Endnu en ny bog - den glæder jeg mig til. Jeg har efterhånden en hel hylde med dine havebøger og det er bloggens skyld. Når man læser om dine rejser og ser hvordan du samler billeder og stof til dine nye udgivelser - ja ,så er jeg solgt og må have bogen i hånden, når den udkommer. Har da også megen fornøjelse ved at bladre og læse i dine tidligere udgivelser.

  SvarSlet
 18. Nej, Klaus Dalby.Alle kommentarer glæder
  dig ikke.Du har slettet en kommentar fra mig, hvor jeg fremkom med et lille kritisk pip til "Farver i haven". Jeg må sige, at det er kommet bag på mig, at du rent faktisk sidder og "renser" din blog, så det bliver bliver lutter
  beundrings- og faldenpåhalenkommentarer. Venlig hilsen en disillusioneret fan

  SvarSlet
 19. Nej, Klaus Dalby.Alle kommentarer glæder
  dig ikke.Du har slettet en kommentar fra mig, hvor jeg fremkom med et lille kritisk pip til "Farver i haven". Jeg må sige, at det er kommet bag på mig, at du rent faktisk sidder og "renser" din blog, så det bliver bliver lutter
  beundrings- og faldenpåhalenkommentarer. Venlig hilsen en disillusioneret fan

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår simpelthen ikke, hvorfor du er klikket ind på bloggen, når du føler dig så ilde behandlet.

   Slet
 20. Er gla for at du tager dig tid til at skrive på blokken en gang imellem. Det er så hyggeligt at læse dine indslag. Held og lykke med dine mange projekter.

  SvarSlet
 21. Vi er nok mange som har mange innom bloggen uten at de legger igjen en kommentar. Jeg skjønner godt at du prioriterer, jeg for min del rekker ikke over mere enn bloggingen. Så da er det jo godt at likevel vil lage blogginnlegg selv om det ikke blir så ofte.

  SvarSlet
 22. Lidt men godt,, det glæder mig..
  Og når arm og skulder er kommet lidt mere iorden skal jeg nok være flinkere til at kommentere igen, det er bare besværligt kun med èn hånd.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 23. Spændende med en ny julebog! Bogen fra sidste jul er så skøn!

  SvarSlet
 24. Hej Claus. Den nye julebog vil jeg glæde mig til, den første var så god! Du ligger i hvert fald ikke på den lade side. Flot:)

  SvarSlet
 25. Kære Claus.

  En genial titel på den nye bog.

  Hjerteligst

  SvarSlet