Video den 16. august 2015

Ja, jeg ved det; at jeg ikke har været flittig med videokameraet i år. Men det vil jeg nu råde bod på.

 

Her er levende bileder fra Kenzo-arrangementet foran det nye drivhus.

 

NB. Jeg kommer med en fortalelse: Det er ikke Angelica gigas, men Angelica purpurea ‘Vicar’s Mead’, man ser.

15 kommentarer:

 1. Et fantastisk puslespil - meget imponerende! Skønne planter hver for sig, og helt fantastiske sammen! Jeg besøgte Formland i weekenden, men fandt desværre ikke din afdeling - og ku' heller ikke finde dig i kataloget - jeg ville ellers gerne ha' set, hvad du havde at byde på. Trods det, var det en god oplevelse på messen!

  SvarSlet
 2. fine bilder og farger Claus :-)

  SvarSlet
 3. Ja, du har da unægtelig bevæget dig fra de delikate måneskinsgule farveholdninger.
  Hold da op for et farveorgie! Det kræver en sikker hånd og farvesans at få så smukt et "display"..
  Men det er lige til at blive i godt humør af..
  Jeg har selv et hjørne af haven, som tager sig livligt ud lige nu -ikke mindst på grund af naboens rødviolette klematis (ville de Lyon?), som titter frem gennem plankeværket og blander sig med røde Crocosmia , orange dahlia og morgenfruer.. Her i sensommeren må der gerne blive lidt mere tryk på farverne, inden der bliver lukket helt ned..
  Hmm, mørkbladede og limegule vækster ind imellem.. Noteret.
  Tak for god inspiration!
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt, at du har ændret din stemmeføring til noget mindre monotomt.
  Det gør det hele meget mere levende og interessant.

  Skønne farver i en pragtfuld blanding.

  MVH
  Bodil Klitholm

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager meget, hvis min stemmeføring ikke tidligere har passet dig. Pudsig kommentar ...

   Slet
 5. Spændende farver sammen!
  Jeg synes det er så flot og har selv i år, købt mange dahlia i disse farver. De gør en så glad :)
  Men holder mig nu til at ha dem i krukker for sig selv, for det ville være for meget for mig, at han den farveholdning i haven hele året. Men det har du jo heller ikke
  Og her sidst på sommeren er det dejligt med lidt ekstra krudt på farvepaletten, før vi går ind i de grå måneder
  Jeg kunne høre din begejstring og glæde i din stemme på videoen. Det gjorde også glad :)
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 6. Det er så hyggelig å være med deg på "levende vandring" i hagen !

  - Så flott å få se enkeltplantene på nært hold.
  - Og takk for påminnelsen om løv-farger, både de mørke og de lyse lime-toner, der kan nok i alle fall jeg bli flinkere ...

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Sikke da et fantastisk puslespil som du beskriver - det er en hel lille jungle - meget fantastisk
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 8. Ih, bevar mig vel!
  Jeg sidder her med hageflip, som normændene siger, eller måske skulle jeg sige haveflip. Vi hører skam godt efter i timen, Claus. Jeg har allerede siden sidste sommer været i gang med de 'sorte' kulører især på Provenceterrassen, og nu er jeg sandelig også parat til orange som små 'prikker' ind imellem. Hvem skulle nu have troet det for få år siden? Jeg er helt vild med dit Kenzo-krukkebed og
  glææææder mig til fortsættelse følger.

  Men som det da blæser i dag. Den blæst udtørrer faktisk krukkeplanterne meget mere end hot, hot sunshine, så nu skal jeg ud at vande for anden gang i dag.

  Happy Kenzo Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  P.S. Lige for tiden har jeg på terrassen Helichrysum petiolare 'Limelight' i blomst. Det lykkedes mig at få et par planter med hjem fra Bilka i Horsens for nogle uger siden, og nu vil jeg forsøge at overvintre dem sammen med de almindeligt grønne, som jeg også købte derovre sidste sommer, og som det altså lykkedes mig at overvintre i mit uisolerede Tehus. Jeg er meget begejstret for de planter, og gæt hvem der har sporet mig ind på dem?

  SvarSlet
 9. Søde Claus
  Kan se jeg er kommet til at lægge min kommentar til levende billeder, under dit forrige indlæg. Beklager men meningen er lige god. Kh Iris

  SvarSlet
 10. Fantastisk med de farver, man bliver så glad, når man ser hvordan, du og dine gartnere får dem sat sammen. Og jo tak, fordi du giver dig tid til, at lave havevideo hjemme fra din egen have, men men jeg har godt nok også nydt, alle de billeder fra sommerens haverejser, du har delt med os. VH Carina

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Pragtfuldt at få levende billeder. Tak for det. Det er et kæmpearbejde med så mange krukker, som du disker op med. Kombinationerne er uendelige og Kenzo er ikke så nemt, som man skulle tro. Jeg synes nu at både din kameraføring og din stemmeføring er helt fine ;-)

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Elsker dine videos, det er så pragtfuldt at se dine skønne bede tæt på og at du fortæller navnene på de enkelte planter. Så har jeg det med dig som med Søren Ryge, Elsker at høre jer fortælle. I har begge en super fortællerstemme. Man kan høre passionen i jeres stemmer og det smitter ;-) kh Tina

  SvarSlet
 13. Dejlig video. Jeg bliver så inspireret.
  Kh Jytte

  SvarSlet
 14. Jeg nyder også noget, der ligner kenzo colors på egen matrikel, omend i 'knap' så overdådigt omfang, men stadig dybt fascinerende og tilfredsstillende. Dog mangler der lime. Istedet er jeg kommet at iblande rød, og det går faktisk an.
  God sensommerdag til alle
  Lene

  SvarSlet