Hektiske dage

Der er meget at se til, og lige nu er der virkelig mange gøremål. Det er mine julekollektioner, der lige optager meget tid.

 

20150916_130540

 

I løbet af i dag har der været et hav af mennesker fra Bilka reklame, Bilka indkøb, eksterne reklamefolk, fotografer etc. etc. Et leben uden lige-

 

20150916_130602

 

Det handlede om, at vi i aften skulle optage tv-reklamer i forbindelse med Claus Dalbys Jul i Bilka.

 

20150916_130630

 

For en uges tid siden var det Inspirations team, der var her, og om en god uge kommer Ilva.

 

20150916_130622

 

Alt handler om jul lige nu, og ind imellem arbejder jeg på Hvid jul, der udkommer i slutningen af oktober.

 

20150916_130743

 

Jeg er indrettet sådan, at jeg aldrig spekulerer på, om det er morgen, eftermiddag eller aften; hverdag eller weekend. Jeg er altid i gang med utallige projekter – og nyder det.

 

20150916_200419

 

I morgen torsdag skal der fotograferes en mængde julevarer til Bilka i drivhuset.

 

Meget tidligt fredag morgen flyver til jeg Holland for at sammensætte dahliasortiment, og på lørdag er jeg i Bilka Viborg kl 9.30 og i Bilka Kolding kl. 14.00 for at binde buketter.

 

20150916_201012

 

Der er for øvrigt også lige kommet forårsløg i tusindvis, men det er en helt anden historie, som jeg vender tilbage til en anden dag.

40 kommentarer:

 1. Sikke et program, men også lidt sjovt at høre om arbejdet bag alt det vi kommer til at se fremadrettet fra din og dine samarbejdspartnere - dine samarbejdspartnere er heldig, at de har dette samarbejde med dig, for de kommer faktisk i kontakt med sådan nogen som mig der aldrig ellers ville åben et reklameblad eller lignede.
  God arbejdslyst Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Jeg ved du nyder det, men husk at passe på dig selv:)
  Sikken en aktivitet. Dine samarbejdspartnere får virkelig noget for pengene.
  Vi tillader os, at glæde os til din nye julebog.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 3. Der er gang i den hos dig. Til glæde for os, der sådan ser frem til julemåneden.
  Hvor er det dejligt, at man kan glæde sig til december, mens mørket og regnen trænger sig på.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor et program, men godt du kan lide det. Jeg håber ikke, du når at blive helt træt af jul, inden december kommer :-). God arbejdslyst!

  SvarSlet
 5. Jeg bliver helt forpustet - men egentlig ikke overrasket over at høre om dit aktivitetsniveau. Det ser så smukt og spændende ud alt sammen, selvom jeg må indrømme, at det er dine havebilleder og havegøremål, der nok interesserer mig mest. Jeg er altså ikke af den kreative type, der går og nusser og pynter særlig meget op inden døre. Jeg har det bedre med at gå og grave i haven og få jord under neglene.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Det er godt nok noget af et tempo... go` fornøjelse med alle dine gøremål. Vi venter spændt på at se resultatet af de forskellige ting. Go´ dag til dig og alle de mennesker du omgiver dig med.

  SvarSlet
 7. Spændende at se både før og efter billeder, resultatet ser utrolig stemningsfuldt og FLOT ud:-)))

  SvarSlet
 8. Sikke en masse aktiviteter presset ind på få dage. Og så al det juleri oven i julebogen... Men spændende at du skal ud og se på det nye dahliasortiment, vi er vist mange, der har stor fornøjelse af dette års udvalg lige nu.
  Bedste havehilsner Sarah

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Nyd det, det er nogle fantastiske muligheder du har. Sikke en udvikling, fra den tv udsendelse du medvirkede i imorges - til idag. Udsendelsen var med den kære Anne Just, Haven i Hune. Vi er mange der er taknemlige for du deler dine oplevelser her.

  Hav en fantastisk dag!

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Ingen kan beskylde dig for at være doven. Det er ganske vist. Jeg glæder mig til at se resultaterne af dine juleinitiativer. Jeg er ikke født stillebenmager, så det er en sand glæde for mig, at du er så god til at formidle. Du er ved at være danskernes svar på Martha Stewart ;-) Jeg er sikker på, at du kommer til at fremtrylle smukke stemninger, og at der også kommer til at være håb for fortravlede fumlefingere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Der skulle naturligvis stå fumlefingre.

   Slet
 11. glæder mig til at se hvad der er i støbeskeen med de forskellige firmaer.... er en sucker for jul :)

  kommer du til bilka Ålborg på et tidspunkt, tror der er en enkelt bog der skal signeres :)

  K.H
  Michael

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gauner, din løgbølle.

   Graver du huller?????:o) Og har du nu igen forkøbt dig i lækre løg???:o)

   Knus fra de lidt sydligere himmelstrøg


   Slet
  2. Hej Jytte
   Tak for hilsen gennem Anne, håber hun har sendt billeddokumentation 😊
   Du kan tro der skal graves huller, kom til at bestille 600 løg i Holland samtidig er der hoppet narcisser, hyacinter og lækre tulipanløg i kurven rundt om i forskellige butikker i Ålborg. .. og nå ja så er der alle løgene fra forårets krukker som også skal I jorden 😀
   Knus fra dobbelt A

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 12. Det lyder spændende med tusindvis af forårsløg. Jeg håber, du får tid til at præsentere nogle af dem på bloggen.
  Pas nu på dig selv mit i alle juleforberedelser!
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 13. Kære Claus.

  Tusind tak for billeder fra kulissen. Dem sætter jeg altid stor pris på. Det er godt, sundt og moralsk opbyggeligt, at se, HVOR meget og HVOR hårdt, der knokles backstage i Dalbyens Skønhedsforsyning. At intet kommer af sigselv. Jeg bøjer mig dybt i støvet over din enthusiasme, dit engagement og dit energiniveau.

  Dine to nederste stemningsbilledero, hvor alt spiller og lysene er tændt, er fuldstændig magiske. Jeg bliver draget, som var dine stemninger ren magnetisme. DALBYENS SKØNHEDSFORSYNING LÆNGE LEVE. Glæder mig helt tovligt til din nye julebog.

  Knus til Skønhedsmageren og de bedste hilsner til alle I andre derude bag skærmene og på mudderglidebanerne i efterårshaverne

  SvarSlet
 14. PS Med det program, du har for de næste dage, kunne jeg, som den gamle tante jeg jo er, godt have lyst til at binde dig til en blød lænestol, arrangere et fodbad, massere dine ømme skrivemuskler og skænke dig et glas vin eller 5. Måske ville jeg ligefrem gå så vidt, at jeg ville bage en bette småkage til dig også:o) Men ak nej om knægten vil have tantelig indblanding.

  Flere knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Man får helt lyst til en tur til nordMors :)

   Slet
  2. Lige præcis tantelig indblanding er ellers den allerbedste slags! Tror Claus er en slags hybrid - ligesom bilerne. Det ene brændstof oplader det andet. Det gad jeg godt - men min hybrid kører på chokolade og vin...

   Slet
 15. "Ja nu har vi altså Jul igen - det lader sig ikke skjule! Og vi er mægtig med på dén, vi snakker kun om Jule" runger Erik Påske indeni mit hoved. For koglen da, hvor ser det skønt og hektisk ud! Pyt med hvad dag det er - bare det er en god én. Kan slet ikke vente til Julebogen kommer - det er garanteret sådan en "kravle op i sofahjørnet med varm chokolade og stearinlys" hyggebog - lige indtil man falder over et bestemt projekt i den og må fare i byen på indkøb.
  Det ser fuldstændig MAGISK ud! Får helt lyst til at hente gran, kogler og Youtube Old Blue Eyes i selskab med Bing Crosby i Christmas Special 1957 - et levende Julekort!

  Uuuuhhh Dahilasortiment - man sku lige være en Mariehøne på din skulder! Spændende! Suuuukkk tusindevis - jeg må vist bare nøjes med 1000. Der skal jo osse graves huller til dem - af mig.
  "Kom Ind, Finn. Jacob bruger ikke gummistøvler" - men det gør jeg! Sikke en gang mudderkage vi har i Præstø. Nå, ud med mig igen. Knus til alle mine Dalbyske havemedtosser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker dine skønne kommentarer.... nøjes også med under Tusind løg :)

   Slet
  2. Hej Gauner :-)
   Og jeg elsker at du elsker dem - mange tak! Er oppe på 968 løg nu ;-) Det er så svært at stoppe igen - jeg løgbesat!

   Slet
  3. Hvis du er på Facebook, så har jeg en gruppe for løg'o'holics der hedder Blomsterløget.... der skal du være velkommen :)

   Slet
  4. Så er jeg da på vej derind - det lyder spændende :-)

   Slet
  5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 16. Man blir glad av å lese om noen for hvis arbeid & lidenskap & hobby går så til de grader hånd i hånd ...
  Og så blir man en lille smule misunnelig ... ;-)

  Og så noe helt annet :
  De syv-armede lysestakene på siste bilde er noe av det lekreste jeg har sett !

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Britt, stagerne er fra Designhouse Stockholm.

   Slet
  2. Takk for opplysningen, jeg skal google og se om jeg kan få tak i den.

   Hilsen Britta

   Slet
 17. Kære Claus
  Oh hvor lyder det hele spændende - og som en anden beskriver ku det være interesant at være en mariehøne på din skulder - men gode billeder tak det er godt at se - og rigtig god fornøjelse m det hele
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 18. Hej Claus,
  du lever ett hektiskt liv med allt du företar dig.
  Hoppas att du kan koppla av ibland o "bara vara" för annars kan du bli sjuk, så ta hand om dig.
  Ser fram emot din nya bok nu till jul.
  Sen måste jag bara fråga, VAR har du köpt ljusslingan med de små-små ljusen som hänger i rumsgranen och lite överallt på bild 6???????

  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Britt - ljusslingan er et af mine produkter i min kollektion, der blandt andet vil kunne fås i Bilka.

   Slet
  2. Tack för svaret Claus.
   Du skriver "blandt andet" i Bilka.
   Finns dom att köpa någon annanstans i DK också då eller via online?

   Hälsningar
   Britt

   Slet
 19. Wow, du 'flyver' jo bogstaveligt talt altid rundt, Dalby - en imponerende passion, som alle os have- og blomsternørder sætter stor pris på :) Vi er altid spændte på hvad du har i ærmet til os... :)
  God tur!
  KH Trine

  SvarSlet
 20. Nejjj, altså lækre billeder - det der billede med pejsen, åh suk, jeg falder helt i svime. Selv om jeg ville ønske, at vi kunne blive ved med at have lyse aftener, så elsker jeg jo også december og julen, og dette fyrer da lidt op under mit julevanvid. Åh, glæder mig til din julebog og til at se, hvad du har fundet på sammen med Bilka.
  Hilsen og god aften
  Anita

  SvarSlet
 21. Det er virkelig julehygge - flotte billeder. Glæder mig til at se udvalget i Bilka og din julebog - Hvid jul.
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 22. Hvor ser det bare hyggeligt ud med alle de levende lys i havehuset :-)

  SvarSlet
 23. Kære Claus, ja, så er det virkelig snart jul igen. Og igen er jeg allerede fristet. Lyskæden, stagerne. hele dit skønne væksthus emmer af julehygge. Godt at lyskæden kommer forbi Bilka.
  hilsen Anne Marie

  SvarSlet