Kender I denne skønne lilje?

Den er helt mørkerød, og på hver stængel kan der komme op til 10-12 blomster.

 

Med sine omkring 150 cm vækker den altid opmærksomhed, når den blomstrer i Flammebedet.

 

Udklip

 

I denne uge kan I købe denne sjældenhed i Bilka, hvor den tilbydes som Limited Edition.

 

Jeg takker for alle jeres hyggelige kommentarer og undskylder, at jeg ikke er så aktiv her på bloggen i tiden.

 

Jeg har SÅ travlt med min julebog.

21 kommentarer:

 1. Dorte Paasch Pedersen Vejen13. september 2015 kl. 17.13

  De ser flotte ud. Jeg har ikke selv liljer i haven, men efter jeg var på besøg i Fru Pedersens have i sidste uge, er jeg helt solgt - de må have en plads.

  Jeg glæder mig til Julebogen :)

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Tak for tippet, den er vel nok skøn. Jeg må vist hellere en tur i Bilka :-)
  Dejligt med julebogstravlheden, jeg glæder mig til bogen. Når du har travlt, betyder det jo at den udkommer inden jul, så ideerne kan bruges allerede denne jul :-)
  Sensommerhilsen Anette

  SvarSlet
 3. Smuk smuk lilje. Jeg har aldrig prøvet at have liljer i haven, men måske tiden er inde nu. Den lokker ihvertfald.
  Glæder mig til julebogen - den bliver garanteret også et must have, som dine andre bøger. Man får også helt lyst til indendørshygge sådan en dag som i dag, selv om løgene venter.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 4. Ja, Claus, jeg sidder skam også her og tænker "hvad finder han nu på?". Jeg har de sidste par sæsoner indført liljer i haven, og det har jeg afgjort ikke fortrudt. Udover skønheden er jeg næsten blevet afhængig af duftene. Indtil videre holder jeg mig til en lidt anderledes farveskala, end du viser frem her, men havde Claude her været creme, lysegul eller lyserød havde jeg nok startet Håndtasken og var futtet til Bilka. Jeg glæder mig sådan til at finde ud af, hvad du fylder i den nye julebog.

  SvarSlet
 5. Den er godt nok fin..
  Jeg har prøvet liljer af i år, men var ikke opmærksom på de små lede lakbiller, som har gnasket dem sønder og sammen.. Mit focus har været dræbersnegle, men det ser ud til, at jeg skal have flere foci..
  Svær øvelse..
  Jeg skal lige se om næste sæson kan blive lidt bedre, hvad liljer angår. Så vil jeg meget gerne se på det igen.
  Vi er vist flere, der står og hopper for at tage din nye julebog i øjesyn.. :-)
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 6. Hej. Den er meget smuk! Jeg er så glad for, at du viser noget af sortimentet her, det gør det fristende at komme afsted til Bilka!

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor den er smuk!

  SvarSlet
 8. Hvor er den smuk. Jeg synes rigtig godt om martagon liljer, så på et tidspunkt skal de have en plads i min have, men det må lige vente lidt.
  God arbejdslyst med julebogen, Claus.
  De bedste havehilsner Sarah

  SvarSlet
 9. aarrgg, bare jeg kunne komme i bilka,,,, den er superb ... Nå , med mit sædvanlige "held" ville den såmænd ha været udsolgt når jeg kom. jeg må nøjes med dine billeder og mine egne liljer i haven. Men den ville ha været en perle i mellem mine westerlandroser..suuk
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Vi har netop købt denne smukke lilje til vores "rødbedefarvede" højbed. Vi havde rigtig meget glæde af de lyserøde liljer, der blev mere end 180 cm høj i år. De hvide og de sart lysegule havde en mere almindelig højde.
  Vi glæder os meget til din julebog, rigtig god arbejdslyst med den.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 11. Vilka vackra utropstecken. Synd jag inte har någon möjlighet att ta mej över sundet denna veckan...
  Ser fram emot din julbok.
  Vänliga hälsningar
  Mats Andersson

  SvarSlet
 12. Julebog - det lyder spændende. Men jeg kan ikke helt få ind i mit "system", at vi snart haster mod jul igen. Tænk, der annonceres allerede med julefrokoster!
  Det er en meget skøn lilje. Jeg må lige overveje det. For jeg har plantet flere liljer gennem de sidste 2-3 år - uden succes. Jeg så dem aldrig igen.
  God arbejdslyst med den hvide julebog. Jeg er meget glad for hvidt, så det kribler allerede efter at se resultatet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Ja..jeg har heller ikke prøvet det med liljer før, men tror jeg vil forsøge med nogle i krukker til foråret.
  Du skal absolut ikke undskylde at du ikke laver flere indlæg her på bloggen. Vi ved jo alle at du har travlt, og jeg synes da bestemt det vigtigste må være at du hygger dig med at lave indlæg fremfor at stresse over det :-)
  Rigtig god arbejdslyst med julebogen..glæder mig til at kigge.
  Mvh. Iben

  SvarSlet
 14. Åh, Martagon, kom til mig! Du er så smuk, værd at vente på, at se dig folde dig ud er guddommeligt, og din høstdragt henrivende. Du blev hjembragt fra en forladt have i den tro, du var en kejserlilje. Hvilken fryd at opdage din sande identitet. Du er lyserød, og hvis jeg er heldig får du snart en mørkere søster, og i mine drømme slutter hvide turbaner sig også snart til jer, hvilken salighed.
  Lene

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Så den godt i går men jeg tror ikke at jeg er så god til liljer - dem jeg har haft var der sådan nogle røde dyr på - men jeg ku jo søge lidt viden om hvordan de skal passes - flotte er de og det bliver godt når den næste bog kommer - så forstår din travlhed så det er ikke nødvendigt at undskylde
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 16. Du lokker lommepenge fra mig - igen. Hvordan kan man stå imod, når man kører forbi Bilka hver dag på vej til og fra arbejde? Det er en vidunderlig lilje.
  Vh, Karen

  SvarSlet
 17. Denne skønhed er da sublim. Jeg har først prøvet liljer de seneste par år i krukker og det har været super. Nu kommer tiden da de skal plantes ud, og med mit vanlige held, ser jeg dem nok aldrig mere. Jeg fandt et skilt sirligt stukket ned i mit gul/hvide bed forleden med teksten "white Splendide" den så jeg heller ikke igen efter den var plantet. hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 18. Ikke i den farve, men vil meget gerne stifte bekendtskab med den!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 19. Du är ursäktad en bok tar mycket tid! Du är så välkommen när som du vill! Ps: Din trädgård ser himmelsk ut. Här börjar allt se hemskt ut! Allt gott Mari

  SvarSlet