Man ta´r, hvad man har ...

Det morer mig i den grad at lave buketter, og jeg er især betaget af store kreationer.

 

image

 

Det skyldes nok, at jeg bor i et hus med højt til loftet.

 

claus20150926_124406 claus20150926_124350

 

claus20150926_124342

 

Jeg bliver vældig inspireret af de efterhånden mange blomsterkunstnere, jeg følger på Instagram.

 

claus20150926_124413 claus20150926_124304

 

claus20150926_124330_2

 

Det er et helt fantastisk medie, og jeg er i den grad fascineret af, at man kan være i kontakt med hele verden.

 

claus20150926_124226 claus20150926_124231

 

claus20150926_124336_2

 

claus20150926_124310

 

Der findes mange dygtige mennesker derude.

 

claus20150926_124249_2 claus20150926_124245

24 kommentarer:

 1. Hvor er det en smuk buket. Jeg har også lige lavet en buket med det sidste der er tilbage i haven - det er med at nyde de sidste blomster inden det er helt slut - og så er det dejligt at kunne tage dem med ind :-)

  SvarSlet
 2. Kære Claus Jeg er vild med dekorationen, så flot elsker de store ekstravagante buketter du laver. Smukke farver. Jeg fik den lange englænder i fødselsdagsgave og glæder mig så meget til at pyntet den med buketter og grene. God søndag. Kh Tina

  SvarSlet
 3. Så vakkert! Ja man kan lure på hvor man hentet inspirasjon før internettets tid..

  SvarSlet
 4. Wow.. Sikke en kreation, virkelig smuk buket. Elsker de brændte farver.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.

  Det er vel nok en underskøn buket, du der har fået kreeret. Whauuu. Jeg har tilladt mig at lægge den som baggrund på min pc'er - så nu kan jeg nyde den, hver gang jeg åbner:-).

  Rigtig god søndag til dig, og til alle I andre derude - kendte som ukendte.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Inga
   :-) Lisbeth K

   Slet
  2. Et lille hektisk pip herfra det midtfynske både til dig Inga og Claus men også alle I andre jeg kender. Pia

   Slet
 6. Det er jo det rene øjenguf!!! God arbejdslyst med bogen

  SvarSlet
 7. Den er skøn! Jeg elsker overdådige buketter. Den ligner en buket fra et hollandsk barokmaleri :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 8. Hvor er den flot Claus. Den matcher det smukke vejr så flot.
  I dag har vi absolut ingen planer. Dejligt. Jeg har derfor med det samme lagt en plan, og den går omkring planteskolen ... glæder mig allerede.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. FLOTTE, FLOTTE buketter, du kan lave, Claus og tilpasset årstidens farver :-) Skønt, når man sådan kan gå ud i haven, og plukke fine, fine blomster, som bliver til fantastiske buketter, der pynter inde i huset :-) Man bliver så glad.

  SvarSlet
 10. Nå måtte jeg smile : "Man ta´r, hvad man har" er vel et ordtak for dem som har litt mindre å velge mellom, eller ... Jeg synes jeg har sett mange "Man ta´r, hvad man har"-buketter opp gjennom årene, men de har definitivt ikke lignet på denne ...

  Første inntrykket er at dette er en overdådig, vakker høstbukett. Og så begynner man å studere detaljene. Det var interessant å se hvordan Crocosmia, som er forbi "sitt beste" blir brukt for å understreke høst-temaet. Det ville jeg aldri funnet på. Og bruken av lilje-frøhus (ser ut som martagon for meg) er også verd å merke seg.

  Så her var det mye å studere, både i helhet og detaljer.

  Og så Dahlia, da, det blir jo aldri feil (- kunne ikke dy meg ...).

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 11. Wow så vacker! Orange hör inte till mina favoriter i vanliga fall men nu har du övertygat mig.
  De olika nyanserna, höjden och formerna skapar den ultimata höstbuketten!

  SvarSlet
 12. Samme princip følger jeg, meeen jeg har altså ikke helt så lækkert et grundmateriale;0)
  Alligevel bliver der fine buketter ud af det, der nu er, og da jeg bor i et hus med lidt lavere til loftet, gør det heller ikke noget at arbejde i lidt lavere målestok.
  Det er virkelig en overdådig flot buket du har kreeret - intet kan måle sig med en havebuket af den kaliber!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. En meget smuk buket. Det er så skønt at kunne gå ud i sin egen have og plukke blomster og grene til en buket. Jeg kan ikke lave buketter, som du viser, men for mig kan mindre også gøre det og gør ikke min glæde over min haves blomster mindre. Dejlige efterårsfarver i din buket. Mvh. Helle

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Mine tanker ledes også hen på et barokmaleri, når jeg betragter dit botaniske kunstværk. Jeg elsker overdådigheden og den viltre og skødesløse ekstravagance.
  Farverne er en eksplosiv elektrisk energiudladning, som er helt vidunderlig. En meget dynamisk buket. Efterårets skønhed samlet i en vase.
  Blomster i vaser fortæller en helt anden historie, end blomster i bede og krukker.

  Scenografi /regi er perfekt og du har i mine øjne aldrig lavet en smukkere og mere spektakulær buket. Jeg bøjer mig så dybt i støvet, at jeg får hudafskrabninger på knæ'rn.

  De kærligste hilsner og tanker til alle gode havevenner og bekendte derude

  SvarSlet
 15. Helt utrolig smuk!!!

  SvarSlet
 16. Så dramatisk bukett! Underbara färger!

  SvarSlet
 17. Jeg mister totalt pusten, når jeg ser denne buket. Den er noget eventyragtigt over den.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 18. Den er stanglækker den buket Claus. :)

  SvarSlet
 19. Hej Claus,
  Bare lidt fra haven kan gøre underværker. Her hos mig i mindre målestok, men hvor bliver rman altid glad af at sætte nogle stilke i en vase. Denne buket er et mesterværk i farvekomposition. Jeg glæder mig allerede til flere Dahlia til næste år. (og det gør sneglene sikkert også) hilsen Anne Marie

  SvarSlet