Et tilbagekig

På denne tid af året holder jeg – ligesom mange andre, er jeg sikker på - at kigge på billeder fra foråret.

 

claus20120518_165506

 

Billederne, som jeg viser her, er fra bedet bag væksthuset ind mod skoven, som jeg viste forleden. Lige nu er det hortensiaer og oltoberstormhat, der stråler om kap.

 

claus20120421_152717 claus20120518_165731

 

I foråret ser der helt anderledes ud, og det er et af de steder, der skal fornys med tulipaner nu.

 

claus20120514_120739

 

20120506_141526

 

Her lægger vi en trilogi af den pink ’Barcelona’, den lilla ’Recrado’ og den purpurfarvede ’Queen og Night’.

 

claus20120421_152611

 

De er helt fortryllende sammen med det limegule løv, som jeg taler så meget om.

 

I kan se, hvordan bedet ser ud nu, hvis I klikker her.

9 kommentarer:

 1. Vackra bilder! Jag är nöjd att jag har planterat alla mina tupanlökar i helgen för här i västra Finland har de förutspått minusgrader på nätterna inkommande vecka. Man får börja drömma om våren igen.

  SvarSlet
 2. Tulipanløg har en helt særlig evne til at skabe lidt kriller i maven og store forventninger - det bliver helt sikkert utrolig fint sammen med det limfarvede løv.

  SvarSlet
 3. har i dag plantet 6 krukker til med løg, venter på at et par bede afblomstrer så de sidste par hundrede løg kan komme i jorden :)

  glæder mig allerede til at se billeder fra din forårshave 2016

  k.h
  Michael

  SvarSlet
 4. Jag håller med, även om det är lite galet att man ser fram emot våren när hösten fortfarande är så fin! I år ser jag faktiskt fram emot vintern också, börjar känna mig lite trädgårdstrött och behöver nog lite armchair gardening i stället för grävarbete...:-)
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Det bliver så spændende at se til foråret m de nye tulipaner - jeg har lige lagt den beskedne sum af 64 løg - det glæder jeg mig også til se til foråret - nu vil jeg gå ud ar rense tagrender så går der lige lidt tid her til formiddag m det - og så er der lidt mere der skal ryddes op - så dagen går snildt
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 6. Helle Aagaard, Sydfyn5. oktober 2015 kl. 09.47

  Åh ja sådan har jeg det også, og alligevel husker jeg at forsøge at levet i have-nuet og glæder mig over alt det skønne der stadig er... og brun som jo mere og mere dominerer, er jo også en farve, men intet er så skønt som det spæde forår. Tak for dejlige billeder Claus og ha' en dejlig dag med forhåbentlig tid til udendørs nydelse.

  Knus Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 7. Hvor ser alting frisk ud på dine forårsbilleder Claus. Planlægning af kommende bede er altid herligt. Jeg har selv plantet hosta og pileurt i mit lille bed ... tulipaner skal der også til, men jeg trækker den lidt med at beslutte mig endnu.
  Så har jeg sørme også fået mig en ny altankasse ... lidt kedelig årsag, det viste sig faktisk at min gamle der hørte lejligheden (bygget i 1968) indeholdt asbest!

  Nuvel, den nye er i sort stål af en slags og pt. fyldt med lyng, dejligt og efterårssmukt. I det hele taget er det da i disse dage at efteråret for alvor er på toppen: kastanjerne er klar, bladene er flotte og gyldne, men endnu har de ikke sluppet deres tag i grenene. Jeg har nydt denne netop overståede weekend til fulde.

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Jaja, jeg ved godt, at hver årstid har sin charme osv. osv. men når jeg ser billeder som disse fra din forårshave, kommer jeg i tanke om, hvorfor min favoritsårstid er foråret! Billederne får mig til at længes.

  SvarSlet
 9. Godt du lige mindede os om det lime gule græs, det har jeg endnu til gode. Bum bum, mon det er en del af det berømte B....-sortiment?
  Har indkøbt en smule løg til bed og krukker, men er slet ikke kommet så langt endnu, som til at lægge dem.
  Weekenden blev brugt til at plukke æbler ned, OG samle andre op! Med lidt hjælp fra knøsens børnehave mandag blev det i alt til godt 25 kasser. Hvoraf de tyve skal mostes på lørdag. Det nye tiltag i år er at forsøge os udi æblecider, jeg er ikke så god til alkohol, men cider? Jow jow...

  Jeg troede engang jeg skulle være selvforsynende med grøntsager, men det blev ikke til noget. Istedet er jeg nu noget nær selvforsynende med blomster og æstetik, og æbler som nævnt. Og det er med GOD inspiration herfra, Claus.
  Du har en formidabel evne til at formidle skønhed, knowhow, begejstring og haveglæde tillige med planlægning af årstidernes udvikling og højdepunkter. SÅ dejligt du deler!

  Regndryp og liflig duft af tørrede æbleringe
  fra
  Lene

  SvarSlet