Jeg hygger mig, i den grad ...

Det skrider fremad med min julebog, og jeg hygger mig virkelig med arbejdet. Langt de fleste billeder er taget, og layouten er også næsten klar.

 

Derfor er jeg nu i gang med at skrive, og jeg må sigerne, at tasterne nærmest gløder.

 

Hundene ligger for mine fødder i havestuen, og Finn Ziegler spiller.

 

Forsiden er klar, og det er altid dejligt, når den er på plads.

 

image

 

I får et lille sneak peak her. Bogen udkommer 25. oktober.

25 kommentarer:

 1. Hvis billederne indeni bogen, bliver ligeså flotte som forsiden, wauh! Det bliver igen een bog jeg må eje...god lørdag til alle. VH Carina

  SvarSlet
 2. Spændende - glæder mig til bogen udkommer:-)

  SvarSlet
 3. i'm in looooooove...... fødselsdagsønske :)

  SvarSlet
 4. Ih, det lyder hyggeligt! Jeg får helt lyst til at skrive en bog :-) Fortsat god arbejdslyst!
  Kh Nana

  SvarSlet
 5. Det ser søreme lovende ud, Claus. Mistelten i buketter er så fint :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  En eventyrlig forside til en eventyrlig julebog. Glæder mig til at se den og alle de gode ideer.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 7. Rigtig smuk forside - glæder mig til at få fingre i bogen.
  Knus Nina

  SvarSlet
 8. Så fint å høre at du hygger deg med bok-arbeidet !

  Jeg er sikker på at det vil merkes i bokens "ånd".

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 9. Hvor er det en fin forside. Glæder mig til at læse bogen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Hvor er det bare en helt vidunderlig forside på din julebog. Det er en bog vi må eje og den skal ligge fremme som en del af vores jule-arrangement. Den er et smykke i sig selv og indholdet er garanteret også fint.
  Rigtig god arbejdslyst.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 11. Man bliver helt i julehumør, når man ser den forside...
  Bedste hilsner Sarah

  SvarSlet
 12. Meget smuk billede til den kommende julebog. Glæder mig til at læse den og helt sikkert meget smukke billeder og inspiration til den kommende hvide jul. Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 13. Kære Claus Hvor blev jeg glad da jeg så din forside. Den satte gang i tankerne da misteltenen i buketten mindede mig om Rudolfs smukke horn. Den fik mig til at tænke, at det ikke var så skidt, at sommeren er forbi, for der venter en tid som gør noget godt ved folk. I julen er de fleste glade, i julen glemmes misundelse, i julen taler og skriver vi ikke ondt om andre. Nej julen er en skøn tid , den kan noget , den er kommet for at blive og det er vidunderligt når tryllekunstnere som dig kan give jule inspiration via dine bøger. Glæder mig til at se denne nye sikkert vidunderlige julebog. Kh Juletossen

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  25 oktober.........

  Så bliver der godt nok travlt her på matrikel de næste uger, for så har vi jo ikke tid til at komme mere i haven iår. Lænestolen, kaffekoppen og denne VIDUNDERLIGE bog vil jo have første prioritet resten af året.
  Med den MEGET flotte forside kan indholdet kun være guld.

  God arbejdslyst, Claus det er jo nok ikke sengen der trækker ret meget i disse dage,er sikker på hundene nyder deres plads.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 15. kære Claus Dalby
  Sikke dog en køn forside, der dukkede lige et glimt af julehygge op.
  Fortsat god arbejdslyst.
  Glæder mig til bogen.
  Klap hundene.
  k h
  K B

  SvarSlet
 16. kære Claus Dalby
  Sikke dog en køn forside, der dukkede lige et glimt af julehygge op.
  Fortsat god arbejdslyst.
  Glæder mig til bogen.
  Klap hundene.
  k h
  K B

  SvarSlet
 17. Man får verkligen lust till att läsa boken. Lycka l!

  SvarSlet
 18. Man får verkligen lust till att läsa boken. Lycka till!

  SvarSlet
 19. Glæder mig sådan til at få fingre i den.

  SvarSlet
 20. Kære Claus

  Hvor ser den flot ud. Straks jeg så de flotte mistelten vidste jeg bare at jeg MÅ og SKAL huske at sørge for at få integreret mistelten i vores borddækning til kobberbryllup i december. Mistelten løfter i den grad en buket. Jeg har tænkt det før, men havde helt glemt det, og nu hvor tiden nærmer sig begynder jeg at tænke lidt mere konkret. Det er så skønt at have en god fest at se frem til, og din julebog skal naturligvis hjælpe min planlægning på vej!

  Tak for smugkigget - og god skrivelyst.
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 21. Glæder mig til din nye julebog

  SvarSlet
 22. Perfekte arbejdsforhold. Jeg elsker også at skrive med en småsnorkende hund ved fødderne og en spindende kat på bordet. Man får ro på tankerne, og ordene flyder ubesværet. Dejligt. Glæder mig til bogen :-)

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Det lover rigtigt godt. Jeg giver Eliane ret i, at bogen bliver en juledekoration i sig selv ;)

  SvarSlet
 24. Ja, jeg er helt enig, den forside ser lovende ud. Den bliver vist et must have her på matriklen. Med det mørke og blæsende vejr får man lyst til indendørshygge og en god Dalby-bog.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 25. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet