Min nye bog

Det er ikke uden stolthed og glæde, jeg nu kan vise jer, hvad jeg har haft travlt med dels i vinter og dels de sidste par måneder.

 

image

 

Hvid Jul hedder bogen, og I kan se indholdet her.

 

image

 

Bogen udkommer 28. oktober og kan forudbestilles her.

 

image

 

Naturligvis kan bogen også købes hos boghandlerne. Desuden hos Inspiration og i en række brugskunst- og gavebutikker, som jeg vender tilbage til.

 

image

 

Jeg har mange følgere i Norge og Sverige. I kan nemt og billigt købe bogen hos Adlibris Norge og Adlibris Sverige.

 

image

 

Der er forudbestilt rigtig mange bøger fra forhandlerne, så meget tyder på, at bogen når et stort publikum.

 

image

 

Vender tilbage i aften med nyt fra haven.

 

image

26 kommentarer:

 1. Wow! Grattis till en underbart vacker bok. Den står nu på min önskelista!

  Varma hälsningar,
  Maria

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Det ser jo bare så godt ud. Du har god grund til at være stolt. Glæder mig til at komme til at bladre i den.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Kære Claus, en julebog nej tak det har jeg da ikke brug for! Ups der kom jeg da lige på andre tanker. Hvor er den smuk og der er så mange ting man kan bruge ikke kun til Jul. Smukke ting der vil lyse op på trappen, i haven og på terrassen igennem vinteren. Og jeg kan ikke vente til juleaften :-) den er bestilt.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 4. Jeg er allerede kommet i julestemning....
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Pyh ha man bliver helt forpustet - bare af at læse hvor travlt du har haft det. Ja - I alle har haft det. Men det bliver skønt når man kan nyde resultatet, og allerede nu tegner det godt. Jeg under dig hvert et pust du kan få, og håber på et flot julebogssalg. :)

  Kram
  Eva

  SvarSlet
 6. De billeder oser langt væk af skøn julestemning. Den bog kan du sagtens være stolt af. Tillykke med den. Rigtig god weekend. Mange hilsner fra Mette

  SvarSlet
 7. Åh, fredagsguf. Hvor ser den bog smuk ud. Bare jeg kunne få billederne til at stå stille lidt længere!!
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 8. Sikke en smuk bog - jeg glæder mig til at den udkommer - allerede nu kan jeg se at din bog vil inspirere. Hjertelig tillykke. Dbh Sanne

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med den, den ser så fin ud! Den er straks tilføjet ønskelisten ;-).

  SvarSlet
 10. Sikke dog en fantastisk og eventyrligt smuk bog. Tillykke med den. Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 11. Hej Claus. Tillykke. Det ser rigtig spændende ud. Jeg var inde i Sallings boghandel i dag for at købe den, da jeg troede, den udkom i går. Jeg glæder mig meget til at læse den. :)

  SvarSlet
 12. Den ser spændende ud! Dejligt med nogle vejledninger og ideer.

  SvarSlet
 13. Fy Claus, ikke nu igen... Jamen, jeg må straks have den bog hjem til mig (jo! Også DEN Bog) bliver nødt til, at få een før adventspakke ;-) TILLYKKE til dig og dine dygtige hjælpere, hvor har I bare fået lavet atter en fin bog, glæder mig til jeg har den, så skal der hygges med at se på billeder. Ha en dejlig weekend, alle som een. VH Carina. :0)

  SvarSlet
 14. Åh vad fin den ser ut, grattis! Vilken tur att jag snart har födelsedag...
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 15. Helt underbara bilder! Jag får sån lust till att göra vackra blomsterarrangemang med vackra ljus och kransar. Som tur behöver man ju inte vänta till jul med det. Redan nu behöver man ljus i mörkret. Tack Claus!

  SvarSlet
 16. Grattis till att julboken nu är färdig! Ser helt underbar ut!

  Vänligen Anna

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Et stort og hjerteligt tillykke med din nye bogudgivelse. Selvom det efterhånden er rigtig mange bøger, der er kommet fra din stilsikre og kreative hånd, er jeg sikker på, at det aldrig bliver en rutinepræget oplevelse, at komme til prøvetryk og se de første sider af det nyeste skud på stammen.
  Jeg forestiller mig at spændingen, lettelsen og stolheden må være lige stor hver gang.

  Endnu engang hjertelig tillykke fra een, som glæder sig MEGET til en omgang fortryllende hvid julemagi.

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Tillykke med endnu et smukt barn. Bogen ser ud til at være endnu en meget smuk, stemningsfuld OG nyttig bog at have ved hånden, når juleforberedelserne står for døren. Dine trin-for-trin forklaringer kan få selv fumlefingre som mig til at få lyst til at gå i gang og ....ikke mindst - at lykkes med anstrengelserne.

  SvarSlet
 19. Glæder mig til din nye julebog

  SvarSlet
 20. KÆRE Claus.
  HJERTELIGT TILLYKKE med endnu en dejlig bog fra din hånd. Glæder mig meget til at nyde både billeder og tekst. Og duften, som Susan nævnte, duften af ny-trykt bog er uforlignelig ...
  OG,straks kaster du dig over et nyt projekt, gætter jeg på. Ellers skulle jeg kende dig skidt ;o) ;0) ;o)
  Der er reserveret plads til flere Dalby-bøger i reolen, meeen `Hvid Jul` kommer dog til at ligge, klar på natbordet, de næste par måneder. Knus og kærlige hilsner, Iris.
  Varme tanker og kram til jer, der kender mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Iris ... kram fra Lisbeth K

   Slet
 21. En mycket flott bok!!
  Varma hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 22. Meget smuk og inspirerende julebog. glæder mig til at købe den.
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 23. Takk for du tenker på oss "nordlige" Claus-Dalby-fans :) Og gratulerer med boken. Gleder meg til å se den i virkeligheten.

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 24. Dorte Paasch Pedersen Vejen19. oktober 2015 kl. 15.22

  Det lover jo godt. Vi er mange, der glæder os, kan jeg se :)

  De bedste hilsner

  Dorte Vejen

  SvarSlet
 25. Hvor ser den bog bare lovende ud. Elsker den hyggelige stemning som julen og dens forberedelser altid skaber hos mig....og ja, er da lige kommet i akut julestemning nu!! :-)

  SvarSlet