Nu letter det en smule

Der har godt nok været rigtig, rigtig travlt på det seneste. Det skyldes ikke mindst, at jeg skulle have min julebog færdig.

 

20151016_163522

 

20151016_132916

 

I dag gik den i trykken, så det var en stor lettelse.

 

20151016_163242 20151016_163322

 

Jeg er selv meget fornøjet med resultatet.

 

20151016_163343

 

Bogen udkommer om godt og vel en uge.

 

20151016_163419

 

I morgen skal jeg nok fortælle lidt om, hvad der sker i haven. Der er også meget at gøre.

17 kommentarer:

 1. Spændende - glæder mig til at kigge i den -:)

  SvarSlet
 2. Hej Claus, Tillykke med den "lille" nye. Håber du lige tager et par dage til at trække vejret. Jeg oplever selv nærmest sådan en boomerang effekt, når jeg har skulle præstere stort, 2-3 dage senere bliver jeg så træt. Så er haven jo rar at pusle i.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Tillykke Claus.
  Jeg glæder mig til at se og dufte den... ja nye bøger dufter fantastisk ;-)
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 4. Gratulerar, måste kännas super fint.

  SvarSlet
 5. Tillykke jeg glæder mig til at læse i den snart

  SvarSlet
 6. Det ser spændende ud. Og for en gangs skyld nogen helt andre billeder end have og væksthus. Pøj pøj med bogen.

  SvarSlet
 7. Kære Claus Tillykke det bliver spændende at se hvad du har fundet på i din nye julebog ! Kh Tina

  SvarSlet
 8. Tillykke! Det må være skønt at stå med resultatet af hårdt arbejde!

  SvarSlet
 9. Hvor skønt, tillykke. Så et velfortjent hvil og slentretur rundt i din skønne have, så inden nye opgaver griber dig :)

  SvarSlet
 10. Wauw! Og det er bare et rigtig godt billede af dig - du ser SÅ glad ud!
  KH Trine :)

  SvarSlet
 11. Helle Aagaard, Sydfyn16. oktober 2015 kl. 09.06

  ...ja tillykke med endnu et afkom, hvor er det spændende for dig og for alle os andre....
  Glæder mig til at høre/se lidt fra haven i morgen
  God fredag herfra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 12. Tillykke med bogen. Den ser rigtig dejlig julefristende ud.
  Havehilsner fra Sarah

  SvarSlet
 13. Kære Claus. Skønt at du er blevet færdig med din nye bog,glæder mig til at få fingre i den. Nu håber jeg du får tid til at hygge dig lidt i haven,at du kan gå stille og roligt i det skønne efterårs vejr,og nyde det.kh. Anne-Grete

  SvarSlet
 14. Åh, hvor ser det godt ud! Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg ser dine billeder i dag - fordi et af de spændende bijobs ved min afdøde kunstnermands virke var at lave bøger og kataloger, og der kunne jeg være med uden at føle mig uformående. Jeg elskede det arbejde.

  Stort til lykke med din præstation og med resultatet, som ser stærkt lovende ud, og som jeg glæder mig meget til at studere. Jeg må så se at få de strikkeopskrifter færdige, som jeg arbejder intenst på for tiden, og som skal indgå i min datters strikkefirma i USA. Når de er færdige, får jeg tid til at nærlæse, hvad du nu har fundet på.

  KH Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 15. Gratulerer med ferdigarbeidet bok! Det vi kan se av ferdigtrykkede sider ser fristende ut!

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 16. Tillykke Claus. Du ser fantastisk godt ud på billedet :-) Glad, afslappet og meget stolt. Det kan jeg godt forstå du er! Det er virkelig flot gået, jeg glæder mig meget til bogen ...

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet