Pyha, siger jeg bare

Det har godt nok været nogle hektiske uger for at blive færdig med Hvid jul, der går i trykken på tirsdag.

 

claus20151008_150349

 

Der her hersket en travlhed så stor, og som nævnt mange gange tidligere, kan jeg kun nå at få sat så mange skibe i søen, fordi mine medarbejdere altid står klar.

 

claus20151008_150519 claus20151008_150413

 

Således her Birthe, Mariann og Pia lavet kort, pakket gaver ind, hjulpet med binding af kranse etc. etc. Pia er ’frivillig’ her i haven og kommer en dag i ugen og hjælper til. Her er altid brug for ekstra hænder.

 

claus20151008_145506 claus20151008_145217

 

Preben har sørme også taget en tørn, men da billederne her blev taget, havde han travlt i haven. I morgen vender jeg tilbage til, hvad han er i gang med derude.

 

Det var også Preben, der ryddede op (og det er han fantatsisk til!) i drivhuset til morgen, hvor jeg sov sødt efter en aften, der rent arbejdsmæssigt blev til nat. Birte og Mariann havde fri

 

claus20151008_150442

 

Nu går slutspurten med bogen ind. Her i weekenden skal jeg skrive og skrive og skrive!

 

claus20151008_150503

 

Stearinlysene er tændt, og hundene ligger for mine fødder.

 

image

 

De aller sidste billeder tog jeg i går.

 

Det I ser her, er et fad – New Nordic – som jeg har designet til Inspiration, hvor man også kan købe lysene og pynten. Se mere om min kollektion her.

29 kommentarer:

 1. Jamen tilbage at sige er der vel kun: Held og lykke med bogen og glædelig jul :-)

  SvarSlet
 2. Det må være en spændende fase der til slut, hvor det hele skal gå op. Held og lykke.

  SvarSlet
 3. Dorte Paasch Pedersen Vejen10. oktober 2015 kl. 09.01

  Rigtig god arbejdslyst med det sidste skriveri. Den bedste arbejdsstilling er med tændte starinlys og hunde ved fødderne :)

  De bedste hilsner

  Dorte Vejen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej smukke blomst.

   DIG har jeg ihvertfald mødt flere gange på egen havesti.
   Hvor hyggeligt, at du er begyndt at kommentere her hos Claus.
   Nyd det smukke vejr i din elskede have.

   Slet
  2. PS: Kan DU finde min gave?:o)

   Slet
 4. Alltid umåtelig koselig titte inn her. Jeg så også filmene om adventsstaken og glassjuletreet. Vakkert. Ønsker deg fine dager framover!

  SvarSlet
 5. Det kunne godt se ud til, at jeg i år skal have fingrene i lidt nye julekugler - og stads. Mht. skriveriet vil jeg sig til dig, som min mor ofte sagde til mig: "Hvorfor skal du dog også altid vente til sidste øjeblik. Kunne du ikke have startet lidt før?" :-) Det havde jeg desværre aldrig noget godt svar på.

  SvarSlet
 6. Det ser da så morsomt ut å få arbeide med alle de fine materialene,
  jeg skulle gjerne vært med på deres "juleverksted" ...

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 7. Hvor ville jeg gerne være barn i dit hjem med så mange julegaver... Min stil er ret minimalistisk, og jeg har allerede bestemt, at den lave cementskål, du har designet for Inspiration, skal på min ønskeseddel. Jeg synes, den er meget smuk, og jeg kan sagtens forestille mig mange forskellige måder at pynte den på. Dens farve og facon passer ind overalt.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 8. Sikken en herlig beskæftigelse at få lov til at pakke smukke gaver ind med alting ligeved hånden.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 9. Bare et lille forsigtigt hvisket "God skrivelyst Claus".
  Vil ikke forstyrre dig for meget :-)

  Hvor ville jeg gerne have så flotte julegaver! De ser så lækre ud, at det næsten er synd at åbne dem. Glæder mig til din bog kommer Claus.
  God weekend til alle fra Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Ser spændende ud - god arbejdslyst og dejligt når hundene ligger ved ens fødder
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 11. Forhenværende ung kvinde med havegalskab og meget ømme muskler, feder den i sofaen og undrer sig over, hvor i alverden gaven, hvorpå der står TIL TANTE GRØN FRA ONKEL CLAUS har forputtet sig???? Kvinde, som stadig leger, at det kun er sensommer leder og leder.....men Borte ser ud til at have taget hendes julepakke :o)

  Kvinde med jord i hovedet, håret og under neglene ELSKER ellers smukke, fantasifulde og personlige gaveindpakninger.

  Pøj pøj med slutspurten. Målstreg i sigte!

  Kærlige hilsner og tanker til alle jer, jeg har mødt på diverse havestier

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tante, jeg kender ingen der er så ærbart og høfligt diskrete som dig ;-) ... ej heller ingen som får smilet og latteren frem så let og ligetil :-)

   Sensommer-kram, fra Lisbeth K

   Slet
 12. Hej Claus. Det ser rigtig godt ud, rigtig god arbejdslyst med din julebog,glæder mig til at se den.kh. Anne-Grete.

  SvarSlet
 13. Hej Claus,

  Jag ser verkligen fram emot din Julbok, den ska köpas så fort den kommer ut.
  Men för att vara helt ärlig, har jag ingen adventskänsla ännu.
  Även om du visar fina bilder och vissa affärer här hemma har börjat plocka fram sitt julpynt.
  Men den kommer väl när november månad börjar.

  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
 14. Altid dejligt med gode medarbejder, de er guld værd når man har travlt. Man må jo også sige at de har et alsidigt job, hvilket ikke gør det mindre spændende, god arbejdslyst til jer alle og til dig med dit projekt :-), kh Margit


  SvarSlet
 15. Jeg elsker at se bag kulisserne- en fortættet og dejlig stemning der er med til at fremtrylle det skønneste skue. Rigtig god skrivelyst:-)

  SvarSlet
 16. Du er selv dygtig, Dalby - men dine medarbejdere, de er godt nok også dygtige! Det ser bare godt ud, det I går og laver :)
  God arbejdslyst :)
  KH Trine

  SvarSlet
 17. Sikke en stemning, jeg glæder mig rigtig meget til bogen tror den er helt fantastik. Ja og så tror jeg der kommer ekstra meget pynt både ude og inde herhjemme i år, takket være dig.

  SvarSlet
 18. Det ser hyggeligt ud kan næsten ikke vente til din julebog udkommer. Det ser spændende ud det du har designet til Inspiration. Jeg begynder at glæde mig til sidst i november, hvor jeg begynder at pynte både ude og inde. God arbejdslyst!! Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 19. I billeder med din kollektion har jeg set stjerneformede cementfade, men jeg kan ikke se dem på Inspirations hjemmeside. Kommer de senere

  SvarSlet
 20. Kære Annette, de er ikke at beton, men af træ og kommer til salg i en række individuelle burtikker fra om en god uges tid. jeg vender tilbage med adresser her. Kh Claus

  SvarSlet
 21. Ih hvor ser det spændende ud! Man begynder sig helt til at glæde sig til at komme igang med julehyggeriet.
  Dejligt, at du kom i mål med bogen, glæder mig til den udkommer, man kan ikke få for mange julebøger ;-).
  Skønt at du har så mange flittige "nisser" i værkstedet. Dejligt sådan at blive ladet op til julen af dine skønne billeder. Kh Tina

  SvarSlet
 22. Tusind tak for en dejlig julestemning, Claus, som nu rumsterer i min hjerne og i mit (jule)hjerte! Inspirerende og skønt at se på! Hurra for god stil :-) (Sammenligner bla. med en planteskole, jeg besøgte her i weekenden, som også havde fundet julegrejet frem - ABSOLUT ikke min stil. Så TAK fordi, du deler ud af godterne!
  P.S. Sølvgaven med det mosgrønne silkebånd og det fine sølvagern, må bestemt være til mig! ;-)
  Ha' en dejlig efterårsferie!
  Mvh Sus

  SvarSlet
 23. I er et godt match, du og dine medarbejdere. Du forstår at sætte en masse skønne projekter i gang, dine medarbejdere forstår at udføre til ug+ - og dette får vi andre glæden og inspirationen af.

  SvarSlet
 24. Hej Claus

  Må lige fortælle at jeg forleden dag gik ind i Inspiration, blot for at kigge. Men så fik jeg øje på noget helt fantastisk smukt - et juletræ i glas, der skinnede lidt som en stjerne og julekugler i de skønneste farver og faconer. Tror egentligt at jeg fik lidt hjertebanken over at falde over så fint pynt. Ikke noget kineserbras her!! Glad drog jeg hjem med mine skatte og svigerdatter faldt også i svime over det.
  Dejligt at du har bevæget dig ind på design linjen. Holmegård vasen er også intet mindre end fantastisk smuk og jeg har den.

  Venlige hilsner
  Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet
 25. Tack igen för inspirerande julpynt. Jag hoppas vi åter kan få se något program inför julen med dig, Claus.

  Med vänlig hälsning, från Lilian

  SvarSlet
 26. Så er der dømt jul !!!!!. Jeg får helt lyst til at synge "sikken voldsom trængsel og alarm" med al den aktivitet i din julestue. Her hørte vi julemusik og spiste pebernødder i timevis igår, så nu kan det være vi får fred en måneds tid inden vi starter igen. Hilsen Anne Marie

  SvarSlet