Ro og orden

Nu hersker der igen ro og orden i drivhuset efter en meget intens tid. Gartnerne har haft travlt med at rydde op.

 

claus20150619_175125

 

For et par uger siden viste jeg billeder fra det hektiske værksted, og så sent som i går optog vi filmsekvenser til Holmegaard, blandt andet af en ny vaseserie, der bliver lanceret til februar.

 

claus20150619_175255 claus20150619_175208

 

Lige nu er der ikke megen jul over drivhuset, men onsdag skal vi optage julefilm til Bilka.

 

claus20150619_175241

 

For øvrigt kan jeg fortælle, at jeg på fredag og lørdag gæster en række Bilka-butikker og binder buketter.

 

Fredag er jeg i Sønderborg kl. 10.00 og i Odense kl. 15.00. Lørdag er jeg i Ishøj kl. 10.00 og i Slagelse kl. 14.00.

 

claus20150619_175332

 

Som I fornemmer er der tryk på, og jeg kan allerede nu fortælle, at jeg søndag d. 1. november præsenterer min nye julekollektion hos Casa & Co. i Ringsted. Jeg vender tilbage med tidspunkt.

 

claus20150619_175045

 

Torsdag d. 5. november er jeg i Inspiration i Roskilde, og jeg kommer også til Inspiration i Odense og Kolding senere på måneden. Se min kollektion her.

 

claus20150619_175339

 

Fra fredag d. 6. og til og med søndag d. 8. er jeg på Bogmessen i Bella Centret.

 

claus20150619_175447 claus20150619_175406

 

Nu skal jeg til at høste frugterne af alt det, jeg har arbejdet intenst på det seneste år nemlig brandet Claus Dalby Scandinavian Christmas.

claus20150619_175246

Som tidligere nævnt har jeg sammensat forskellige kollektioner.

 

Jeg skal nok vende tilbage til, hvad der kommer i Ilva, Bilka og en række individuelle butikker. Der er spændende det hele.

 

claus20150619_175519

 

I næste uge er min nye bog Hvid jul ude i butikkerne. I kan også bestille den her.

 

claus20150619_175304

 

Efter nytår lanceres Claus Dalby Home Collection, og vi arbejder allerede nu på julen 2016.

 

Udlandet viser også interesse. Ja, jeg er både ydmyg og stolt!

28 kommentarer:

 1. Hvor ser det smukt ud på dine billeder ♥
  Jeg kan godt forstå, at du er glad, ydmyg og stolt.
  Held og lykke med det hele ♥

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Ja, som sædvanlig og som vi kender dig bedst har du mange jern i ilden.
  Er sikker på der er mange der vil få øjnene op får alle de finde ting du har sat i søen både iår men også hvad der evt kommer fra din hånd til næste år.
  Held og lykke rundt på din tur til de forskellige forretninger, hvor jeg håber der er mange der vil tage imod dig. Jeg kan se du kommer til Odense, men om jeg når dig ved jeg ikke da jeg ikke er ret mobil i disse dage, men min tanker vil være hos dig.

  Knus herfra det midtfynske hvor min muldvarp er ved at gøre sig til klar til at grave dahliaer op, Pia

  SvarSlet
 3. Sikke mange aktiviteter. Jeg forstår ikke hvordan du kan holde dampen oppe. Det er jo skønt at du har dine dygtige gartnere, men de skriver ikke bøger for dig, eller finder de helt rigtige planter til Bilka, eller finder de rigtige produkter til de nye kollektioner, eller tager på messe eller eller eller. Puha - jeg blev helt forpustet. Husk at holde en pause indimellem og nyde bare at være til.

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn22. oktober 2015 kl. 08.09

  Hvor er det altså flot det hele :-) Er det Amaryllisløg du har stående på din glashylde Claus ?
  Ser bare så fantastisk ud.

  Ønsker dig en dejlig dag
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 5. Det er dejligt for dig, god arbejdslyst:-)

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Hold da op, sikke et program du har foran dig. jeg taber helt pusten! Tillykke med det, du har virkelig fortjent succes og har også slidt godt for det. Jeg ønsker, det bliver rigtig vellykket det hele!

  SvarSlet
 7. Et helt igennem fantastisk smukt drivhus :-)
  Jeg har så meget at lære fra dig :-)
  Held og lykke med Bilka runden pga. min kræft kan jeg desværre ikke komme ud.
  Alt vel :-)

  SvarSlet
 8. Det ene tager det andet med sig, hvis man er passioneret og åben for det. Sjovt og dejligt at se til fra sidelinien, hvordan havemanden med sans for estetik og formidling, blev en god fotograf, og siden også idemand til både planteindkøb i Bilka og design af brugskunst, ja faktisk blev et brand :-).
  Da du fik bygget dit sidste drivhus, troede jeg jo, at det skulle være til blomster og lidt til ophold, men se nu, det er jo den rene udstilling. Man skal ikke tage noget for givet og smukt ser det jo ud, den perfekte ramme for et fotoshot :-).
  Vh Dorte

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Hvor er jeg ærgelig over at jeg ikke kan være i Bilka i Odense - men jeg er booket at nogle spændende kunder - så dem må jeg så servicere på bedste vis - og samtidig ønske at jeg ku være i Bilka - men sådan er det bare - men så ku det da være en af mine to travle piger ku være der - det må tiden vise - men det er de mest fantastiske billeder du viser på bloggen her - så smukt og yndefuldt i al sin overdådighed - så smukt - jeg kan så godt li det super
  God dag til dig og alle andre
  Kærlig hilsen Anita og Jørgen

  SvarSlet
 10. "Udlandet viser også interesse." sa Claus.

  Da håper jeg "mitt utland" også har gjort det, så vi får tilgang på produktene i det minste fra en nettbutikk ...

  Og så ønsker jeg Claus tillykke med alle prosjekter og events.

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 11. Jeg bliver helt forpustet over alt det du har gang i, som bliver spændende at høre mere om. Du har Danmarks bedste job, hvor du selv designer smukke ting til pynt i hjemmet og haven, skriver bøger og har indflydelse på hvilke løg, stauder og træer vi bør have i haven og nye farvesammensætninger. Glæder mig til at se mere!!!
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 12. Tillykke med alle de ting du har gang i ,og hold da op hvor lyder dine projekter spændende.
  Vi er et par piger som glæder os til dit besøg i Odense,og hvad du vil tryllebinde os med.
  Hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Det er et skønt drivhus du har og fyldt med fantastiske sager :-). Jeg ærger mig i den grad over, at jeg ikke har mulighed for at komme i Bilka i Odense i morgen. Rigtig god fornøjelse med alle besøgene og alle de andre projekter du har gang i. Glæder mig til at høre mere :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 15. Hvor er det fantastisk og dejligt for dig, Det bliver en travl tid..... som sædvanlig kan man næsten sige, men rigtig hjertelig tillykke og god fornøjelse

  SvarSlet
 16. Oj så mycket fint i ditt växthus! Gillade de gröna sakerna .
  Ha det gott!

  SvarSlet
 17. Sig mig - holder du aldrig fri? Jeg bliver helt forpustet af alle dine aftaler!:-) Men STORT tillykke med succes'en, interessen fra udlandet og den nye vase-serie, som jeg glæder mig meget til at se - det er bestemt velfortjent, og man kan jo heller ikke ligefrem sige, at du er kommet sovende til det;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 18. Kære Claus.
  Hvor det glæder to gamle hjerter, at det går dig så godt. Hvor er det smukke ting, du er med til at fremstille. Der er så meget vidunderligt at beundre i dit drivhus.
  Vi glæder os meget til at hilse på dig i morgen i Bilka.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 19. Kæreste Eliane og John, Det var simpelthen dagens glade nyhed, at vi ses i morgen. Jeg ved, at I har jeres at spekulere på, så jeg er SÅ glad for, at I har overskud til at komme og hilse på. De kærligste hilsner fra Claus

  SvarSlet
 20. Læste jeg rigtig? Du kommer til Ringsted søn d. 1.nov. ? Så kommer jeg da vist droppe haven den dag og tage ind til byen. Så er det godt vi får en ekstra time i denne weekend, hi hi, bare det bliver nogenlunde havevejr.
  Det er rigtig spændende alt du har gang i, milde moses, at du kan overskue det hele. Du må ha et ekstra gear vi andrer dødelige ikke har.
  Mange efterårs hilsner Gunvor

  SvarSlet
 21. I would feel like a little girl in a toy shop in your nursery ! All that I love...

  SvarSlet
 22. Kære Claus.

  Spændende med alle de ting du har gang i, og glæder mig til at følge dem.

  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 23. Når man som du, Claus er blevet velsignet med et en yderst sjælden kombination af talent for æstetik, trendspotting, trendsetting, kreativitet, formidling, entertainment, købmandsskab og nytænkning, sker der virkelig store ting og sager.
  Når man så ovenikøbet er blevet udstyret med en benhård arbejdsdisciplin, en uudslukkelig passion, en kæmpeportion flid, et gigantisk engagement og en energi af en anden verden, ja så sker der mirakler.
  Selvfølgelig har udlandet fået øje på din persona unika.

  Pøj pøj med DET HELE

  SvarSlet
 24. Tillykke Claus! Hvor er det flot det du formår. Jeg er fuld af beundring over dine mange engagementer og jeg kan godt forstå du er stolt.
  Tænk at du allerede ved hvordan vi skal julepynte til næste år! ... Jeg tror snart kun det er julefrimærkerne der er tilbage, for du har godt nok taget hånd om mange ting. Jeg var inde i en butik forleden og tog begejstret en julekugle op, kun for at opdage dit portræt på et lille skilt der var vedhæftet! Hyggeligt at møde dig rundt omkring i byen på den måde :-)

  Super-kram fra Lisbeth K

  SvarSlet
 25. Kære Claus
  Hvor er det sejt med alt det du har i gang. Du har søreme også fortjent din succes! Pøj pøj med det hele herfra!
  Kh. til dig

  SvarSlet
 26. det er en stor fornøjelse at kigge ind i dit drivhus.Jeg er dybt misundelig på alle disse smukke ting(jeg håber du er klar over at det er en uskyldig misundelse)Det ser så flot ud,og jeg sluger det hele råt.
  Held og lykke med alle dine nye tiltag.det er en enorm energi du ligger inde med
  Hilsen Brita


  SvarSlet
 27. Så spännande. Du har så vackra ting i din kollektion. Det kommer att bli succé!

  SvarSlet
 28. Hvor har du mange flotte vaser! - fint stillet op i farve afstemte grupper.
  Lene

  SvarSlet