Forhandlere

Boghandlerne er den primære salgskanal, når det gælder bøger. Men der er også en række nye forhandlere af Hvid jul. Dem nævner jeg nedenfor. Desuden fås bogen også i Inspirations butikker.

 

hvid jul

 

Lige nu sker der ikke meget i haven, men jeg lover at vende tilbage med nyt, når der begynder at røre på sig derude.

 

Victorias

Silkegade 21

1113 København K

 

Illums Bolighus

Amagertorv 10

1160 København

 

Fasters have

J. F. Willumsens Vej 40

3600 Frederikssund

 

Jan Munch Blomster

Østergade 10

5500 Middelfart

 

Emmys

Freltoftevej 71

5792 Årslev

 

My Vintage Home

Jyllandsgade 39

7000 Fredericia

 

Keramikværkstedet

Sct. Jørgens Bakke 13

7500 Holstebro

 

LoPe Keramik

Remmerstrandvej 31

Nr. Nissum

7620 Lemvig

 

Bang & Thy

Klostergade 17

8000 Aarhus C

 

La Maison

Klostergade 17

8000 Aarhus C

 

La Brocante

Vejlevej 45

8700 Horsens

 

Pottehaven

Palleskærvej 10

9800 Hjørring

13 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Har investeret i din flotte bog - jeg har ikke fået læst den endnu, men det skal ikke vare mange dage, førend jeg kaster mig over den.
  Her er haven blevet noget forblæst ovenpå Gorms besøg, men heldigvis holdt drivhuset til stormen. Typisk at der skal blive stormvejr, når man lige har shinet haven op til jul med lyskæder o.lign. Dine lystråde fra Bilka har jeg snoet omkring dine fiberkogler, som jeg forærede mig selv i foråret, det ser rigtigt hyggeligt ud.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Din dejlige bog Hvid jul ligger slået op på spisebordet som en del af dekorationen .
  Faktisk en skøn ide at slå op på en ny side, hver dag.
  Over bordet hænger der en 2,5 meter høj tørn men smukke røde bær .
  Den gamle æblegren jeg hade savet af duede ikke , sagde min kæreste ...
  Claus ville aldrig have valgt den... Derefter gik turen i skoven iført kamuflage og sav.
  Har nogen prøvet at stoppe en stor tjørne træ ind bag i bilen i al hast med pigge og bær, ikke en lige til opgave.
  Nu hænger den smuk over spisebordet pyntet med Morsters gamle istap prismer og kogler.
  Vi skulle have en konkurrence her på bloggen hvor vi kunne sende et billede ind , vinderen får lov til at hjælpe dig at afmontere julen i Risskov .
  Seriøst en god ide syntes jeg.. Selvfølgelig skulle Præmien være æren og "ingen Risskov".
  Claus jeg HÅBER at høre mere fra dig meget før ,noget begynder at røre på sig derude.

  Håber ellers alt er godt og at du når alt i denne travle tid.
  Du skulle have en nissebande til hjælp.

  Tak for i dag.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Paw jeg melder mig til nissebanden - Mætte Vuns ;-)

   Slet
 3. Tillykke med de nye forhandlere af det yngste skud på Juletræs stammen. Det er en genial værtinde eller Adventsgave - jeg har allerede givet 2 væk som blev modtaget med stor jubel :-)
  Juledekorationen er i år skabt i den store Old English med afskårne røde Julestjerner og Mistelten.
  Som smukke Paw, har jeg osse hængt et træ op i loftet - en 140 cm Troldhassel fra haven - den var sgutte nem at få ind i bilen heller - i snestorm ovenikøbet. Så jeg føler med den camouflageklædte skovnisse hahaha! Sikke et billede, Paw! Har du osse brugt Claus' lystråd på dit træ? Den er altså lækker! Har lige købt en ekstra.
  Darling Claus, jeg håber da ved den søde Julegrød osse, vi hører fra dig inden det pibler derude. Du kan da vel heller ikke lade være med at dele nogle Julebilleder med os? Neeeej vel?

  "Nu 'det næsten Jul og så skal alle børn ha' gaver - og måske lidt risengrød" - Juletestamentet

  SvarSlet
 4. Bare lige en lille hilsen herfra:-))
  Anette

  PS til Paw, godt kæmpet med den tjørn, og super ide!

  SvarSlet
 5. Vårt kommunale bibliotek har tatt den inn etter forespørsel fra meg, og jeg har fått den reservert og den er i dag klar til henting. Skal kose meg med den i helgen og regner med at julestemningen kommer sigende.
  Anne Grete
  Trondheim, Norge

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Det er godt - at haven sover lige nu - men så kan vi jo følge alle de andre spændende ting du laver - du er jo sprudlende m ider hele tiden - men til stor fornøjelse for os alle og helt sikkert til din egen store fryd
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Har købt din flotte nye bog og er meget glad for den.
  Jeg savner lidt mere jul og lidt hyppigere indlæg på din blok. Blokken er desværre ikke så spændende at komme ind på som tidligere. Mangler de flotte blomsterdekorationer, nu der ikke er så meget at vise fra din fine have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har døgnet altså kun 24 timer, og jeg har efterhånden så mange aktiviteter, at det er svært at nå det hele. Dtfort har jeg skåret ned på aktiviteterne her på bloggen. Du finder masser af mine blomsterdekorationer på Facebook og Instagram.

   Slet
 8. Kære Claus, lad blot julefreden sænke sig over bloggen. Håber, at du får en rolig og hyggelig jul. Tak for mange skønne billeder og indlæg fra dig også i 2015. Jeg ønsker dig en glædelig jul og et lykkebringende nytår

  SvarSlet
 9. Hej Claus,

  Jeg har købt din bog og læst den igennem med stor glæde.

  Jeg er desude helt vild med vasen på forsiden, men kan ikke finde denne. Kan du hjælpe mig med at fortælle hvor henne den er købt?

  Mvh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan desværre ikke svare nu, da jeg er udrejst nogle dage. Men det står i bogen ...

   Slet
  2. Hej Claus,

   Tak for svaret. Jeg kiggede en gang ekstra og fandt selvfølgelig svaret...

   God jul og tak for alt den inspiration du giver.

   Mvh Bente

   Slet