Tænk en gang ...

I dag kan man i det ansete engelske The Guardian læse om mine juleaktiviteter. Stolt er jeg da over, at jeg nu er blevet ’opdaget’ derovre.

 

clausUdklip

 

I kan læse artiklen her.

 

Efter nytår kommer det store engelske stormagasin Marks & Spencer her for at drøfte et eventuelt samarbejde med mig, og til foråret bringes en artikel om min have i verdens førende havemagasin – det engelske Gardens Illustrated.

 

I sidste uge var jeg i Holland for at drøfte et spændende samarbejde omkring et sortiment af materialer og accessories til indpakning.

 

Der sker så meget lige nu; for eksempel har Tyskland og Italien vist interesse for min julekollektion 2016, der nu er ved at være færdiggjort. Faktisk er jeg allerede i gang med at forberede foråret 2017.

17 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Stort tillykke med din internationale anerkendelse. Vist så har du lov at være stolt ;o)
  Kh.Iris

  SvarSlet
 2. Following you from Australia Claus and looking forward to you doing videos and books in English versions too. Merry Christmas (Oh what a challenge you would find it here in a hot Christmas! It would be interesting to see your version of foliage vignettes in this reversed season)

  SvarSlet
 3. Mens du erobrer verden, koser jeg meg med ditt arkiv av lindrene vakre bilder nu når vinterværet er nesten uutholdelig. God Jul!

  SvarSlet
 4. Hvor er det vildt, - og fuldt fortjent.

  SvarSlet
 5. Concratulations!! Of course, the world is discovering how great and good you are, all the love from the Netherlands, a very merry Christmas!!
  Greets, Alie ,Tuinerie Kolham!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot, også et stort TILLYKKE herfra!
  Julehilsner Anette

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Stort tillykke, det har do grund til at være stolt af. Glæder mig til at læse artiklen i Garden Illustrated.
  Glædelig jul Bente

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Det lyder godt og det er fortjent med det store arbejde du gør. Glæder mig altid til at se og læse dine indlæg.
  God jul og godt nytår.
  Hilsen Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med alle dine gøremål,kan godt forstå der næppe er tid til blokken,men jeg elsker hver et pip og de smukke billeder.Rigtig god jul derovre i hovedlandet
  Brita

  SvarSlet
 10. Hvor er det flot gået, Claus :)
  Glædelig jul.

  SvarSlet
 11. Hvor er det flot. god jul og mange tak for mange skønne foto,fra skønne,skønne haver

  SvarSlet
 12. Godt gået. Det er godtnok spændende,,,Og jeg håber vi får lov til at følge lidt bare lidt med, be om.
  Og så vil jeg benytte mig af lejligheden til at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul. Og osse til alle andre her på bloggen.
  Tak for alle de julefif mv du har kommet i tidens løb.
  Julehilsner Gunvor

  SvarSlet
 13. Hvor det dog lyder spændende Claus! Jeg er meget begejstret på dine vegne og glæder mig meget til at høre mere om det ... tænk engang, Marks and Spencers! Wauw. Du kan roligt være stolt, og du fortjener det fuldt ud.

  Kærlige kram, Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Fantastisk flot, tillykke med den flotte omtale. Vi er SÅ stolte på dine vegne og det er fuldt fortjent, du arbejder virkelig hårdt for det.
  Mange kærlige julehilsner fra John og Eliane

  SvarSlet
 15. TILLYKKE!!!! Hvor er vi pavestolte af dig!!
  Jeg elsker GI - sikke en ære - men nu er du altså osse Skandinaviens havekonge og vi vikinger er kendt for at indtage England :-)
  Marks & Spencers - Great Scott! Hvor er det dog vidunderligt - du ligger nu heller og snuer på laurbærrene. Great things happen to great people, you know, darling.
  Så ska wi kanskje en tuuur til det stowre uuudlaand igjen? Det wæwl vi mæhtig gerne :-) (Fifi Jørgensen har intet på mit sydsjællandske.)
  Du fortjener i højeste grad at få anerkendelse for dit store arbejde både for havekunsten og dine æstetiske tilføjelser til hjemmet. Du er til evig inspiration og når hverdagen er strid, er det som at smutte gennem skabet til Narnia at besøge bloggen.

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Det er supergode nyheder, at det store udland nu i højere grad er ved at få øjnene op for de fortræffeligheder, du øser ud af. Jeg sad netop her til aften og tænkte, at jeg trængte til lidt mere Dalbysk indflydelse i det kommende år, for du kan om nogen skabe positive og smukke stemninger, som er balsam for enhver sjæl! Godt gået Claus. Jeg glæder mig til at følge med i din gøren og laden i det nye år.

  SvarSlet