Livstegn

Som I sikkert kan regne ud, er der gang i meget her. Mest inde, men også ude.

 

claus20160106_153934

 

Dog er det kun Preben, der er her her i vintermånederne. Mariann og Birthe holder fri indtil marts.

 

claus20160106_153748

 

Lige nu er jorden bundet af frost, og det sætter naturligvis visse begrænsninger. Men der er alligevel meget at gøre.

 

claus20160106_153942

 

For eksempel har Preben været ved at klippe linde-alleen, der efterhånden er blevet til den opstammede ’hæk’, som jeg har gået og drømt om, siden træerne blev plantet.

 

claus20160106_153835

 

Hvis I studser over den ret store lift, kan jeg godt forstå det. Men når vi har lejet en i den størrelse, handler det om, vi også skulle have renset tagrender. Og der er langt derop!

21 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn18. januar 2016 kl. 08.50

  Ja vejret er fint til beskæring. Har selv et stort lindetræ, og specielt disse grene er skønne at sætte ind i vaser og krukker - både i drivhuset og indenfor. Elsker sådanne nøgne grene arrangeret med små forårsvækster og noget fint gammelt glas i et vindue :-)
  Rigtig god mandag herfra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. uha... sådan en lift kunne jeg godt bruge derhjemme når jeg skal male vinduerne :)

  SvarSlet
 3. I et langt mere beskedent omfang har vi fået en gren fra mine forældres troldhassel ... en form for beskæring er det vel :-)

  Tak for kigget Claus - vinterkolde, men velmente og forhåbentlig varmende kram fra Lisbeth K

  SvarSlet
 4. En kold beskæftigelse, men hvor det dog pynter!

  SvarSlet
 5. Der er altid meget at lave et stort sted både inde og ude.
  Vi bruger også stor lift her på slægtsgården.
  Det skal nok blive smukt alle de projekter I har gang i :-)
  G0d arbejdslyst!

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Det ser interesant ud og det er spændene - jeg har da tænkt på hvordan i fik renset tagrender - jeg kan klare med at stå på stige - men hvor kan der samle sig meget i sådan nogle tagrender - især når naboen har et meget stort grantræ alt ryger ind til mig - det er lidt en byld for hvordan får man en god dialog m dem om at fælde sådan et træ er så bange for at det vælter i en storm og det er jo lige ned i mit hus - måske det ku lade sig gøre hvis man tilbyder at betale 2000kr i tilskud - det koster rent faktisk 6000kr at få det fældet og stubfræset - nå men det er jo så et forårs projekt - glæder mig til næste indlæg - men sjovt at se sådan en stor maskine
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 7. Dejligt at se, at der er andre end mig, der beskærer og fælder og tynder ud. Jeg må dog gøre det med en håndsav - og motorsav når jeg er så heldig, at min mand tager et nap med. Det kniber mere med at få grenene brændt af i det kolde og våde vejr. Jo, der er altid noget at tage sig til i en have - herligt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Dejligt med en hilsen her på bloggen, tak for det. Lindealléen er bare så smuk, men det må være et stort arbejde at holde den så fint.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 9. Følger med på instagram - kan se at du introducerer din have til resten af verden , rigtig fint! Og så slap der en bemærkning ud om en bog om løv / blade?? Det lyder fantastisk!!! ( og så lige dén om bittesmå haver, pleeeease??) god arbejdslyst, forhåbentlig i sol?

  SvarSlet
 10. Jeg kunne nu osse bruge en lift når jeg klippede hæk hihi. Lige nu tager jeg de små sensommer skud i hækken og i øvrigt div. pil, hassel, buske der skal tyndes. Problemet er bare, vi har fået et pænt lag sne, så man får en dynge i nakken når man beskærer. Dèt er godtnok koldt at få under kraven.
  Dejligt at se lidt fra din have.
  vinterhilsner Gunvor

  SvarSlet
 11. Hej. Det var helt rart, at der var nyt på bloggen. Preben har godt nok et godt job!

  SvarSlet
 12. Nej, hvor dejligt. Har ikke været forbi bloggen i nogle dage, men syntes lige jeg ville kigge forbi i dag, og hvor blev jeg glad - 2 dejlige indlæg. Altså meget flotte orkideer - jeg kan meget godt lide orkideer, men har ikke rigtig pladsen til at opbevare dem, når de er afblomstret, så enten forærer jeg dem væk, eller også ryger de ud, men dem du viser på billederne ser godt nok fristende ud.
  Flot allé I har - undrer mig lidt, har I slet ingen sne i Århus? Nå, det kan være det kommer i nat - har hørt, at der meldes sne til Østjylland.
  God aften.
  Anita

  SvarSlet
 13. Vad skönt att kunna utnyttja även vintern till saker som tar tid. Jag ska också beskära en del träd om någon månad eller två, men får nog nöja mig med en vanlig stege (och en del pinnar i håret :-). Ser fram emot bilder på den nyfriserade trädhäcken till våren!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 14. Dorte Paasch Pedersen Vejen19. januar 2016 kl. 15.01

  Hej Claus

  Hvor er det hyggeligt, at du stadig giver lyd på bloggen. Go arbejdslyst også til Preben.

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet
 15. Skønt med livstegn her. Du har ret - det er vist for koldt til at lave en masse i haven! Hold op hvor jeg ser frem til foråret.

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
 16. Lind allen kommer att bli ett stilfullt inslag i trädgården. Här hos mig i mellersta Finland har vi haft som mest - 29 c och idag är det - 15 för första gången på flera veckor. Jag matar fåglarna men utöver det vill man helst vara inne. Följer dig på Facebook och är förtjust i dina vackra buketter. Skulle vara vara intressant om du nångång visar hur du binder dem. Tack för den inspiration du delar med dig speciellt här på bloggen. Facebook är inte detsamma. Kram från Lilian. Jag

  SvarSlet
 17. Visst finns det alltid att göra!

  Ha det gott
  Anette

  SvarSlet
 18. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention. HD Wallpapers

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 21. Veldig fint innlegg jeg liker det >>>>>>>>>> jogo de motos

  SvarSlet