Det går over stok og sten

Må indrømme, at der er ret travlt for nu at sige det mildt! De næste dage fra torsdag til søndag, er jeg på Formland-messen i Herning, hvor Claus Dalby Home Collection lanceres.

 

Standnummeret er H 6018. Kig endelig forbi, hvis I er på messen.

 

I dag har jeg pyntet standen med blomster og kommer tilbage i morgen med billeder.

 

Torsdag kl. 13.30 og søndag kl. 11.30 er jeg på scenen i hal F.

 

For godt og vel en uge siden var jeg på den store design- og indretnings-messe Maison & Objet i Paris,

og derfra tog jeg videre til den IPM-plantemessen i Essen. Her mødtes jeg med Bilkas indkøbere.

 

20160203_132113 20160203_132151

 

Vi fandt mange spændende ting, blandt de største påskeklokkeplanter, jeg endnu har set i handelen.

 

20160203_131856 20160203_131847

 

Der er tale om moderplanter i treliters-potter til en uhyre rimelig pris – kr. 199,-

 

20160203_132316 20160203_132343

 

Udvalget er begrænset, så det gælder om at være på pletten.

 

20160203_132442

22 kommentarer:

 1. Kæreste Claus
  Oh så dejligt med nyheder her på din skønne blog. JO blog'en overgår alt andet.
  Skønne planter til Bilka's Havecentre og den røde smuksak kommer nok til at få én af MINE krukker ;0) ;0)
  Så er du på mærkerne i Herning. Ville så gerne hilse på dig, og nyde din collection samtidig, men men .... det må blive en anden god gang.
  Ønsker dig stor succesd på Formland messen. Ha' nogen rigtig dejlige dage.
  Kærligste hilsener Iris.
  Glæder mig til billederne af din blomsterudsmykkede stand :oD

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Sikken skøn afslutning på dagen, at du er på bloggen igen. Jeg nægter at udtale mig om, hvor mange gange, jeg har kigget her, siden sidste livstegn fra dig.

  Desværre vil de nok ikke lade mig komme ind og møde dig på Formlandmessen uden gyldigt adgangskort. Ellers var jeg kommet, for jeg nød så meget at komme der i mine velmagtsdage. Og at opleve dig der, ville være dejligt. Desværre kører der vist intet radioprogram for øjeblikket, hvor jeg kunne vinde et sådant besøg.

  Alt mulig held og lykke med dine forehavender, Claus.

  Og en ganske særlig kærlig hilsen til Mors, Midtfyn, Odense, Esbjerg og Paw og Lisbeth K. og, og.....og selvfølgelig specielt til dig Claus.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Varmt og kærligt knus til dig søde Inga, fra Iris

   Slet
  2. Kære Inge, et stort kæmpe knus herfra det midtfynske, håber du er frisk og ved godt mod, Pia

   Slet
  3. Kære Inga!
   Jeg har også kigget lige lovlig ofte forbi her på siden, men så pludselig i dag ser jeg to nye indlæg, herligt! Og endnu mere herligt at se kærlige hilsener fra trofaste følgesvende.

   Claus er faktisk ved at udvikle sig lidt til en Holger: uden at vi har opdaget det har han taget sig en smut til både Paris og Holland og sørme om ikke Bilka også lige blev involveret og der tilmed lanceres en ny serie med umiskendeligt "Claus-touch". Men Claus: vi HAR opstøvet dig nu!
   (Det var godt du lagde så diskrete spor ud til vores fine næser, jeg tror ikke jeg var fundet frem til Herning uden duften af hyacinter og tulipaner i lange baner :-)).

   Godt at man ved hvor man har ham igen. Desværre kommer jeg ikke til Herning, men jeg lapper gladeligt billederne her i mig gentagne gange mens jeg krydser fingrene for at messen går godt for Claus.

   Kærlig hilsen til dig Inga, samt alle trofaste følgesvende
   - og til Holger, aka Claus :-)

   Slet
 3. Dette var jo veldig fristende her vi sitter i snøkavet, men dog for langt vekke :-)) Men under snøen vet jeg at julerosene er på full fart opp så vi får være litt tålmodige :-)) Fin uke og lykke til med messen!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jubiiii, langt om længe et skriv fra din dejlige hånd :))))))

  Ja, vi ved jo du har travlt det kommer ikke bag på os, men at du finder så skønne påskeklokker er jo en lækkerbisken man er parat til at sætte sig ud i bilen og forsøge at opdrive hvis det ikke lige er for et halvt dumt hovedet skyld og man nok ikke skal sætte sig bag rattet idag. Men ville dog gerne :))

  Held og lykke på formland, håber du vil få rigtig mange besøgene, det har du fortjent med det kæmpe arbejde du gør.

  Rigtig god dag min søde ven, husk nu lige at passe på den person der hedder claus, ham er vi mange der ikke kan undvære.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  Stort knus til hele Tourbussen, håber I alle er ved godt mod og er ved at få lidt kriblende fornemmelser i fingrespidserne :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Også et stort varmt knus til dig Pia, fra Iris

   Slet
  2. Knus, knus :-) Lisbeth K

   Slet
  3. Kærlige tanker til alle fra John og Eliane

   Slet
 5. Helle Aagaard, Sydfyn4. februar 2016 kl. 08.42

  Du er savnet Claus, så sikke et dejligt og livsbekræftende pust her på bloggen fra dig. Tænk hvem der lige kom forbi Herning og din stand, men nej det bliver desværre ikke mig, men hvor jeg glæder mig over alle dine ord og skønhedsbilleder. Held og lykke med det hele...... og så tør jeg roligt skrive, at vi vist alle glæder os over de første forårstegn (læs livstegn) i haverne igen.
  God havedag til alle I rare og søde have og blogmennesker. De lover sol idag.
  kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 6. Så vackra de är och vilken härlig mörkröd färg. Och priset var det inget fel på heller.

  SvarSlet
 7. Altid dejligt med et blomstrende indlæg:-) rigtig god fornøjelse på Formland

  SvarSlet
 8. Sådan nogle store juleroser har jeg allerede, og det allerbedste er, at jeg købte dem i England for en halv snes år siden som små bitte planter i plugs. De var vindtørre, da de ankom med posten, og jeg var på nippet til at returnere dem som dårlig kvalitet. Orkede det imidlertid ikke. Plantede dem om i lidt større potter og derefter ud i haven, hvor jeg flere gange har været ved at opgive dem ............... indtil sidste år. Pludselig kom der gang i dem med rigelig blomstersætning, og lige nu er der igen dukket mange blomsterknopper frem. Somme tider står der at læse i havelitteraturen, at man skal give skravl en chance, men ti år er altså længe at mobilisere tålmodighed.

  I mellemtiden er jeg jo så blevet ti år længere og har nået den alder, hvor der ikke er så mange
  årtier tilbage at udøve tålmodighed i, så til 'nærens tid' skal jeg anskaffe mig CD juleroser i Bilka til noget nær øjeblikkelig glæde.

  Tak fordi du stadig holder ved bloggen. Jeg forstår godt, at du er glad for facebook, for der er jo virkelig stor respons, men altså også lidt upersonligt i dens kommentarverden, synes jeg : - )

  Mkh Jytte
  www.danishknitdesign.com  SvarSlet
  Svar
  1. "Synes godt om" ;-) Her på bloggen kommer dem der virkelig er haveinteresseret og aktivt vælger at komme her. Kan på ingen måde sammenlignes med Facebook Book - men et nemt sted at få flere tusinde "synes godt om" uden at der ligger så meget bagved....

   Slet
 9. Hej Claus.

  Herligt at høre livstegn. De er utrolig flotte. Jeg har efterhånden en del småplanter, som har sået sig selv og jeg ser jo for mig, hvordan floret vil vælde frem. At det aldrig bliver, som man drømmer om gør knapt så meget, man har jo haft glæden.

  God arbejdslyst, Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 10. Det var bra pris för så fina exemplar!
  Hoppa på att hitta några på trädgårdsmässan i Stockholm i april.
  Lycka till med lanseringen
  Mariana

  SvarSlet
 11. ohh, skønne påskeklokker,,,,Dem bliver der rift om.. Jeg glææder mig til mine kommer lige så langt frem. Endnu putter de fleste sig i deres bladdyne, enklte er dog langt fremme med en forsigtig blomst. Og nu kan man nå ud i haven en halv time om eftermiddagen efter arbejdstid,.
  Dejligt at der kommer et "pip" fra dig en gang i mellem.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Det er nogle meget smukke eksemplarer af Helleborus I har købt hjem til Bilka. Vores er vokset betragteligt, efter de kom i god CD krukkemuld oppe i højbedene og der er mange blomster i år.
  Kærlig hilsen fra Eliane

  SvarSlet
 13. Rigtig smukke - og frodige eksemplarer af påskeklokker. Jeg har haft kløe og kunne ikke vente, så jeg har nu 16 krukker stående udenfor med hver sin påskeklokke fra Gartneriet Spiren. Det er en skøn måde at starte haveåret på. Der skal nok komme godt gang i salget i Bilka. Dejligt at "høre" fra dig igen. Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. This was a really great read, appreciation for taking the time to put it together! Touched on some very good...

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet