Endnu en februar-video

 

Her går det godt. Jeg skriver og skriver, og i morgen begynder vi at så. Er I startet op?

19 kommentarer:

 1. Såning er så herligt. Jeg er startet med bjerghulsvøb, nelliker, petunia, løvemund og tomat, men det var i går. Bortset fra bjerghulsvøb, det er en kuldekimer og derfor har stået ude fra januar. Resten står m varme og plantelys. Bare det snart var sommer.
  God fornøjelse -have er en voksende glæde
  Mange hilsner
  Jytte
  PS tak for dine nye videoer

  SvarSlet
 2. Mange tak for billedet, Claus, af din Viburnum ... uden grønne blomster. Er det så en almindelig kvalkved mon? Den Viburnum, jeg efterlyste i en kommentar i går, og som jeg har i haven, er en Viburnum bodnantense. Den får selv midt i meget kolde vintre og igennem mange, mange uger de yndigste små lyserøde blomsterkvaste på de nøgne grene.

  SvarSlet
 3. P.S. jeg glemte at give mig til kende, men altså
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Du er så flittig med dit skriveri, det bliver spændende :-)
  Vi er ikke begyndt at så, men har lavet en liste med det, som skal købes hjem og så er det ellers i sving :-)
  Hilsner og en dejlig dag til dig og held og lykke med såningen :-)

  SvarSlet
 5. Det finns inget bättre när man ligger sjuk i sängen än att ha dina trädgårdsvideos till sällskap!
  Jag uppskattar särskilt att du numera filmar med mer överblick. Blir det för mycket ner i backen kan man bli lite smått sjösjuk! :)
  För övrigt är trädgårdens struktur och helhet minst lika intressant som enskilda plantor - dokumentera gärna båda, tack!
  Med vänlig hälsning,
  Trädgårdspinglan

  SvarSlet
 6. Fem forskellige slags chili er på vej op i de små drivhuset i vindueskarmen sammen med lampepudsergræs og rosenslynger. Det hygger sådan med lidt spirende liv inde, når det er så koldt derude.
  vh/Karen

  SvarSlet
 7. Visst hører vi duene kurre i bakgrunnen i din video!
  Jeg skjønner godt at det er hyggelig selskap, og passer inn når man har stor have som også grenser mot skog.

  Jeg har nå "tatt en kikk på foråret" i min egen have... ;-)

  Der er blomstrende sneklokker, andre løkblomster er på vei og påskeklokkene har knopper, men de siste er altså ikke kommet så langt som de vi så på video hos deg i går. Der er litt sne her og der i min have, men fjellene som jeg har utsikt til er helt hvite... (Jeg bor altså ved kysten et stykke nord for Bergen.)

  Jeg har ikke sådd noe ennå, kommer nok bare til å så noen få "ukompliserte" sommerblomster.

  Der er alle disse Dahlia-røtter som skal ha min oppmerksomhet litt senere i foråret. Jeg ØNSKER MEG SÅ et varmt og vindstille forår, til forskjell fra hva vi hadde i 2015...

  Beste hisen
  Britta (i Norge)

  SvarSlet
 8. Pokkers, lyden forsvandt.
  Jeg må se den senere ... ros følger, er jeg sikker på ;-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Tusen tack för trädgårdsvideon. Dina urnor och statyer har verkligen blivit fina med tiden. Dina rosor såg så friska och gröna ut. Jag har många svarta och mörka grenar på mina rosor så jag kommer att få klippa ned ganska mycket. Före jul hade vi -28 c och nästan ingen snö ett par veckor och det gjorde mycken skada. Ser fram emot nästa film.

  SvarSlet
 10. Er ikke startet op med såningen endnu, men har været i Bilka og købe jord. Det er dejligt, at der er også er jord på hylderne så frø, dahliaknolde og løg kan sås og plantes inde og ude.
  Tak for video (selv om du udfordrer min fobi for duer;0)).
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Tak for ruten ret så spændende vandring og lærerigt .

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Tusind tak for to dejlige videoer fra din skovhave. Det er dejligt at se, hvor meget der er på vej op.
  Vi er så småt gået i gang med at så den smukke løvemund "Black Prince", den lige så mørke studenternellike "Homeland" og lysegule lupiner.
  Vi ønsker dig god arbejdslyst med bogen.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane.
   Hver er det dejligt at høre fra jer her på Claus' blog.
   Knus og varme tanker. Håber i begge har det godt. Iris.

   Slet
 13. De er charmerende dine hvide duer, men vil de ikke gerne parre sig med andre duer i området? Det vil jo give fejlfarver?

  SvarSlet
 14. De er så søde dine duer, passer lige ind i havebilledet.
  Bortset fra kuldekimere, der blev sået i dec., prøver jeg at vente 14 dage med at så. jeg har ikke kunstdagslys inde så det skal passe med frølingerne kan komme ud i drivhuset inden de bliver for ranglede. Men ugh hvor det svært at vente. Har nemlig lige modtaget frø fra Blomsterverden,,
  Appro påskeklokker i går,, nåede lige ud en runde i dag. Og en af mine blokke der næsten var ved at springe rigtig ud var gnasket, rettere sagt blomsterne var "klippet" af et stykke oppe af stenglen, mosegrise går jeg ud fra, så nu skal fælderne spændes igen, håber jeg kan nå det i morgen. Pokker ta´ de kræ.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. En dejlig video med forår i din fine have,
  hvilket giver en lyst til selv at komme i gang derude.

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Tak for endnu en dejlig video fra din dejlige have. Kh Iris.

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Hjertelig tillykke med dit nye video-kamera. Håber, du har lyst til at gå og lege rigtig meget med det i haven. Jeg elsker at få en videohilsen fra dig.

  Det er også spændende at se din have i "nøgen" tilstand, så man rigtig kan se de forskellige strukturer og elementer. Det er jo hele det skelet, hvorpå al pragten og frodigheden "hænger på".

  Det er skønt, at se hvor meget patina dine krukker og din gartnerdreng, efterhånden har fået. Det gør en verden til forskel på både udtryk og indtryk.

  Ønsker alle havefreaks en dejlig dag, selvom den ikke er så grøn, som vi måske kunne have ønsket.

  Grønne hilsner og kærlige tanker

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  I dag havde jeg held med videoen, og nød den i fulde drag. Hvor er det hyggeligt og bekræftende at se alle de grønne skud der lovende stikker op ad jorden. Dine duer er bare så skønne og tilfører virkelig meget til haven.

  Som vores fælles adoptiv-tante siger, så er det virkelig vigtigt at du nu begynder at lege rigtig meget med dit kamera. Det er så meditativt at følge dig på havevandringer og jeg håber virkelig at du vil prøve den sport af helt ud til grænsen:-) Så kan vi samtidig teste om det er muligt at slide et videokamera op før garantien løber ud :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet