Video fra skovhaven

Nu har jeg prøvet mit nye videokamera, og som det vil fremgå, har jeg lavet en lille video om skovhaven.

Jeg kommer igen i morgen med en ny film.

21 kommentarer:

 1. Dejligt gensyn. Tak for det.

  SvarSlet
 2. Hurra for nye kameraer - håber det skal afprøves ofte;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Et godt kamera, en spændende have og en dygtig fotograf! Dejligt igen at se video fra din have.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 4. Tak for den første video Claus håber der kommer rigtig mange.
  Kh.Heidi Olsen

  SvarSlet
 5. Sikke en fin film - glæder mig allerede til den næste! Der sker rigtig meget derude i disse dage, så det er med at være på mærkerne og få det hele med - en fantastisk skøn tid!

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Dejligt at høre/se fra dig igen, havde næsten opgivet det nu du har fået andre "græsgange". Ja det pibler op alle vegne, det er svært at vente.

  Hilsen Jette, KR.Hyllinge

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Tak for dejligt video fra din have. Skønt gensyn :-). Tak fordi du tog dig tid til at lave video nu hvor du er i fuld gang med den nye bog. Rigtig god arbejdslyst. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 8. Vi glæder os sandelig også, til du vender tilbage. Dejligt at få et kig ind i din skovhave i dag. A propos sæsonens første blomstring, har du ikke en Viburnum et eller andet sted? Min har blomstret i mange uger på sine nøgne grene. Husker ikke nøjagtigt hvor længe, men husker, at den ikke holder sig tilbage, selv om det i nogle år ind imellem har frosset en del ......

  Glædeligt forår
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Hei Claus.

  Så fint det var å få være med deg på en have-vandring og se hvor langt foråret er kommet hos deg. Nå fikk jeg lyst til å sjekke tilsvarende vekster i min egen have, men det får vente til i morgen, det er i ferd med å bli mørkt...

  Jeg synes også det er så hyggelig å høre ditt danske talemål, da det minner om mine danske fettere og onkel. (Min moster giftet seg med en danske og bodde der resten av sitt liv.) Jeg hadde mange hyggelige besøk hos dem i København.

  Jeg håper du vil bruke ditt nye kamera flittig framover foråret !!!

  Beste hilsen fra
  Britta (i Norge)

  SvarSlet
 10. Hej Claus!
  1000 tak for en dejlig og hyggelig video fra din skovhave. Jeg kan jo godt lide det hele, og taksene sprang mig i øjnene i dag, det ser simpelthen så godt ud som de står der, med urnen imellem sig:-)og fuglene, det er sådan et givende folkefærd" i samråd med alt det der gror.
  Du kan tro der er aktivitet i haven, både af mig og alle de fine nye vækster, håber af <3 at de klare jeg har fjernet bladene.
  Tænkte i dag hvor er det morsomt at man kan føle den tilfredshed som opstår efter at have rodet rundt, og det eneste man/jeg ser er skønhed, og haven er da slet ikke i fuldt flor endnu....
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Dejligt du igen filmer. Håber du fortsætter igennem sæsonen.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 12. Tusen tack för filmen. Jag har så länge väntat på en film från din trädgård och dina vackra växthus. Så långt våren har kommit hos dig. Vi har massor av snö här i mellersta Finland var jag bor och mer kommer det. längtar efter att se knoppar av krokus och tulpaner sticka upp ur bar jord. Ser fram emot nästa film och dina vackra bilder. Än en gång: Stort tack och lycka till med boken. Med vänlig hälsning från Lilian :-)

  SvarSlet
 13. Kære Claus. Tillykke med dit nye video camera, og tak for kigget i den dejlige skovhave. Apropos´Påskeklokkerne, her lå blomsterne som små hvide æg i en rede, men nu har stænglerne rejst sig, og vi glæder os til blomsterne springer helt ud.
  Smukt ser det ud med alle løgspirerne der titter frem i skovhaven. Glæder os til at se det om en uge, for lige nu sker der rigtig meget i haven, ihvertfald her ved den lune Vestkyst.
  Dejligt med levende billeder. Knus og kærlige Hilsner Iris.

  SvarSlet
 14. Tack för titten! alltid lika roligt att få se från din fantastiska trädgård.
  Mariana

  SvarSlet
 15. Tak for turen rundt i skovhaven hvor jorden brydes al lógvaekster der titter op,det ser lovende ud saa vi haaber du vil bruge dit nye kamera rigtig meget i aar!
  Hilsen A,Bonaerensis

  SvarSlet
 16. Dejligt gensyn. Det er smart med det sneglehegn, det ser ret højt ud?
  Du sir din skovhave ikke er så langt fremme, men dine påskeklokker er da meget længere fremme end mine. Mine juleroser kommer kun med en forkølet blomst indtil nu, tilgængæld ser det ud til påskeklokkerne kommer med en masse.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 17. Skønt med levende billeder fra din smukke have. Du er jo nærmest haveejernes svar på Spielberg ;-)
  Glæder mig til endnu et klip. Bedste hilsner Frederik

  SvarSlet
 18. Kære Claus Tak for rundtur, så er der dømt forår når nu videoerne begynder at komme ;-) spændende er det også at følge med fra den spæde start på sæsonen. Ønsker dig en dejlig uge. Kram Tina

  SvarSlet
 19. Kære Claus

  Tak for videoen. Sidder og drikker kaffe og guffer mandelæg med stor fornøjelse, mens jeg lader mig føre rundt i din vinterhave, der er en hel del forårsagtig allerede.
  Din vase (det kunne godt være en Kratér ud fra dens form og hanke) var jeg meget begejstret for at høre lidt mere om. Kan også se at jeg simpelthen er for lav til at nyde den selv, for den smukke æggestavsfrise rundt langs kanten var fuldstændig forbigået min opmærksomhed. Den er virkelig skøn, og jeg kan godt forstå du er glad for den.

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet