Endnu en video

Nu begynder der at ske noget i haven. Her er et lille kig …

 

18 kommentarer:

 1. Det ser søreme godt ud, Claus. Kan godt forstå at du glædes over jeres takshække. De er da bare SÅ flotte. God fornøjelse med skriveriet :-)

  SvarSlet
 2. Idet jeg klikket inn på bloggen din tenkte jeg: "Nå håper jeg på en video!"
  Og så var her kommet 2 nye videoer siden sist jeg var innom! Hurra!

  Det er så hyggelig å følge foråret "tett på" i en sånn flott og mangfoldig hage som din. På meg har det faktisk den virkning at jeg etterpå må ut og se på mine egne planter ... Og takk for de tips du gir underveis i dine kommentarer.

  Jeg håper du er blitt rigtig glad i ditt nye videokamera, så du får lyst til å anvende det riktig ofte. Og så blir jeg glad for at du lover aktivitet på bloggen fremover.

  Hilsen Britta (fremdeles i Norge)

  SvarSlet
 3. Tak for en fin video fra din have. Elsker når du tager os med på en havevandring - det er inspirerende. Skønt at det er forår og at der kommer flere indslag på din flotte blog.
  Helle

  SvarSlet
 4. Åh ja, der er rigtig meget at glæde sig over og glæde sig til! Jeg måtte trække på smilebåndet ved den formulering 'swimmingpoolblå' - jeg ved jo lige præcis, hvilken farve du mener - og jeg er heller ikke helt vild med den! Her i haven er vi ret udsat for blæst og kulde, så mine hortensia blomstrer ikke altid, desværre. Tak for den fine video og fortsat god arbejdslyst!

  SvarSlet
 5. Kan være misundelig på dine hortensiaer, bor på en østvendt skrænt hvorfra der altid blæser en isnende kulde om vinteren, så blomster ser jeg sjældent :-(

  SvarSlet
 6. Har ikke været inde på bloggen i weekenden og nu er der 2 videoer,, uhmmm kræs. Det er så dejlig når du viser fra din have. Vi bor ret blæsende og frostudsat så der flere ting vi er længere tilbage med end dig. Så når du fortæller I laver det eller det, så ved jeg at om 14 dage 3uger så kan jeg gøre det samme. Godt at få et lang varsel, hæ.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Claus - det er nogle rigtige dejlige videoer - hvor er det godt at du fik dig et nyt kamera så vi igen kan følge med - tak for det
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 8. Kære Claus, dejligt at se din video og igen gå en skøn tid i møde. Det er sjovt, du hader for megen vind og blæst, det gør jeg faktisk også, men lige netop det er vores helt store udfordring, da haven vender mod vest, hvor vi har et kæmpestort engareal ned til Karup å. Fordelen er et fantastisk langt syn fra huset, men i haven laver vi mange rum og vi har lige plantet to bøgehække mod vest til at slå vinden i stykker, det var Kjeld Slots ide, han har ligeledes været med til at planlægge de nye bede mod vest. Han har lovet at planterne de vil blive stående, så det bliver spændende, men en dygtig mand :-), kh Margit

  SvarSlet
 9. Dejligt at følge med i havens udvikling - ikke til ar forstå at den om kort tid atter blomstrer. Det bliver så skønt.

  SvarSlet
 10. Tak for videoer. Som sædvanlig inspirerende og lærerige. Jeg elsker at være med dig på havevandring.
  Taks er simpelthen planten over alle planter.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 11. Kære Claus ..... sød musik i mine ører, at din vidunderlige blog får lidt mere opmærksomhed og aktivitet. Glæder mig hver eneste gang jeg besøger din blog for der er ALTID noget at glæde sig til og over. At kunne nyde, og blive klogere på. TAK TAK TAK. Knus Iris

  SvarSlet
 12. Kære Claus Dejligt med en lille rundtur og se at det hele står på spring . Aldrig har et forår været mere velkomment :-). Så flot at se dine takshække på denne årstid, de er vidunderlige . Kh Tina

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Tusind tak for endnu en video, så dejligt med et kig til din have. Takshækkene ER meget smukke, haven ville slet ikke være det samme uden dem. Dine hortensia er utroligt flotte. Vi har en hvid og en rustrød/lilla i vores højbede, det giver lidt højde. The Pilgrim og Rhapsody in Blue er ikke ret store endnu, men det kommer nok. Vi har også en Inner Wheel Rose og Burgundy Ice, men de er alle 4 plantet i efteråret og kun frosset en lille smule tilbage, så vi håber på mange blomster på dem.
  Rigtig god arbejdslyst med bogen.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 14. Tack för en fin och trevlig video. Så intressant att höra hur ni sköter trädgården och tänker krin beskärning, häckklippning och dyl.

  Varma hälsningar
  Maria

  SvarSlet
 15. Tack för den videon! Våren är på gång även här hos mig i mellersta Finland också. Det var 6 c idag och solen har skinit hela dagen. Snön smältar och fåglarna sjunger. Livet känns genast så mycket bättre när man får njuta av solen igen. Hoppas du hinner ut och njuta emellan ditt skrivande och allt arbete. En god vår önskar jag dig! Tack för den inspiration du delar med dig. Det är veckans höjdpunkter när du delar något på bloggen.

  SvarSlet
 16. Jeg har netop genset denne video, og sidder nu her om aftenen og glæder mig til, at det bliver morgen, så jeg kan komme i haven. Du er eminent til at give mig energi og lyst til at regere rundt i min lille have. Du er en kæmpeinspiration.

  Og jo. Dine taks er utroligt smukke. Kan godt forstå, at du er glad for dem.

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 18. Your blogs further more each else volume is so entertaining further serviceable It appoints me befall retreat encore.
  thedownloadfrommyforum.us

  warezeu.com

  downloadanyfile.net

  anime-torrents.com

  downloadanyfile.com

  SvarSlet