Endnu en video

14 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tusind tak for en fin video af din forårshave, noget så skøn og drømmedejlig.
  En rigtig god Påske til dig og dine kære.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Hov du har haft fødls`dag,, stort tillykke, og vejret har da vist været med dig.
  Tak for forårskikket, det er dejligt vintergækkerne holder så længe, en fordel i det kølige forår. Ja det er den næsten skønneste tid , for man går med næsen i jorden og glæder sig over de fine forårsblomster og glæder sig til alle de nye spierer, lutter lykkepiller af den sundeste slags.
  God påske til dig og derude i haveland.
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Tak for en fin tur i forårssolen.
  De lidt mere faste strukturer i enkelte af bedene var også interessante at få et gensyn med. Jeg tænker på hortensiaen, de opstammede planter (roser?) og planterne under buerne.
  Hilsen Claus Hørlyck

  SvarSlet
 4. Tak for turen rundt i haven, det er altid en fornøjelse at følge med - også dejligt at høre, at du skynder dig tilbage til tastaturet, så Forårshaver kan komme på gaden så hurtigt som muligt.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tusind tak for en dejlig video, der viser en have i forårsudspring og i særdeles fin form. Sikken en orden der hersker i jeres bede. Jeg plejer at klippe stauderne ned om efteråret, men fik det ikke gjort i 15, så nu kæmper jeg mig igennem. Det er nu en gang det bedste at nyde forårsvæksterne i ryddede bede. Jeg indrømmer blankt, at jeg her til aften er øm i hele kroppen. Jeg kunne godt bruge Preben og kompagni et par dage :-), men når nu de regerer hos jer, må jeg nyde dine billeder og videoer og se, om jeg kan gøre dem kunsten efter.

  SvarSlet
 6. Næh, jeg har overhovedet ikke travlt i haven, for jeg har allerede pollenallergi og må blive inde. Heldigvis skinner solen af og til, så det somme tider er varmt nok midt på dagen til, at jeg kan opholde mig i orangeriet og derfra nyde alle mine forskellige påskeklokker, som blomstrer helt overdådigt i år på den anden side af ruderne og med et kæmpestort bagtæppe af vintergækker på kommunens ubebyggede grund inde ved siden af.

  Det er altid dejligt, når du beriger os med levende billeder fra din have, og i år, hvor jeg er lukket inde, nyder jeg dem særlig meget. Af samme grund glæder jeg mig også ekstra til den kommende bogudgivelse.

  Tak for vkideoerne på det seneste
  og længe leve (armchair) gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Det er skønt lige nu, hvor man fyldes af forventning og glædes over alt det, der er på vej. ja, der er stor forskel på, hvornår vintergækkerne shiner, de fleste af mine er på retur - så er det tid til deling - også kommer der jo en hel masse og tager over. Tak for endnu en fin video - det er dejligt at følge lidt med i din skønne have.

  SvarSlet
 8. Er stenmel det samme som herregårdsgrus?

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Tak for den dejlige tur rundt i dit skønne paradis, altid med øjnene helt inde i skærmen for at få hver en lille bid med af dette univers som man slet ikke kan få nok af.
  Rigtig god påske Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  God påske til jer alle som jeg kender

  SvarSlet
 10. Hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  God påske til jer alle på bloggen.

  SvarSlet
 11. tak for turen :) - det var hyggeligt :)
  go' påske

  SvarSlet
 12. Kære Claus Dejlig tur i din forårsfarve, skønt at kan fortsætte haven turen efter selv at være kommet ind. Der er blevet arbejdet i haven hele dagen i det skønne vejr. Fortsat god påske. Knus Tina

  SvarSlet
 13. Hej Claus. Jeg blev lidt nysgerrig da jeg så filmen med alle dinefine vintergækker..for ind imellem er der nogle andre slags med helt runde "skørter" og grønne prikker i kanten. Er det Dorothealiljer, eller en anden slags vintergækker?
  Mvh. Iben

  SvarSlet