Frem i lyset

Nu har Preben fået alle krukkerne med forårsløg frem i lyset. Sådan helt bogstaveligt.

 

20160309_155112

 

De har nemlig, siden løgene blev lagt i efteråret, været stablet på paller og dækket med en stor presenning.

 

20160309_155118

 

Det var i tilpas tid, dækket blev fjernet.

 

Kun i en enkelt potte kan man se, at løgene har manglet lys. De er blege som julesalat. Men det retter sig hurtigt.

 

20160309_155139

 

I år har vi stort set ikke lagt narcisser, men ekstra mange tulipaner i Kenzo colours. Det bliver en fest, når de springer ud.

 

Ellers kan jeg fortælle, at mange af frøene, som vi såede for bare en uges tid siden, nu spirer og strækker sig.

 

I morgen kommer Mark, vores dygtige vinduespudser, og pudser det victorianske drivhus. Derefter glæder det de to øvrige huse.

 

Så er det rigtigt forår …

13 kommentarer:

 1. Helt underbart att se att våren är på väg från er till lilla mig i Jönköping. Vi ska visst få sol och några + grader i morgon. Det blir kaffe och kaka på kolonin. premiär då.
  Ha en fin fortsatt vecka
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Kenzofarver! I like it. A lot.
  Glæder mig til at se det Claus.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Oj, hvilke mengder...
  Det blir FARGEFEST om en stund, gleder meg til bildene...

  ;-)

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det bliver så godt at deltage i den fest når vi ser alle krukkerne når de står i fuld flor
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 5. Åh, hvor jeg glæder mig til at se alle dine krukker i fuld flor! jeg er selv gået "all in" i år og har vist 12 krukker - i forhold til dig er det jo ikke meget, men nok til, at hele trappen bliver fuld af krukker. Og inspireret af dig har jeg også valgt kenzo farverne. Jeg synes, det var så smukt i din have sidste sensommer, hvor dine krukker (dahliaer, sommerblomster mm) var i disse farver. Så nu prøver jeg at gøre dig kunsten efter! (Har i øvrigt også købt dahliaer i denne farveskala og har omkring 70 stk, så det skal nok blive farvestrålende!)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 6. Det glæder jeg mig til at se i fuldt flor. Du milde hvor har du mange.
  Kan jeg "låne" din vinduespudser? hi hi Jeg skal osse til at vaske drivhus og det er en af de få ting i haven jeg hader. Men det er så skønt når det er gjort.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Hvor er det betagende med de mange krukker, og så på èn gang. Det bliver et syn for Guder når løgene begynder at vise farve. Glæder mig til fyrværkeriet begynder. Kærlige hilsner og tak. Knus Iris.

  SvarSlet
 8. Sikke skønt det ser ud, nu er foråret rigtig igang. Har du mon varmen sat til i drivhuset, og hvor meget mon du har sået allerede? Jeg glæder mig til at følge den næste tid, som er helt speciel da det virker som om hele haven eksplodere i en livsbekræftigende symfoni. Hav en fantastisk fredag, Claus.

  SvarSlet
 9. Springer forårsløgene i krukkerne ud inden det fulde flor starter i havens bede,kun ved at være dækket af en pressening,eller er det bare for at undgå vintervæden.Tror på det bliver et flot skue
  Hilsen Brita

  SvarSlet
 10. Det bliver helt sikkert et flot skue, når alt i dine krukker folder sig ud. Jeg selv er nok begyndt for tidligt i år. I 3 krukker har jeg hortensia, og de overvintrer fint - men de 20 krukker, hvor jeg har plantet påskeklokker har fået et ordentlig hug af frosten. Men de er så småt ved at rejse sig igen. Hvert år lover jeg migselv, at jeg ikke skal starte for tidligt - mææææn, det er svært at overholde, når det kløer i fingrene. Jeg er dog ikke begyndt at forså endnu. Der har jeg lært lektien. I går plantede jeg lidt haveprimula, og i dag skal jeg have gravet blade ned i det sidste bed, der kan anlægges der, hvor jeg fjernede græsplæne sidste forår. Åh, hvor jeg nyder at være i haven igen - efter et par hårde og grænseoverskridende måneder med min gamle fru moder, der nu ikke er længere.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet