Gang i den!

Det kan man roligt sige, at der er her. Birthe, Mariann og Preben er i fuld gang med at gøre alt rent og fint.

 

claus20160315_163310

 

Jeg kan godt mærke, at nogle mennesker undrer sig, når de får at vide, at jeg har ikke mindre end tre gartnere.

 

claus20160315_163241

 

Men jeg lover jer, at de ikke ligger på den lade side. Jobbet her er utrolig alsidigt, og meget skal gøres.

 

claus20160315_163218 claus20160315_153952

 

Det er et stort privilegium at have mulighed for at passe og vedligeholde haven og stedet optimalt.

 

claus20160315_153933

 

claus20160315_153616

 

På billedet herover, ser I et af de store jernstativer, som nu igen kan fås i Bilkas havecentre efter at have været udsolgt et stykke tid.

 

 

Jeg selv er i frivilligt eksil i havestuen, hvor jeg skriver på min bog om forårshaver, men på lørdag har jeg taget en dag ud af kalenderen for at besøge Gartneriet Spiren ved Skælskør. Klokken 11.00 og 14.00 holder jeg foredrag og fortæller om mit haveliv.

15 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Foråret er vel selvsagt en travl tid hvor det største arbejde ligger, klargøring.
  Det er et stort arbejde, men hvor er det dejligt at du har gode hjælpere, der ved hvad de hsr med at gøre. Og hvor er det SKØNT når alt igen er på plads og i orden.
  Ønsker dig en dejlig lørdag. Håber vi engang kan tage turen til Gartneriet Spiren ...
  Kærlig hilsen Iris

  SvarSlet
 2. Kære Claus Ja det er da dejligt at det hele bliver holdt - det har vi jo nydt godt af dels ved selvsyn og på alle billederne - det er da ren fryd for øjet når vi ser og oplever og fantastisk inspiration - det bliver spændende om vi får det hele til at passe - så turen går til gartneriet Spiren .
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 3. Og så blir det jo så rent og fint. Da er det jo så hyggelig å sette igang igjen. Jeg har to sånne blomstertårn i hagen, men begge blåste ned i høst, de ligger enda under sneen med klematis, så nå er jeg spent på om plantene tåler det. Deg er alltid spennende på våren.

  SvarSlet
 4. Kære Claus. Det er dejligt at få det hele så rent og pænt, det er en fornøjelse at se på. Glæder mig til at følge dig,rigtig god tur til spiren det er et skønt sted,vi var der sidste år og for 3år siden,det kan varmt anbefales.kh.Anne-Grete

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Vi forstår godt, at du har tre gartnere, for alle kroge er udnyttet på det smukkeste og det er et kæmpe arbejde. Det er meget dedikerede hjælpere, du har, uden dem kunne det slet ikke gå.
  Vi ønsker dig en rigtig god oplevelse i Spiren, håber der kommer rigtig mange.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 6. Hvis man har set din have undrer man sig ikke længere...
  Der er ikke noget, som bare er nemme bede, hvor beplantningen passer sig selv - det er jo blandt andet det, som gør haven helt speciel.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Hvis du skulle gøre alt det arbejde selv, kunne du jo ikke lave alle de dejlige bøger til os. Så jeg er sikker på, at vi er mange der er glade for dine dygtige gartnere. Kh Mette.

  SvarSlet
 8. Det är sedan så härligt när allt är städat och allt är i ordning. Dina växthus är en fröjd för ögat. Väntar att få se dem fyllda av alla möjliga vackra blommor.

  SvarSlet
 9. Wow ! Very nice,,,i really like it..

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Det ser bare supergodt ud, og selvom jeg aldrig har set din skønne have i virkeligheden, så synes jeg billederne taler for sig selv - at sådan et stort projekt som dit, det kommer ikke af sig selv, men det må også være et dejligt job dine gartnere har - meget afvekslende, lige fra almindeligt havearbejde til julegaveindpakning, og som Mette nævner, hvis du skulle klare haven selv, blev der jo ingen bøger til os andre, så lad bare andre tænke og undre sig som de vil.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 11. Nej, med tanke på hvor skøn din have altid er, så kan det ikke undre. der er jo osse mange andre opgave dine gartnere bliver "udsat" for.
  Og så har du jo tid til at skrive bøger til os sultne havenørder.
  God tur til Spiren,. desværre kan jeg ikke nå derned iår. det ville måske osse blive for dyrt, hihi.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Hej. Ja, det er en dejlig tid med mange gøremål. Godt at du har dine gartnere, som kan arbejde i haven. Der er meget, der skal gøres i den og det skal jo også gerne tage sig godt ud. Tak for dine videoer, det er så hyggeligt at følge med i dem.

  SvarSlet
 13. Tænk at sidde i havestuen og skrive, - det må være fint. I gør et fantastisk arbejde for Danmarks haver, du og dit team med inspiration i rigt mål. Det kræver meget arbejde.

  SvarSlet
 14. Det må være et fantastisk sted at være gartner, med alle de forskelligartede opgaver. Og din glæde ved jeres sted skinner igennem, både i billeder og tekst!

  SvarSlet
 15. Skøn inspiration - tak for det
  God påske

  SvarSlet