I dag er det bloggens fødselsdag

Må indrømme, at jeg ikke selv havde husket det, men flere har gjort mig opmærksom på, at bloggen i dag har seks års fødselsdag.

 

Jeg takker for søde og hyggelige kommentarer og fejrer dagen med en video.

 

 

26 kommentarer:

 1. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :-)
  Du har gjort det godt og jeg holder meget af at følge dig og dine grønne fingre :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Tack för din rundvandring i dina växthus. Ser så härligt ut.
  Ett stort grattis till 6 åringen, då kan du börja i förskoleklass., det ser jag ju att du redan har gjort med dina små plantor.
  Ha en fin söndag med mycket sol.
  Meta

  SvarSlet
 3. Tænk! Er der allerede gået seks år? Tusind tak for dem og stort til lykke. Nu skal jeg lige et virtuelt smut inden om dit viktorianske drivhus, inden jeg går i seng. jeg har nogle dejlige billeder af bl.a. pottede pelargonier og spanske margueritter, tror jeg det var, i forskellige violette nuancer. Det så rasende godt ud den dag i juni, hvor jeg var så heldig at få lov til at gå rundt og suge til mig i din have. Det var en meget stor oplevelse.
  Tak og til lykke
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Herfra det midtfynske skal der også lyde et stort kæmpe tillykke med fødselsdagen.
  Du og bloggen blev min redning da livet tog en uventet drejning for 6 år siden, det/ er blevet mit lys i en meget turbulent tid.
  Altid meget givende og lærerigt, ligesom dine fantastiske bøger er, selvom jeg mange gange må nøjes med bare at kikke billeder.

  Jeg er en af dine meget trofaste støtter, men som du nok har bemærket er jeg ikke så fligtig på tastaturet, men det er ikke af ond vilje men kræfterne har ikke været der, da alle reusser er blevet brugt på mine svigerforældre og hvor vi måtte sige farvel til den ene her for 3 uger siden.

  Ja claus, dine fantastiske indlæg og skønne videoer er en vidunderlig indsprøjtning af gode vitaminer og som sagt ville jeg nødig undværer dem. Tak for dem.

  Rigtig god søndag til dig og til alle jer som jeg kender rundt omkring.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
  Svar
  1. Knusssss retur til dig sødeste Pia <3 <3 <3Håber du har det godt. Knus Iris

   Slet
 5. Tillykke med bloggen (har fulgt den lige fra begyndelsen)
  Tak for stor, stor inspiration
  Bente

  SvarSlet
 6. Dear Mr Dalby,
  congratulations for one so interesting bloc, in despite of climate differences, I have learned so much from you. I wishe you much more years more of bloc!
  From Barcelon, Catalonia.

  SvarSlet
 7. Gratulerer så mye med bloggdagen. Det er alltid hyggelig å ta en titt innom bloggen din. Alltid fin inspirasjon og koselige bilder.

  Vivis hagerom

  SvarSlet
 8. Tack själv för vackra bilder och inspirationen som du har spridit under dessa år. Ser fram emot ett antal år till :)

  SvarSlet
 9. Tillykke med blogfødselsdagen, det har været 6 fornøjelige og lærerige år med masser af inspiration og glæde. :)

  SvarSlet
 10. Tiden flyver afsted når man er i godt selskab ;-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Stort tillykke med bloggens 6 års fødselsdag. Din blog tror jeg jeg har fulgt lige så længe, med stor interesse og til stor glæde. Mange ideer og megen inspiration er gennem årene hentet hos dig. 1000 tak for de altid inspirende og livsglade blogindlæg.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med blogfødselsdagen.
  Det er altid med stor glæde og inspiration jeg har fået igennem dine oplæg.Bloggen er altid fyldt med vidunderlige tips og billeder.
  Tusind tak for en altid gennemarbejdet blogindlæg .
  Kærlig hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 13. Til lykke med blogfødselsdagen. Tænk så har jeg snart været med i 6 år, mener det var engang i maj, jeg opdagede denne guldmine. Du har meget på samvittigheden - det var denne blog, der for alvor fik pustet ild til min haveinteresse. Var begyndt i forvejen, men det var al inspirationen her på bloggen, som gjorde udslaget. Så jeg har meget at takke dig for. Gik ude og nød det dejlige solskinsvejr i går og plantede hornvioler og stedmoderblomster i krukkerne i går. Fik også kigget til mine tulipaner i krukkerne, og kunne glæde mig over, at de er godt på vej. Det er første gang, jeg har tulipaner i krukker, så det glæder jeg mig meget til. Nu skal drivhuset så vist til at rengøres. Det er kun et lille et, men det bringer stor glæde alligevel - 20 grader var der derinde i går, så det var simpelthen så skønt. Tak for mange dejlige stunder her på bloggen - arbejdet kalder også for mig. Glæder mig til din nye bog.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 14. Kære Claus!
  Stort TILLYKKE med din 6 års fødselsdag, og tak for videoen fra de skønne drivhuse, med alle de små nye blomsterbørn:-)
  Jeg hygger mig altid med at følge med her og på et par andre medier, 1000 tak for din gavmilde delinger:-)))som nydes stort, og har gjort det gennem ca 3 år.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 15. Tillykke :-)
  Vildt at der allerede er gået 6 år.

  SvarSlet
 16. Imponerende skue i drivhusene, jeg glæder mig til at føle med. Det er fantastisk, som du er selvforsynende med de mange blomster. Jeg har ikke muligheden (endnu), men skønt at følge dine frølinger og deres videre færd. Tillykke med blog-fødselsdagen - det er et skriv, som bringer glæde og inspiration!

  SvarSlet
 17. Tillykke med blogfødls`dagen. Det er mange ting rundt om i haverne du vist er "skyld" i. hi hi. Det er dejligt at føle man ikke er helt alene med havebachillen. Du har virkelig fået havefolket frem i lyset.
  Ja, et rent nyvasket drivhus er salighed, jeg håber jeg kan komme til at vaske mit i påsken, det er vist ikkeladsiggørlig inden, desværre.
  Du har allerede osse sået latyrus? jeg må da vist osse lægge dem frem til tidlig såning sammen med løvemund. Vindueskarmen bliver ryddet til såbakkerne i denne uge, nu kan jeg ikke styre mig længere, og kikket på dine frølinger får hænderne til at sitre for at komme i gang.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 18. Jeg har også fulgt din blog i 6 år med stor glæde og interesse. Det er vildt imponerende med alle dine krukker, jeg er så nysgerrig på hvordan du vander så mange?

  SvarSlet
 19. Kære Claus Tak for en fantastisk dejlig video
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 20. Helle Aagaard, Sydfyn14. marts 2016 kl. 08.43

  TILLYKKE Claus med vores allesammens uundværlige og skønne og inspirerende blok. Må den leve i mange mange år endnu.
  Havehilsner fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 21. Kæreste Claus
  Hjertelig tillykke med blog'ens fødselsdag.
  Tak for en skøn livsbekræftende video. Dejligt at se det hele pible frem og fantasien og forventningens glæde, får vinger ....
  TAK. Rigtig god dag. Knus Iris

  SvarSlet
 22. Kære Claus Dejligt at fejre fødselsdagen med alle dine skønne børn. Man får helt forårskuller. Tillykke med bloggen.kh Tina

  SvarSlet
 23. Grattis till bloggen, och grattis till oss som har lyckan att läsa den! Sex år, det är verkligen imponerande! Vi hoppas på MINST lika många år till!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Tusind tak for en dejlig video. Det er skønt at se, hvor det hele spirer hos dig. Vi har det lidt køligere i vores udestue, så det går lidt langsommere her.
  Ang. lathyrus, så har jeg de sidste to år sået dem direkte i de store krukker. Fylder krukken med god krukkemuld og de sidste 6-7-cm fylder jeg såjord i. De små spirer myldrer op og jeg er fri for at prikle dem.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 25. Tusen tack för videon! Det var så inspirerande att se hur du har det i dina växthus. Mycket praktiskt medde olika etagerna och bevattningen fungerar som en dröm.

  SvarSlet