Så er der levende billeder

12 kommentarer:

 1. Det spirer overalt i din have, tegn på forår og mange mange blomster. Et lille ? har du ikke crokus og erantis (de er måske for gule ) i din have
  Forårs hilsen Inger

  SvarSlet
 2. Takk for en hyggelig havevandring!

  Og som vanlig fører det til at jeg må ut i min egen have for å se. Den trangen blir så sterk imens jeg ser din video, at det er like før jeg reiser meg og går med nettbrettet i hånden...

  Her helt på kysten på Vestlandet, er foråret kommet omtrent så langt som hos deg. Det er en deilig tid!

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 3. Tak for kikket. Det er nogle "umanerlig" fine og rene bede du har. Hos mig kan man kun se jorden der hvor hønsene har været sluppet ind og skrabet, ellers er de dækket med vintergækker og erentis, de er ved at være færdige og så vokser det grønne jo. Praktisk, så kan man ikke se jorden, dog skal jeg være opmærksom på de sartere stauder, de kan nemt blive skygget væk.
  Sidste år blev nogle af dine påskeklokker bidt af musedyr?? I år har kræene bidt alle blomsterne af 3 af mine store blokke. æv æv. Meen jeg satte en gammeldaws smæk musefælde med en rosin under en urtepotte og haps, nu bliver der ikke bidt flere påskeklokker i det bed, ha!
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Hej Claus. Tak for endnu en dejlig video. Det er altid så dejligt at følge dine havevandringer. Har selv været i haven i dag . Mine forårsløg er også på vej og jeg glæder mig til at se dem i fuldt flor, selv om mit antal løg slet ikke kommer i nærheden af dit. Spottede en løber der kom forbi din have i videoen. Godt det ikke var mig, jeg var nok stoppet op og havde trykket næsen mod hegnet og så var den løbetur forbi. God aften
  Anita

  SvarSlet
 5. Dejlig inspirerende video. Hvor er det dog en skøn tid, vi går i møde.
  Hilsen Elna

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tak fordi du tog os med på en dejlig tur i din smukke varierede have. Hyggeligt og glædeligt med en så søndagstur.
  Tak og kærlige hilsner Iris.

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Tak for den fine video. Det er spændende og lærerigt at følge din have. Og det er fantastisk at tænke på, at om få måneder er det hele grønt og frodigt igen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Også 1000 tak for de levende billeder herfra:-)) Hvor er det spændende og meget inspirerende at se din have på denne årstid!
  Hilsner med ønsket om en god dag
  Anette

  SvarSlet
 9. Tack för en fin film! Alltid lika intressant att följa dina tankar på rundturerna.

  Glad Påsk!
  Maria

  SvarSlet
 10. Tak for en dejlig forårstur i din have. Hvor ser det fint og ordentlig ud altsammen. Jeg holder egentlig meget af denne årstid, hvor man endnu ikke er helt i knæ p.g.a. ukrudt. Hos os er det vintergækker og erantis, der pryder haven. Og så har jeg plantet nogle haveprimula. Og narcisserne er på vej op også her - skønt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 11. Kære Claus Tak for en fantastisk rundvisning
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet