Skønt!

Så kort kan jeg udtrykke det! Det handler om, at det victorianske drivhus nu funkler og er så rent og fint.

 

claus20160311_161349

 

Mariann og Helle og vores dygtige vinduespudser, Mark, har gjort det så fint.

 

claus20160311_161454

 

De har været helt ude i alle hjørner.

 

claus20160311_161448

 

Som I ser her, har de været virkelig grundige. Det er en stor glæde.

 

claus20160311_161516

 

claus20160311_161432

 

Det eneste, der er i drivhuset lige nu, er hornvioler, der skal plantes ud i kasser og krukker

 

claus20160311_161715

 

I det nye drivhus (som vi stadig kalder det, selvom det er ved at være tre år gammelt), spirer frøene i stor stil, og om et par uger er de første klar til at blive priklet ud.

 

Så bliver det victorianske drivhus snart fyldt op. I flere etager ….

11 kommentarer:

 1. Vad härligt att få sätta in så vackra blommor i ett rent växthus. Hua jag vet vad som väntar mig när värmen tillåter. Vi har ännu snö på kolonin. Håller värmen i sig så har den nog smält bort i helgen. ska dit och täcka rosor och känsliga växter för vårsolen i morgon
  Ha en fin och härlig helg i solen
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Det er næsten som at få rent sengetøj på...

  SvarSlet
 3. Helle Aagaard, Sydfyn12. marts 2016 kl. 08.38

  Ja det ER skønt!....
  Rigtig dejlig havedag Claus...her skinner solen allerede
  kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 4. Så fint det är när allt är rent och snyggt och man får börja på med sådderna. Du är redan igång ser jag på bilderna. Det är ett mycket vackert växthus du har.

  SvarSlet
 5. Idag er det Bloggens Fødselsdag Hurra Hurra Hurra! Tillykke med de 6 år som blogindehaver, darling! TAK for dette smukke og inspirerende univers du har skabt - jeg kunne ikke leve uden! Bloggen længe leve må - HUUUURRRRRAAAAAA!

  Ja det er fantastisk når det bare skinner!Jeg siger som Fru Hansen (Bodil Udsen) "Skal Deres vask være hvid - så vask den SELV og undgå slid" :-) Det er en stor tilfredsstillelse når tingene er iorden og den egentlige opgave kan påbegyndes. Her her vi ingen sol endnu men jeg holder fødselsdag for min svigermor, så der er gang i kødgryderne og ovnen. Iaften lægger vi Tivoli ned når vi skal se Hairspray. Jeg er forresten meget taknemmelig over du har inkluderet Lyserød Gulerodsblomst i dit frøsortiment! Er der virkelig 500 frø i sådan en lille pose? Det er virkelig et fund for en flad 20'er - håber Bilka snart får dem på lager!
  Rigtig god weekend til det Dalbyske folk

  SvarSlet
 6. Jeg må tilstå, at jeg ikke helt har styr på bloggens opstartstidspunkt. Godt at andre så har det. Men også et stort til lykke herfra. Den har virkelig gjort en stor forskel i mit liv/haveliv i den tid, jeg har "været med".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Flott ble det! Det er også flott å lese at du priser dine dyktige medarbeidere!

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 8. Hurra og tillykke med blogfødselsdagen!
  Dit væksthus er så flot og funklende, det tegner godt for den nære fremtid i den nye havesæson. Jeg håber også bloggen på den længere bane har en lys og spirende fremtid.
  Kærlig hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Gratulerer! Utrolig fint drivhus.
  Hilsen fra PillePalles byhage

  SvarSlet
 10. Tillykke med bloggens fødselsdag. Ganske som for Hannemor og sikkert mange andre har bloggen betydet meget for mit syn på have og havebrug.
  Jeg slår af og til ned på gamle indlæg og tænker ofte på hvor vidunderlig en inspiration de er...og at jeg gerne ville have haft dem i baghånden for 10-15 år siden. Heldige er de nye haveejere, der kan beruse sig i vidende, konstruktive og hjertelige indlæg på denne blog.
  Alting har sin tid. Det samme gælder et digitalt fænomen som en blog, men jeg håber at den/du har kræfter, tid og lyst til fortsat at skænke af din viden og begejstring for "det at have have". Æstetik, kvalitet og sansernes brug kan verden ikke få for meget af.
  Mange hilsener
  Claus Hørlyck

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  "Gid bloggen længe leve må,
  så vi vore ønsker opfyldt få."
  Hjerteligt tillykke med bloggens fødselsdag. Godt vi har nogen der kan huske det for os.
  Vi siger dig 1000 tak, Claus, for al den visdom vi kan suge til os her, det har også haft stor betydning for vores interesse for haven.
  Mange kærlige hilsner til dig og "dine følgere", fra John og Eliane

  SvarSlet