De skønneste forårshaver

De sidste par måneder har jeg haft travlt – rigtig travlt – med at færdiggøre min nye bog, Forårshaver, der udkommer den 7. maj.

 

I kan se bogens indhold her og bestille den portofrit her.

 

Bogen fås naturligvis også i boghandelen

 

  forårshaver

,

16 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn27. april 2016 kl. 08.40

  Hej Claus
  Hvor ser den fantastisk ud din nye bog... har lige smugkigget her på skærmen. Det er da godt vi kan finde foråret frem på computeren og i bøgerne, når sneen igen daler udenfor vinduerne..... det gør den i hvert fald her på Sydfyn, så min "gule have" er pludselig blevet til "den hvide have".
  Held og lykke med udgivelsen og salget. Det skal nok blive endnu en succes

  havetanker og hilsner
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. Framsidan är bara såå härlig, och den kommer absolut att få ligga framme "för lust"! Jag har följt i dina fotspår i helgen och varit på trädgårdsbesök i Holland, bl.a. hos Marieke Nolsen och Beukenhof där du också varit - fantastiskt fint!
  Kram Elin

  SvarSlet
 3. Din bok ser ut som ett riktigt fyrverkeri av färger och vår fröjd!!! Du är så duktig och otroligt produktiv!! Du ligger verkligen inte på soffan och äter chokladpraliner!

  SvarSlet
 4. Her vågnede vi til et 10 cm snelag i morges, så din forårsbog er en opmuntring af de store nu vi ikke kan få forår af vejrguderne. Skal jeg selv bestille den eller skal jeg vente til gemalen forbarmer sig over mig , hmm ??
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at få fingre i endnu en CD-bog ;-)
  Kolde forårshilsner fra Lene på Langeland.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tillykke med udgivelsen af din nye bog. Det er en meget smuk forside, den varsler om et smukt indhold og jeg glæder mig meget til at købe den.
  Vi har ikke fået sne her i Odense, så jeg synes godt om det kølige forår, der får blomsterne til at holde meget længe i haven.
  Mange kærlige hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 7. Hej Claus!
  Sikke en skøn bog med de fantastiske billeder. Endnu en must have til min havebogsamling! Det er altid så inspirerede med en ny bog fra din hånd. Den vil bestemt vække forårsfølelserne mere til live, nu vejret ikke er så godt som vi kan ønske os.
  Mvh. Lone

  SvarSlet
 8. The cover is absolutly beautiful, the perfect spring!
  With kind regards
  Katharina

  SvarSlet
 9. Tillykke - bogen ser indbydende, lækker og yderst interessant ud!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Tillykke! Jeg glæder mig så utroligt meget til den bog. Det bliver kommende vintres trøst og sutteklud i enhver situation :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Jeg tror ikke, at det vil blive en smuk og inspirerende bog.
  Jeg VED, at det vil blive en smuk, inspirerende og vidunderlig bog! En bog som man får lyst til at flytte ind i.

  SvarSlet
 12. Gratulerer med den nye boka! Gøy å se de oransje tulipaner nå, for dem satte jeg også for to år siden, og de er en morsom forandring i det hele bildet. God helg!

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Ja, så er bogen bestilt, og nu venter jeg bare med længsel på, at den dukker op her på matriklen. Bare forsiden frister jo helt vildt, og når man så lige ser teaseren med alle siderne, ja, så var jeg ihvertfald solgt. Den bliver vist en af de bøger, jeg kommer til at slå op i igen og igen.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 14. Det er dejligt du forstår at time det. Her har jeg lige rundet et skarpt hjørne, og fik gavekort til boghandlen, så selvfølgelig venter jeg gerne lidt på at få min gave... Rigtigt gættet ;-) det må blive den nye bog der kommer med hjem den 7. Maj. spændende....VH Carina

  SvarSlet
 15. Gad vidst om Claus' videokamera er gået i stykker mon.

  SvarSlet