En lille videohilsen

 

Jeg vil lige komme med med en præcision: Når jeg taler om at forstyrre planterne, mener jeg rødderne.

16 kommentarer:

 1. Very good idea to have plants in three stores. It's always limited space for plants in a green house.

  SvarSlet
 2. Só beautiful, have a nice Day, Patricia

  SvarSlet
 3. Só beautiful, have a nice Day, Patricia

  SvarSlet
 4. Jaaahh, tusind tak for synet!Jeg kan levende forestille mig hvor susende travlt du har, så det er ekstra værdsat, at du tager dig tid til at forkæle os lidt.

  Den der havde et victoriansk drivhus.Her stormer og småregner det, men jeg er fast besluttet på at tage et par timer i haven med klippeværktøjet. Jeg var helt lettet over at høre, at I heller ikke har haft det store held med nigella, for den skulle være så nem, men jeg har ikke set skyggen af den, og jeg tænkte, at jeg var dumpet med et brag i så-skolen. Det er nok også fordi alt står så tæt hos mig, for jeg forsøgte mig med at så direkte på voksestedet. Pyh-ha. Jeg havde ellers købt den lyserøde Miss Jekyll Rose, som jeg troede, at jeg ikke kunne leve uden. Det blev jeg så nødt til. Æv og øv. Glæder mig til at høre fortsættelsen på jeres eksperiment. Går det godt må jeg forsøge igen. I starten af min tilværelse som haveoholic sprang jeg hurtigt alt om det at så over. Det havde jeg ikke tid til at vente på, men nu har piben fået en helt anden lyd. På trods af det manglende victorianske drivhus. Du har meget på samvittigheden 😃

  SvarSlet
 5. Tak for videoen Claus. Dejlig grønt åndehul og et lille break i mit travle program i disse dage. Jeg skal love for vi har haft blæse vejr ... alle mine narcisser i potten ved vores indgangsdør er knækket... nu krydser jeg fingrene for dem i altanen :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. uhm, tak for kikket til dine frølinger. Det er for resten nogle dejlige praktiske bakker du har at prikle i.
  Her blæser det en halv pelikan. jeg har været ude med smågrene til støtte til narcisserne, de kan ikke li det susvejr.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Ja, hvem der bare havde sådan et drivhus. Det er jo et rent skatkammer. Jeg har sået ærteblomster, men også i år går det ikke særligt godt med det - sidste år var udbyttet noget lille, og det ser heller ikke for godt ud i år, selv om det dog er bedre. Mærkeligt, synes jeg gør lige som jeg har set i din planteskole, men alligevel er der godt nok mange af frøene, der ikke spirer. Nå, men learning by doing må være mottoet, på et tidspunkt lykkes det nok.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 8. Hej Claus!
  Hvor er det skønne skønne syn af alle de små nye planter, tak for kigget både oppe og nede, godt du blev på stigen;-)
  Jeg er slet ikke så langt i min have karriere at jeg har forsøgt mig med at forspirer og så i potter endnu. Alt har til i år foregået direkte på friland, og det meste er lykkedes helt godt. Men sidste år blandt stauderne lykkedes det ikke som planlagt, for stauderne er ved at stå så tæt at det er umuligt for de små frø at komme frem, så først omkring november sidste år dukkede mamelukærmerne op, og i miniature udgave, sødt så det ud, meeeennn altså;-)
  Ha en dejlig dag
  Med hilsner Anette

  SvarSlet
 9. Åh! Andre må nøjes med at drømme.

  SvarSlet
 10. Det ser dejligt ud det hele. Jeg må til slutte mig en anden her i tråden. Det er med hensyn til ærteblomsterne. Jeg har forsøgt gentagne gange, med den blå som du lægger navn til i Bilka. Den fine lyseblå. Men der er simpelthen en spiringsprocent på 0 lige med den sort. De andre spirer fint. Den gør slet ikke. Jeg har prøvet flere år i træk...og den vil bare ikke....De andre der i mod står altid SÅ smukke og er et musthave i haven. Er der andre der oplever det samme med den sort?!
  KH Lise

  SvarSlet
 11. Hej Claus, tak for dejlig video, man faar lige lyst til at saa masser af blomster lige med det samme, men det gaar ikke for her er det efteraar og festen er forbi, nu er det jeres tur og jeg kan se at det bliver en farvefuld fest saa der er noget at glaede sig til!Hilsen A.Bonaerensis

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Hyggeligt med et kig ind i `Børnehaven` ;o)
  Kh. Iris

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Tak for dejlig film
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Kom til at tænke på om du også sår Trollius/Engblomme New Moon eller Alabaster?(mener du tidligere har skrevet om dem). Hvordan er din erfaring med dem? Jeg har selv forsøgt mig med frø i år,og de første småbitte grønne spidser er netop tittet frem.
  Mvh. Iben

  SvarSlet
 15. Tak for videoen - det er jo et helt skatkammer - og så sandelig i industrielle mængder. Jeg forsåer ikke mere. Jeg har kun vindueskarmene, og de tidligere år har det ikke været den store succes. Så jeg venter til jeg kan så direkte ude i haven. Og så må det komme, som vil. Men fristet bliver man jo over evne tit og ofte, så jeg har adskillige frøposer til at stå i venteposition.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 16. Wauu et skattekammer. Det er spændende at følge.
  God weekend ønskes af Lene fra Langeland.

  SvarSlet