Endnu en video

14 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for en dejlig og spændende video - der er godt gang i haverne og i min egen - det er bare en skøn og positiv tid vi går i møde nu - rigtig dejligt - i morgen skal jeg plante et Magnolia træ - der bliver lidt grave arbejde - men således er det - det blomstre nu og til august igen - så det bliver dejligt .
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Tak for rundvisningen. Dejligt at se haven igen og fantastisk at tænke på at i løbet af blot 4-6 uger bugner haven af alskens frodighed og skønne farver.
  Rigtig god dag. Vejret skulle blive perfekt. Kh Iris

  SvarSlet
 3. Kære Claus tusinde tak for dejlig rundvisning, det er en dejlig tid vi går i møde. Vil du fortælle lidt om opstammet roser? Jeg kan ikke rigtig få det til at lykkes, jeg har gravet dem op, og vil gerne forsøge med nogle nye. Mange hilsner Anne-Grete

  SvarSlet
 4. Jeg ble spesielt fasinert av fargespillet i de vintergrønne hekkene.
  - Lys og skygge. - Nye skudd kontra de gamle.

  Og så skjønner jeg at Claus er i forårs- og solskinnshumør,
  hans stemme smiler.

  :-)

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 5. Kæreste Claus!

  Jeg har været alt for længe væk fra din dejlige blog. Jeg har simpelthen haft alt for travlt... jeg har også været på en skøn ferie i England siden påske, men er nu hjemme igen.
  - Jeg skal da vist også lige huske at sige tak for lån af tourbussen. Jeg ved egentlig ikke hvem der fandt nøglerne til den, men pludselig opdagede jeg at jeg havde fået selskab af næsten hele tourbanden på instagram :-) En af dem må jo have haft held til at låne den af dig. Nu har jeg vasket og renset og pænt gjort i stand og leverer den hermed tilbage til dig igen, så du kan tage os med på en tur engang i sommerens løb (håber da at du har rejseplaner?). Jeg kan godt forstå du er glad for den. Det er altså utrolig hyggeligt at have lidt selskab på rejsen :-)

  Jeg har brugt formiddagen på at læse mig igennem den sidste måneds opslag, og der er da virkelig kommet dejligt forårsaktivitet herinde. Herligt, og tak for de mange dejlige billeder. Nu vil jeg kaste mig over dine videoer! God fornøjelse med din bog og de sidste skrivekramper.

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Tak for dejlige videoer. Hvor ser alt bare flot og skarpt ud i din dejlige have. Jeg har en stor svaghed for dine takshække, det er helt utroligt, hvad de gør for haven. Det var da godt at kloakeringen ikke skulle gå lige igennem haven - uha man bliver helt dårlig ved tanken om, at der skulle graves op i de flotte bede. Jeg mangler stadig at få rengjort mit drivhus - håber tiden og vejret er til det i weekenden. Du inspirerer ihvertfald til at få det gjort. Vil glæde mig til at se flere lækkerbiskner fra din hånd og glæder mig også til din bog.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 7. Tack så mycket! Alltid lika intressant att se dina trädgårdsvideor. Så fort allting förändras på våren. Dina rosor ser så friska och fina ut. Vintern har tyvärr gått hårt åt mina rosor. Som tur har jag en del rugosarosor, Pimpineller och Kanadensiska rosor som är strålande. Jag har en uppstammad ros på egen rot, nämligen Therese Bougnet (Blomqvists plantskola säljer dem här i Finland). Hon klarar vintrarna galant utan täckning. Hon börjar dessutom bli så yvig att jag borde ta fram sekatören. Väntar ivrigt på att få se dina tulpaner blomma. Ha en fin vår och tack för dina inlägg här på bloggen. Det är en av livets glädjeämnen för mig.

  Med vänlig hälsning, Lilian

  SvarSlet
 8. Kære Claus Dejlig video , det er interessant at høre lidt om baggrundstingene, som reparationer og lign. På denne årstid kan jeg ikke lade være med at tænke Alice i eventyrland når jeg ser dine takshække . Er bare vild med dem , de er så flotte. Knus Tina

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Jeg nyder alle dine videoer. Og selvom jeg har et kvalificeret gæt på, at du har tordende travlt, vil jeg lige pippe lidt om, at jeg glæder mig til at se lidt mere til de små plantebabyer i glashusene og høre lidt om, hvad I gør hvorfor. Det bliver sjovt at se, hvordan de små grønne tingester udvikler sig til smukke planter i dine bede og krukkesammensætninger.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Tak for endnu en dejlig video fra din vidunderlige skovhave. Det er fantastisk, så hurtigt det hele gror for tiden, og vi glæder os til at se meget mere.
  Vi kom desværre ikke med Lisbeth K. og tourbussen til England. Tiden rækker ikke til instagram, når der skal sås, prikles og klippes.
  Lige som gamle huse skal repareres efter vinteren, skal jeg d. 19.4. have udskiftet min hofte, så jeg kan være klar til sommerens udflugter. John er desværre stadig "holdt hen med snak" af lægerne, så han kører i meget lavt gear. Nu kan han snart fejre et årsdag med de stærke smerter.
  Vi har et par gode gavekort til boghandleren, så vi glæder os meget til din nye bog udkommer. Den bliver garanteret nydt i stor stil.
  Vi glæder os over alt det gode der sker for dig, Claus, og ønsker dig et dejligt forår.
  De kærligste tanker sender John og Eliane, til dig og alle på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane. Som fast inventar på Claus' helt fantastiske og uundværlige blog takker jeg for hilsnen. Sender straks mine kærligste hilsner til di og John. Held og lykke med operationen. Alt godt fremover ønsker jeg for jer begge to. Kærliste hilsner Iris

   Slet
 11. Kære søde Eliane og John

  Jeg har sådan tænkt på jer. Jeg følger dig på Instagram Eliane, så hvis du en dag får brug for lidt tidsfordriv, så ligger alle billederne fra England på profil :-)
  Jeg håber virkelig at din operation vil gøre godt og vil tænke på dig på tirsdag. De bedste og kærligste tanker og hilsener til jer begge, Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Pøj pøj på tirsdag Eliane..
  Og ønsker om afklaring til John
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 13. Tak for turen. Hvor ser din have dog skøn - og veldresseret ud. En kilde til evig beundring.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet