Et kig på skovhaven

 

Hvis I vil se, hvordan skovhaven så ud for omkring fem uger siden, kan I klikke her.

 

Og der er mange flere videoer her.

10 kommentarer:

 1. Det er påskeklokker, tror jeg, de bittesmå frøplanter, som du erklærer ikke at vide, hvad er. jeg har lige stået og priklet en del af mine overvintrede frøplanter om, og dem, du viser, ligner på en prik de mindste af mine.
  Glædelig forår
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Dejlig og lærerig video - tak for den, og god weekend til dig også :)

  SvarSlet
 3. Den lysegule påskeklokke er bare så skøn. Jeg købte osse 3 stks sidste år da jeg var nede og solde i Spiren. Den ene blomstrer så flot i år, men de to andre var oppe og slogs med en mulvarp og deres skud her i vinter, så de er meget sløje. Men der er liv så er der håb til næste år.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Først svarer jeg på den hyggelige hilsenen i slutten av videoen:
  Riktig god have-weekend til deg også, Claus!

  I dag har jeg hatt det så fint ute i min egen have i nydelig solskinn og vindstille.
  Og så kom jeg inn og fikk være med Claus i hans fantastiske have. Det var en super avslutning på have-dagen!
  OG i det siste har det vært innlegg her nesten daglig, det er så hyggelig!!!

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 5. Tak for videoen og også god haveweekend til dig. Det ser rigtig godt ud i din skovhave. Kan se, at der er mange vorterod. Det har vi også i haven, men de er jo i grunden meget søde, så de er på tålt ophold.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 6. Mange tak for video.
  God søndag. Fantastisk årstid.
  Forårshilsner fra Vibeke i Odense

  SvarSlet
 7. Tak for video update fra forårshaven, dejligt med videoer. Jeg glæder mig virkelig til din bog udkommer, det bliver dejligt med inspiration til forårshaven.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Tak for endnu en dejlig video. Det hele ser så indtagende og ordentligt ud. Jeg kan sandeligt godt forstå, at du går tur i haven flere gange om dagen, for din have drager i sandhed. Jeg fik for nogle år siden din bog Juleroser og påskeklokker forærende af min søn, og i 2011 satte jeg kurs mod Gartneriet Spiren og rev lidt ned fra hylderne. Desuden er der hoppet yderligere nogle stykker op i kurven siden, og jeg glæder mig meget over dem her i foråret. Men efter at have set denne video, må jeg indrømme, at jeg vist er NØDT TIL at anskaffe mig nogle lysegule af slagsen. For pokker da også hvor de indtagende!

  Jeg har de sidste uger genset flere af dine gamle videoer. Jeg kaster Youtube op på mit tv, og de er gode at få både forstand og inspiration af. Selvom gensynet afgjort er dejligt, kan jeg konstatere, at du er blevet meget, meget, meget dygtigere til at filme.

  SvarSlet
 9. Hej. Tak for en god video. Jeg kan også godt lide den orden der er hos dig. Din have er rigtig klar til det helt store blomsterflor!

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Tak for endnu en dejlig video fra haven. Dejligt at kunne følge med i hvad der sker i din skønne have. God arbejdslyst med bogen.

  SvarSlet