Det ser sort ud!

Der findes ikke planter, der er helt sorte, men en del ret mørke.

 

Nogle af dem sætter jeg fokus på I Bilka i denne uge.

 

Tryk på billedet. Så bliver teksten tydeligere.

 

Udklip

9 kommentarer:

 1. Jag tycker att de mörka plantorna ger en så fin kontrast ibland alla andra blomsterfärger. Gillar dom skarpt
  Ha en fin helg
  Meta

  SvarSlet
 2. Mörkbladig troldhassel! Det vill man ju bara ha!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Hvor er det smukke mørke planter du viser. Barkarole kunne godt finde en plads hjemme hos os, den er utrolig smuk. En hyld kan vi desværre ikke få plads til.
  Så er det i dag vi kan købe din nye bog, den glæder jeg mig meget til.
  Ønsker dig og dine læsere en rigtig dejlig weekend.
  De kærligste hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 4. Godmorgen darling
  Barkarolen købte jeg i efteråret til Fru Themsen - vi glæder os til at se den blomstre iår!
  Jeg satte osse en sort hyld - i den gode CD jord naturligvis - men jeg valgte den fligede Black Lace efter Black Beauty sagde farvel sidste forår. Jeg vil helst ikke undvære denne mørke skønhed i haven - og lyserød hyldeblomstsaft, hvem kan modstå det? :-)
  Dejligt, at du sætter fokus på netop denne farve, som det lader til folk har det lidt svært med. "Nej det er da unaturligt med sorte blomster" hører jeg ofte når de støder på mine mørke stedmoder, storkenæb, troldhassel eller hortensia Black Steel. Jeg hylder det - ingen blomsterracisme her! Den mørke hassel så jeg i din have med limefarvet løv - det var storslået! Så den blev indkøbt på vej hjem - tror jeg skal i Bilka og ha´ en til :-)

  SvarSlet
 5. Hilser det mørke velkommen i haven,så godt med kontrast...🍃

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Jeg har endnu ikke evolveret mig så meget, at jeg er blevet begejstret for det mørke løv. Jeg er endnu kun godt i gang med det gule og æblegrønne. Men overskriften! Den kan jeg skrive under på. Inspirationen flyder fra dig til stadighed. Og tak for det.

  SvarSlet
 7. Jeg har altid været facineret af de mørke skønheder. Var i går på den årlige familiechillitur til Toftegården. Og åh skræk skuer flere mørkløvede skønheder til krukker og bede. Det lykkedes at beherske mig og kun tage 3 forskellige. Der var jo andre planlagte planter der skulle med hjem.
  De har altså en særlig magi de mørke!!
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Sikke skønheder, du disker op med. Jeg har for ikke så længe siden plantet en Black beauty hyld. Den er endnu meget lille, men det lader til, at den har fået fat - så jeg glæder mig til at følge den. Dejligt med sommervejr efter al den regn. Det hele eksploderer i grønt - så nu er jagten gået ind på mælkebøtter og skvalderkål. Men der er heldigvis også tid til at nyde det.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Jeg ser til min store begejstring og fryd at jeg kan springe alt over og gå direkte til bakken med lathyrus udplantningerne :-) Har været så optaget af alt muligt andet at jeg ikke har fået sået mine frø endnu!
  Dejligt at du så kan hjælpe mig ... håber bare at Bilka stadig har dem på onsdag, for jeg får ikke tid før da ...

  Tak for tippet, kh Lisbeth K

  SvarSlet