Grøn er vårens hæk …

7 kommentarer:

 1. Skønt kig i din have Claus og jo du kan tro der har været travlhed i haven i weekenden - ihvertfald for mit vedkommende...
  Når ikke jeg har stået med rumpetten i vejret har jeg haft et par gode pauser med Forårshaver - skøn skøn bog, den er jeg rigtig glad for!

  SvarSlet
 2. Det er utroligt med den bøgeskov. For år tilbage da jeg boede i Århus, havde jeg arbejdsværelse med udsigt til Marselisskoven få meter væk, og dengang ville jeg så gerne se bøgen springe ud lige i det øjeblik, det skete. Jeg sad derfor klistret til skrivebordet med blikket stift rettet mod det bøgetræ, som plejede at være først og arbejdede lidt ind imellem med mange kig op, men det lykkedes aldrig. Når jeg havde et nødvendigt ærinde på badeværelset eller blev nødt til at gå i køkkenet for at få noget at spise, skete det altid bag min ryg.

  Nu har jeg ingen bøgetræer, og jeg savner dem dybt, men så har jeg jo så meget andet, må jeg huske på, - derimellem nogle egetræer, som jeg er specielt glad for. Jeg har nemlig set dem vokse op fra selvsåning og har beskåret dem undervejs, så de i dag står smukt i fire-fem meters højde i min forhave. De er i særlig grad mine babier ..... hvis man kan sige det om pænt store træer!

  Tak for kigget ind i din forårshave og for at jeg fik lov til at besøge din vidunderskønne have sidste sommer. Det er en ekstra glæde på den indre nethinde at kunne placere dine billeder og videoer i det store billede.

  Glædeligt forår
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot i din have. Det kan simpelthen ikke siges for tit. De mørklødede pæoner sammen med de mørke tulipaner, så bliver det vist ikke meget bedre. Uh nu glæder jeg mig til i morgen, der må posten da komme med bogen. Hilsen Anita

  SvarSlet
 4. tak for rundturen :) - jo tak.. det var en rigtig dejlig forlænget weekend jeg ar haft med det skønne vejr, så det blev til en del timer i haven :)

  SvarSlet
 5. Kære Clausie,

  Det er i sandhed løgvækster i industrielle mængder, vi kan se på billederne. Du milde. Pakkeposten kom i dag med Forårshaver, som jeg glæder mig til at stikke næsen i. Jeg har indtil videre kun fået bladret lidt febrilsk i den, meeeen hvor er den smuk. wow.

  SvarSlet
 6. Tack kära Claus för en inblick i din underbara trädgård igen. Så vackert! Jag väntar på att mina tulpaner i kenzo färger ska börja blomma när som helst. Det fick jag inspiration till efter att ha sett dina vackra tulpanfotografier i orange och violett. Det har grönskat mycket på en vecka och det känns äntligen att det är vår även om vi har haft några kallare nätter nu. Ha det så gott! Kära hälsningar från Lilian

  SvarSlet
 7. Tusind tak for endnu en dejlig tur i din have - jeg nøde virkelig at se, at der ingen ukrudt var. Og 1000 pæoner - det kan jeg ikke slå, men i mine tre bede, hvor græsplænen er rykket op står der godt 100 - alle fra din Bilka samling naturligvis. Det store bed er flot lige nu - og de sidste 38 er næsten lige plantet i de to små bede. Så det varer et par år, inden de ser ud af noget. Herligt vejr for havenørder. Jeg har været med en veninde til Haveselskabets lokale plantemarked på Gammel Estrup i lørdags, så nu står der et par fingerbøl, kongelys, en lammeøre og et par hvide fredløs og venter på at blive plantet. Og jeg nurser mine krysantemum stiklinger og hvidregnen med vand. Jo, en herlig tid.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet