Her har I mig tilbage!

Ja, det er ret lang tid siden, jeg sidst har skrevet her på bloggen, og denne gang handler det ikke om manglende tid (selv om der ingenlunde er nok af den), men om tekniske problemer.

 

claus20160528_093014

 

claus20160528_115525

 

Jeg har nemlig haft problemer med blogsystemet et stykke tid, men nu er det oppe at køre igen. Og jeg lover at blive mere stabil igen.

 

Det vil sige, at jeg vil forsøge at publicere indlæg et par gange eller måske tre i løbet af ugen. Mere rækker min tid ikke til.

 

claus20160528_115033 claus20160528_115116

 

De, der følger mig på Facebook og Instagram, vil vide, at jeg lige er kommet hjem fra Norge.

 

På vejen besøgte jeg Anne Justs have i Hune.

 

claus20160528_110547

 

claus20160528_114505

 

Mange har hørt historien om, at det var her, min havekarriere tog sin begyndelse for omkring tyve år siden, da jeg første gang gæstede Anne.

 

claus20160528_093718

 

claus20160528_094258 claus20160528_094334

 

I løbet at blot få sekunder var min interesse vakt, og den er stadig helt usvækket.

 

claus20160528_103952 claus20160528_103935

 

Jeg er glad for at kunne fortælle, at haven aldrig har været smukkere, end den er nu. Heller ikke i Annes tid.

 

claus20160528_105644

 

Jeppe, der er ledende gartner i haven, og hans team, har virkelig fået tingene strammet op, og det tror jeg også, at I kan se på billederne.

 

Staben fortjener alt mulig ros.

 

claus20160528_110530 claus20160528_114635

 

Jeg har gennem årene ofte måttet lægge øre til folk, der sagde, at haven var meget bedre, da Anne levede.

 

claus20160528_110953 claus20160528_091617

 

Sådan har det måske været; men ikke mere.

 

Haven i Hune stråler og er bestemt et besøg værd.

31 kommentarer:

 1. Underbart att få hälsningar från dig på bloggen igen! Vilken underbar trädgård! Kan förstå att du blev inspirerad. Om jag någongång åker till Danmark ska jag minnas den trädgården. Ha det så bra! Kära hälsningar från Lilian

  SvarSlet
 2. Du er "tilgivet" når det er tekniske genvordigheder.
  To, tre indlæg om ugen er da osse fint fint. Vi, altså havenarkomanerne, er godtnok grådige, men bare vi hører lidt fra dig om ugen er det godt.
  Et besøg i Hune står højt på min ønskeseddel, meen det er en pokkers lang kørertur, så den hænger noget langt ude i horisonten, den tur.
  Håber du har haft god tur i det norske, med en masse fine haver.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Jamen så er der ikke noget at gøre, for så tager jeg da helt sikkert imod mine forældres invitation til en sommerferie i nordjylland igen, igen.
  Har taget smutturen til Hune flere gange på vores ferier i det nordjydske, men nu får jeg da virkeligt lyst til et gensyn. Smukke billeder!

  SvarSlet
 4. Tekniken den lever sitt eget liv hur man än jobbar med det. tur att det rättat till sig. Förstår att du föll för trädgårdsarbete, när jag ser bilderna från den härliga trädgården
  Ha nu en fin vecka
  Kram Meta

  SvarSlet
 5. helt enig... haven i Hune er virkelig et besøg værd, jeg var der for et par år siden :) :)

  SvarSlet
 6. Haven i Hune stråler i sandhed - jeg var der weekenden før dig, og har taget billeder næsten magen til - du er velkommen til at se hos Frk. Anemone :)
  Jeg elsker at besøge Haven i Hune og har været der 4 gange nu, altid en nydelse.

  knus, Ulla

  SvarSlet
 7. Jeg besøgte også haven for en måned siden, og jeg var også imponeret. Der var mange nye tiltag siden jeg sidst gang besøgte haven, og det var kun dejligt. En meget anbefalelsesværdig have:)

  SvarSlet
 8. Jeg har et besøg i Haven i Hune til gode. Men måske bliver det i sommerferien, hvis jeg kan overtale familien at tage med.

  SvarSlet
 9. Velkommen tilbage:-) Skønne billeder af en VIDUNDERLIG have!
  Jeg har ikke besøgt haven siden 2013, det år jeg selv begyndte på egen have;-) Jeg har lovet datteren en tur derop og det må altså blive meget snart, og helt sikkert i år.
  God dag hilsner Anette

  SvarSlet
 10. Har overnattet i haven for nylig, som gav mulighed for at se og fotografere i forskelligt lys. En fantastisk dejlig oplevelse, som kan anbefales.

  SvarSlet
 11. Wow Claus, Det er store ord fra dig, og de glæder mit hjerte. Haven fortjener en gartner med sans for stedet, og det er superdejligt at høre, at det nu er tilfældet! Så kan det sagtens være, at jeg lægger turen forbi igen denne sommer!

  Jeg glæder mig til, at bloggen bliver levende igen. Min have er blevet til på baggrund af denne blog og dine bøger, og det er en dejlig luksus at følge med i, hvad du gør hvornår, hvordan og hvorfor. Så tak for det!

  SvarSlet
 12. Kan godt se at jeg er nødt til at komme afsted nordpå, godtnok ikke lige et hjørne jeg lige kommer forbi - men det er jo ikke et argument at bruge for en mand der gennemfører et par lande om ugen :-) tak for rejsebilleder ; kigger også med på insta.

  SvarSlet
 13. Vi var i Anne Justs have den 17. mai. Ikke noe forfall å spore der, nei, tvertom!
  Hagen var virkelig flott i år!
  Vi kommer igjen i august. Er blitt helt avhengige av minst ett besøk årlig:-)
  Og takk til deg for at bloggen er i gang igjen. Følger ivrig med, selv om det ikke alltid vanker kommentarer...
  Mvh Else Hilde Kristiansen

  SvarSlet
 14. Et gensyn med Annes have gør altid glad. Og især når den nu står så flot.
  Godt at høre fra dig igen.
  Hilsen Claus Hørlyck

  SvarSlet
 15. Det er dejligt at se glimt fra Anne Just´s have og at høre fra dig. Jeg har også fået meget inspiration fra både bloggen og bøger og er lidt skuffet over at du har søgt andre "græsgange".

  Mange hilsener fra Jette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er da meget ked af, at du er 'lidt skuffet'. Det kan jeg ikke rigtigt bruge til noget. Jeg bevæger mig på de platforme, hvor opmærksomheden er størst.

   Slet
 16. Kære Claus
  Velkommen hjem
  Glædes ved at høre du vil blogge lidt igen. Det er ikke til at undvære.
  Anne' have besøgte jeg for 4 år siden, men denne sommer vil vi begge derop og opleve haven sammen.Haven er helt unik og man er virkelig gået glip af en skøn og speciel dejlig oplevelse, om man endnu ikke har set den.
  Tusind tak for livstegn og smukke billeder.
  knus Iris.

  SvarSlet
 17. Dejligt med nye skønne billeder.Det ser rigtigt dejligt ud i Hune,måske skulle haven have endnu et besøg,der er så dejligt.
  skønt med nye indlæg,jeg nyder dem alle
  Hilsen Brita

  SvarSlet
 18. Velkommen tilbage! Jeg har stadig til gode at se Anne Justs have, men det er på min ønskeliste! Har lige læst hendes skønne bog - så inspirerende.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 19. Välkommen tillbaka - du är saknad! Haven i Hune står högt upp på min lista över utflyktsmål, vill verkligen se den i verkligheten!
  Kram från Malmö!
  Elin

  SvarSlet
 20. Så flott at haven i Hune lever videre på beste måte, og videreutvikles og stråler. Haver er ellers så altfor ofte forgjengelige...

  Hilsen Britta (i Norge, i strålende sommervær!)

  SvarSlet
 21. Ja det er virkelig en meget skøn og inspirende have, virkelig et besøg vær vi har været der for nogen tid siden, men ikke for sidste gang.kh Anne-Grete

  SvarSlet
 22. Dejligt, at du er tilbage på bloggen. Jeg har besøgt denne have et par gange - og jeg skal bestemt derop igen. En virkelig anderledes og skøn have. Godt at den bliver ført så professionelt videre.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 23. Anne Marie Sindberg4. juni 2016 kl. 07.14

  Tusind tak for din ros Claus�� Vi giver den også fuld gas, både med nyplantning, udskiftning og vedligehold, og vi er VILDE med den have. Det er en stor fornøjelse at være en del af sådan et team��

  SvarSlet
 24. Kunne i forbindelse med dette blogindlæg ikke lade være med at slå et smut forbi DRs hjemmeside og gense nogle af udsendelserne fra haven i Hune.
  I afsnit 4 var der et kort klip fra et besøg i din have på en regnsvejrsdag. Det var sjovt at se haven (og dig...smil) i 2002/3-udgaven. Der var såmænd både græsplæne, pool, stråtækt lysthus og noget der lignede en havedam. Når man har fulgt dig de seneste år er det ikke svært at synes om, at haven ser ud som den gør i dag. Jeg foretrækker i hvert fald dagens udgave.
  Hilsen Claus Hørlyck

  SvarSlet
 25. Kære Claus
  Det ser flot ud - og dejligt m inspiration til en udflugt - men flot ser den ud
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 26. Ja det ser virkeligt flot ud på billederne. Jeg var der for flere år siden, mens Anne stadig levede. Det var en stor oplevelse dengang, og jeg har tit tænkt på at skulle derop igen, uden at det er blevet til noget, men nu skal det være. Jeg må forbi i løbet af sommeren. Dine billeder skal omsættes til virkelighed, så tak for inspirationen.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 27. Dejligt at høre nyt fra dig på bloggen, slet ikke savnet det....;-) det glæder mig, at Anne's have i Hune ikke skuffede dig, sommetider er det svært, når tingene ændres pga. Omstændigheder og man må acceptere at andre arbejder i en anden retning.... Anne var en ener, glemmer ikke hendes hænder, der skødesløst smed frø rundt i haven, og vupti så blomstrede haven. Skøn dame. Håber din tur til Norge var dejlig, og sikkert også rart, at komme hjem til din egen have igen. VH Carina

  SvarSlet
 28. Dejligt du er tilbage på bloggen. Anne Just haver er bare skøn.Har været der nogle gange

  SvarSlet
 29. Kæreste Claus!
  Dejligt at du vil blogge lidt igen hen over sommeren :-) Jeg håber jeg kan følge med ...

  Billederne her taler for sig selv. Haven i Hune ser forrygende ud. Jeg nåede desværre aldrig at se den da Anne holdt den, så jeg har intet at sammenligne med, men da jeg var der for et par år siden var jeg meget begejstret.
  Det er uden tvivl de dygtige hænder der tager fat om haven, som vi kan takke for det. En have skal have lov til at leve og leve videre og udvikle sig. Det er den flotteste respekt man kan vise haven selv, og derfor er det også en glæde at høre og se at haven trives og udfolder sig på smukkeste vis.

  Jeg vil afgjort lægge vejen forbi lidt oftere - mine svigerforældre har netop købt sommerhus i nærheden, så der er en god undskyldning :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 30. Tak for sparket. Haven er stadigvæk fantastisk, men jeg tror bare vi savner Annas ånd i haven. Men ingen tvivl om staben gør et fantastisk arbejde.

  SvarSlet