Nu er den her …

… min nye bog ’Forårshaver’. Den kan købes her og hos alle boghandlere.

 

image

 

Jeg har allerede fået flere flotte anmeldelser og flere har nævnt, at det er min flotteste bog til dato. Det glæder!

 

Jeg er også selv rigtig glad for den …

18 kommentarer:

 1. Grattis Claus! Men nu börjar det bli problem här hemma, för "Dalby-sektionen" i bokhyllan har inte mer plats!! :-)
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Stort tillykke med endnu en bog til havefolket, og de flotte anmeldelser. Jeg glæder mig så meget til at få fingre i den og nyde den igen og igen.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Tillykke med bogen! Den er fantastisk!
  Jeg modtog min i går og den er skøn! Så mange smukke billeder og jeg glæder mig over de mange tips og gode råd samt oplysninger om nye planter. Som altid er dine bøger fuld af stor inspiration. Jeg har efterhånden et helt Claus Dalby bibliotek :D
  Der er til rigtig mange timers skøn og dejlig armchair gardering
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 4. tillykke med bogen :) - den ser spændende ud :)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Hjertelig tillykke med udgivelsen af "Forårshaver". D 18. maj falder min vej endelig forbi en boghandel og så skal mine gavekort omsættes. Hvor vi glæder os til at se din bog rigtigt.
  Mange kærlige hilsner fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane.
   Håber du er kommet dig efter din operation, at alt går godt og fremad. Knus og god Pinse. Iris.

   Slet
 6. Tillykke med bogen og de flotte anmeldelser du har fået. Det er rigtig godt gået og velfortjent! Jeg har længe glædet mig til denne bog og vil ønske mig den i fødselsdagsgave.

  SvarSlet
 7. Kære Claus Tillykke med de fine anmeldelser. Jeg har med stor glæde modtaget mit eksemplar . Jeg glæder mig så meget til at læse den. Knus Tina

  SvarSlet
 8. Tillykke Claus!
  Kærlige knus fra Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Tillykke med dit nye og fantastiske hjertebarn. Glæder mig til at nyde den og alle de smukke fotos, her i Pinsen.
  Ønsker nogle dejlige dage. Knus Iris.

  SvarSlet
 10. Tillykke med endnu en flot bog og de fine anmeldelser. Den står på min ønskeseddel.
  God pinse :)

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Da jeg første gang hørte, at du ville udgive en forårsbog, spekulerede jeg lidt på, hvad den mon ville indeholde, som ville være forskelligt fra andre bøger, du har skrevet, som selvfølgelig også berører foråret. Min første hurtige bladren gennem de mange sider i bogen, overbeviste mig om, at dette var endnu en supersmuk og meget inspirerende bog fra din hånd. Om det er den smukkeste, ved jeg ikke, for du har begået mange vidunderlige bøger. Men det er afgjort en smuk bog for alle med blot et lille stykke jord. Det er en smuk hyldest til mange og meget forskellige haver. Der er noget for enhver smag. Jeg er slet, slet ikke kommet igennem bogen endnu. For det er en fed moppedreng på 376 sider spækket med smukke billeder fra Europas kreative og passionerede haveejere. Der er masser af inspiration at finde i bogen, og det kunne være en god idé at have en notesblok ved siden af sig, når man læser i bogen. Jeg har selv fået mange idéer, for selvom min egen have er et lille frimærke, er der masser af idéer fra større haver, som sagtens kan bruges i en lille have. På mine boghylder er der efterhånden mange havebøger. Og ikke udelukkende Dalby bøger, selvom de er i stort overtal. Dine havebøger er dog vanedannende på grund af de mange og smukke billeder. Også denne bog viser din fine sans for smukke og nogle gange usædvanlige detaljer. Der er plantenavne på dansk og latin, så får man øje på planter, som man kunne tænke sig, kan man så let som ingenting smutte på internettet og lære mere om dem.

  Jeg kan varmt anbefale bogen. Som sagt er jeg slet ikke færdig med den, så jeg ved endnu ikke, på hvilke sider jeg skal flytte ind. Det bliver en svær beslutning, for der er øjeguf for haveentusiater på alle sider.

  SvarSlet
 12. Gratulerer med nok en fin bok!!

  SvarSlet
 13. Grattis! Den verkar vara en fantastiskt fin bok bara av att ha sett bilderna.

  SvarSlet
 14. Tillykke med Forårshaver. Og heldige fødselsdagsbarn lige her, fik bogen af datteren, selv om jeg måtte vente lidt på den, men øj hvor jeg glæder mig til at se den igennem. VH Carina

  SvarSlet
 15. Kæreste Claus.

  Et stort og hjerteligt tillykke med den fine modtagelse af din nye bog. Jeg kan kun tilslutte mig alle de gode anmeldelser.

  Jeg har for travlt i haven, til at have haft tid, til at nærlæse bogen. Men hvert et billede er blevet slugt råt. Jeg elsker mangfoldigheden og diversiteten i de forskellige haver, du viser. Selvom de alle er forårshaver, er de meget meget forskellige.

  Jeg elsker foråret og jeg elsker forårshaver, så derfor er det naturligvis en bog, jeg har set rigtig meget frem til. Jeg nyder, at jeg selv her efter næsten 17 års intenst havedyrkning, stadig kan få gåsehud over en ny og for mig ukendt staude, du viser. At dine dejlige, stemningsfulde billeder, stadig kan tænde nye havedrømme og plantebehov i mig halvgamle havekone.

  Bogen ser jeg som en hyldest til foråret og det mirakel, det er. Din bog er så smækfyldt med forårsmirakler, og jeg bliver virkelig hensat i en sand forårsrus, når jeg storsavlende nyder synet af alle de forskellige forårshaver. For os, der elsker løgvækster, er der ind imellem også nogle dejligt overraskende bling bling farvesammensætninger. Disse helt utroligt stærke farvesammensætninger rykker grænser i et tone-i-tone-havehjerte og det er vist meget sundt.

  For mit vedkommende vil det også blive én af mine favorit Dalby udgivelser. Alene forsiden vidner om noget nyt og anderledes. Og ved du hvad, Claus? Jeg elsker det. Til alle der elsker forårshaver, er denne bog et MUST.

  Nu drømmer jeg om, en Dalbyudgivelse om Efterårshaver. Efteråret er en vemodig og hård tid for mange. Men den er jo også meget meget smuk. Der findes de mest fantastiske glødende og brændende efterårshaver, og tænk om vi kunne få mere fokus på alle de smukke efterårsfarver, der findes i træernes løv, staudeblade, de seneste sensommerstauder etc.

  Hjertelig tillykke med endnu endnu en pragtfuld bogudgivelse, Claus.

  De kærligste hilsner og tanker til jer alle derude

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Nyder din bog i fulde drag. Har et enkelt spørgsmål - sælges dine plantestativer ikke mere? Har spurgt i Bilka som mente at det ikke var fremme i år?
  Mh Iben

  SvarSlet
 17. Da jeg modtog denne bog, var jeg midt i en eksamen. Den lå lyste og jeg sværger at jeg ku høre den kalde på mig. At modstå fristelsen for at lade sig opsluge var umenneskelig! ENDELIG kom dagen hvor moppedrengen sku åbenbare sit indhold.
  Jeg blev suuuuget ind i bedste Harry Potter stil og lod mig falde som Alice i Eventyrland, gennem 376 (!) VIDUNDERLIGE sider. Stor i en lille have og lille i en stor have - men alle var de rene eventyr! Ør og ekstatisk landede jeg på maven i min seng. Sikke en magisk rejse gennem så mange passionerede haveejeres skattekammere. Der er en stil til hver smag i dette MESTERVÆRK.
  Mit eksemplar er spækket med PostIts. En idé eller et plantenavn som for Guds skyld ikke må smutte i min hårdt prøvede hukommelse.

  TILLYKKE CLAUS! Hver gang du udkommer med en ny bog, tænker jeg at; Nu har han overgået sig selv IGEN. Denne gang er ingen undtagelse! Den er så LÆKKER og godt opstillet. Du er en Gudsbenået fotograf med et særligt øje for stemninger. Om det er kl 4 i solopgang eller i skumringstimen, så er du der på pletten for at få de helt rigtige billeder. Det mærkes helt ud gennem siderne, at det ikke kun er haveejerne der er passioneret.
  Denne bog er et MUSTHAVE :-)

  "Kom, Alice, ræk mig så din hånd.
  Tag mod mit eventyr
  og gem det bag de drømmeslør,
  hvortil vor tanke flyr -
  som pilgrimshilsen fra et land,
  hvor barnets verden gryr."

  SvarSlet