Nyt fra haven

13 kommentarer:

 1. Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en video til os, Claus! Der ser underskønt ud i jeres paradishave. Ja, det hele er vist lidt bagud i haven på grund af det kolde forår, men det lader til at blive bedre i den kommende uge. Narcisserne ser dårende dejlige ud.

  SvarSlet
 2. Tak for endnu en rundtur i din dejlige have :-)

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig tur i haven:-)
  Mine tulipaner er heller ikke sprunget ud endnu, men de er tæt på. Påskeliljerne blomstrer til gengæld stadig, og de har stået længe i det kolde forår. Det er da vist også det bedste, man kan sige om det.
  Dejlig dag
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tusind tak for en skøn havevandringstur. Dejligt at se al den frodighed, og ....... Danmark's smukkeste allé <3 <3 <3
  Kærlige hilsner fra Iris

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Altid med stor fornøjelse at følge dit fodspor rundt i dit vidunderlige paradis.

  Alt så velpasset og frodigt, man bliver helt misunderlig. Her har det hele været som en svamp, så det er først nu vi kan begynde på forårturen rundt i bedene,jeg håber den næste uge bliver med det flotte vejr de snakker om, så vi kan komme med.

  Rigtig god dag til dig.

  Knus herfra det midtfynske,, Pia

  SvarSlet
 6. tak for rundturen :) - Det ser ud til at foråret endelig kommer nu ;)

  SvarSlet
 7. Dejlig forårsrundtur,. jeg elsker de lysegule kodriver-primula.
  Mange af vores narcisser blev lagt ned af tøsneen i tirsdags, især de dobbelte og dem der havde blomstret længe. Men nu er der alle de sene der først kommer nu i varmen. Narcisser kan man ikke få nok af, om end jeg nok foretrækker de "gammeldaws" enkle.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Hej Claus. Dejligt at se alle dine narcisser, men jeg tænker hvor du har de stærkt gule og orange arter? Hilsen Henriette

  SvarSlet
 9. Hej Claus!
  Jer imponeres igen og igen over alle de vækster, og alle de lag af blomstrende overflod du kan få plads til i haven. Det er inspirerende, og ser forrygende godt ud, også prikker det til flere blomstrende drømme;-)
  Tak for kigget!
  Ha en god dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Tak for det dejlige syn - man kan mærke stemning
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 11. TAK for din skønne video Claus. Det ser så dejligt ud, jeg forstår ikke hvordan du kan blive ved med at imponere mig år efter år. Din allé er flottere end de flotteste. Tak for turen.
  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Tusen takk for en herlig vandring i vårhagen din Claus!
  Så inspirerende å se hvor grønt du allerede har fått det på bakken, det er noe jeg må jobbe mer med her hos meg, sørge for flere planter som har bladverk tidlig, så det er godt å se at det er mulig.

  Ellers, det er facinerende å se at din hage ikke er så mye lengre enn den er, det er ikke sååå stor forskjell her fra Oslo og ned til deg som jeg hadde forventet.

  Ha en herlig uke!

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn6. maj 2016 kl. 12.02

  ihhh endnu en skøn havevideo... man har næsten slet ikke tid til både skønne have og videoindslag og så at nyde (læs gardening ) sit eget univers. MEN der skal altså være tid til begge dele på denne skønne årstid. Gid man kunne sætte tiden på pause efter behov..
  haveknus fra Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet