Åben have

Jeg kan fortælle, at jeg åbner haven lørdag og søndag d. 27. og 28, august kl. 11.00 og 14.00.


Men som tidligere bliver jeg desværre nødt til at adgangsbegrænse, fordi interessen er så stor. Det er ikke muligt at købe adgangsbilletter.


Derfor udtrækker jeg 100 personer, der hver kan tage en ledsager med. Således har 50 personer hver gang mulighed for at se haven.


I, der er interesseret, kan skrive en kommentar nedenfor. Fortæl gerne, hvorfor I ønsker at se haven. Fortæl også, om I har været her før.

 

Skriv, om I tidligere har set haven. HUSK at skrive jeres mailadresse.

 

De heldige får besked om en uges tid.

 

608 kommentarer:

 1. Endnu engang håber jeg at blive en af gæsterne ved dit åbne havearrangement.
  Gennem dine mange bøger har jeg nydt din have,men at opleve den i virkeligheden må være det optimale.
  Jeg vil i givet fald tage dagen helt fri fra min egen have og nyde dagen sammen med min mand i min fødeby Aarhus.
  Håber på snarligt gensyn!
  M.v.h. Lise
  Sorenlise@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Jeg har en ældre have med nogle få gode grundelementer, som smukke store træer, modne rododendron, kroget gammelt æbletræ med mere. Jeg er begyndt at lave staudebede, terasser/ siddepladser og planlægge de store linier i haven.
  Jeg har aldrig været i din have ( heller ikke min skønne svigermor, som jeg ville invitere med, skulle jeg være så heldig). Besøget i din have ville jeg benytte til at få inspiration til anlæg i min egen have. Jeg ville kigge på rum i haven, de store linier, materialer, formklipning, plantesammensætninger, farver, vand i haven, jeg kunne blive ved :-). Jeg elsker billederne af de bugnende bede du viser og ville elske at se dem i virkeligheden.

  Mvh. Gitte
  Dalgaardpoulstrup@gmail.com

  SvarSlet
 3. Rigtig, rigtig god fornøjelse til dig, Claus, og til de heldige, som du inviterer indenfor.

  jeg var heldig sidste år ved denne tid og kigger meget ofte på de over hundrede fotos, jeg tog. Haven strålede, vejret var perfekt, cameraet gjorde sit ypperste ... og ikke mindst: Du var en fantastisk vært og utroligt vidende og imødekommende, når vi gæster kom rendende med alle
  vore spørgsmål.

  Happy Gardening,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle Aagaard, Sydfyn7. juni 2016 kl. 08.07

   Ja jeg kan godt huske vi havesnakkede lidt sammen Jytte da vi besøgte Claus have sidste år i juni og vejret ja det var bare så perfekt og værten himself var enestående.
   havehilsen fra Helle Aagaard, Sydfyn

   Slet
  2. Hvor hyggeligt, at du hilser på, Helle. Det var en skøn dag, vi havde hos Claus, og det var dejligt at hilse på 'navne', som man kender fra Claus' kommentarfelt.
   Ha' en dejlig sommereftermiddag
   Jytte

   Slet
 4. Hej Claus
  Jeg ville så utroligt gerne se din have, det har været et stort ønske i mange år, og jeg har troligt skrevet mig op hvert eneste¨år, når du har inviteret:-) men uden held.
  Din have på bloggen og dine bøger har inspireret mig i den grad, og har en stor del af skylden, for hvordan min egen have har udformet sig gennem årene. Jeg elsker cottagegarden stilen, hvor der er vildskab og frodighed, det er ren balsam for øjnene.
  Mange hilsner
  Bente Lund
  (blog: Bente i haven)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arhhh...jeg glemte mailadressen: buuruhrskov@yahoo.dk
   Mange hilsner
   Bente Lund

   Slet
 5. Hej Claus, jeg vil gerne glæde min mor, hun elsker sin have men siden min fars død fo 11/2 år siden har hun mistet livsglæden. Min far var den sociale, det var ham der handlede sommerblomster til hende. Vi børn prøver at udfylde tomrummet, og jeg deler mine hsveglæder med min mor. Det ville være så godt for at gøre noget som bragte de gode minder frem. Og måske kan en tur i din have bane vejen. Min mor bliver 80 år og jeg ønsker mange gode år for hende.
  Kærlig hilsen Else Marie
  Emhgl18@gmail.com

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Så din have i 2008, siden har du og haven været til stor inspiration, både privat og i mit arbejde som anlægsgartner.
  Jeg håber at være en af de heldige.

  Venlig hilsen
  Stine Plougheld Hansen
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 7. Hej Claus. jag är en stor beundrare som följt dig under många år såväl på bloggen som på Instagram. Dock har jag aldrig haft turen att få se din trädgård i verkligheten. Jag älskar ditt färg och formspråk och är mycket imponerad av din kunskap. Mina kommentarer i den mån jag lämnat några har du sett under signum awk_keramik eftersom jag är keramiker såväl som trädgårdsälskare. Hoppas, hoppas...
  min mail är:anette.widman.knutsson@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg vil så gerne besøge din have. Har aldrig haft muligheden for det , min ene veninde er lige så have interesseret som jeg og jeg ville elske at kunne overraske Hende med et besøg i din have.

  Venlig hilsen og krydsede fingre fra
  Heidi


  heidileth@stofanet.dk

  SvarSlet
 9. Jeg har fulgt din blog i lang tid og vil rigtig gerne se din have. Det vil være en perfekt start på min ferie.
  Mvh Bente

  agh-bda@dlgmail.dk

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Endelig kom muligheden for måske at se din have. Det ville være en stor glæde for min mand og jeg at studere dine blomstersammensætning. Som mange andre også skriver, er dine bøger til stor glæde og inspiration for vores arbejde med at forvandle vores have fra en lidt flad mark til en dejlig blomsterhave med forskellige fritidsinteresser.
  Vi håber, at der bliver plads til os.
  Venlig hilsen
  Marianne Iwersen
  Mailadresse: marianneogjack@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne se din have igen, da jeg så den et af de første år du holdt åben have. Jeg vil tage min datter med, så hun kan se der er andre muligheder end en parcelhushave.
  vh. Hellelisbjerg@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg og min samboer var så heldige å se hagen din i fjor. Vi anser det som en
  "en gang i livet" opplevelse. Minnet er fremdeles meget levende. Fantastisk raust og hyggelig av deg! Vi unner andre den samme opplevelsen, men klarer selvfølgelig ikke å la være å ha et lodd med i lotteriet:-)
  Mvh else-h@tnb.no

  SvarSlet
 13. mojn Claus
  lyder spændende - men jeg kommer den 24 juni sammen "Bilka vinderne"
  vi ses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. mojn Claus
   lyder spændende - men jeg kommer den 24 juni sammen med "Bilka vinderne"
   vi ses :)

   Slet
 14. Jeg vil SÅ gerne se din have - Dine programmer var i sin tid med til at give mig lysten til at prøve med roser endnu engang, og det er lykkedes- Tænkte faktisk på dig da jeg her til morgen gik i have og duftede til mine store gigantiske lyserøde La France roser.
  Ud over have og glæden ved den, har vi to også en anden fælles liden skab storpudler ;-) Jeg har to flotte sølvgrå.
  Det vil glæde mit hjerte og ikke mindst mine øjne at få lov til sammen med min mand at se din smukke, smukke have.
  De bedste hilsner Jane Falster
  E-mail: janefalster@live.dk

  SvarSlet
 15. din have er abre fatastisk vill gerne se den i virklighed har selv en drømme have men den udvikler sig lidt langsomt har læst næsten alle dine bøger

  SvarSlet
 16. Et besøg i din have, være den perfekte gave til min veninde Tine, når hun om få uger bliver færdig som Have- og Parkingeniør. Vi har læst sammen og tager nu på inspirations-ture sammen rundt til spændende haver og parker, sidst har vi været i Gøteborg for at studere staudeanvendelse i boligselskaber. Vores fælles interesse er planteanvendelse - især stauder og løgplanter er en fælles passion. Vi er begge inspireret af din havestil og haventusiasme og drømmer om at se haven i virkeligheden.
  liv@smeinert.dk

  SvarSlet
 17. hvo glemte min mail Jette_christensen@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Kære Claus,

  Jeg er 29 år og har kun haft have i to år, så jeg er nok stadig det man vil kalde for "ny i haven" . Lidt ligesom dig, var interessen for blomster noget, der ikke før har interesseret mig så meget, men for et par år siden fik det pludselig fat i mig for alvor. Jeg har købt havebøger nok til at starte et lille bibliotek (med en Claus Dalby afdeling) og søger inspiration alle de steder jeg kan finde, såsom havemesser, hjemmesider og bøger. Vi har købt et gammelt hus fra 1897 med tilhørende grund på 2000 kvm. Så der er rigtig meget have og brug for rigtig mange blomster. Kvinden der boede her før havde boet her i 30 år og gik meget op i have. Dog var hendes foretrukne farver og opstillinger anderledes end mine favoritter, så jeg har måttet "tegne haven helt om" og tænke ud af boksen for at skabe en anden stemning. Jeg har for nyligt købt endnu en af dine bøger - I Potter & Krukker og det var virkelig skønt endelig at have fundet en bog, der passer så godt til det jeg er ved at (forsøge) at skabe i min have. Nemlig forskellige haverum med forskellige stemninger med enkle blomster og selvfølgelig en hel masse krukker :) Jeg er lige nu gravid og venter mit første barn til august - så om muligt nyder jeg endnu mere at gå på bare fødder rundt i min have og snuse og nyde de smukke nye ting, der hele tiden springer mere og mere ud. Selv min kæreste er begyndt at kunne blomsternavne og lægger mærke til små forandringer og nye dufte. Virkelig en fornøjelse. Vi kunne så utrolig godt tænke os at få lov til at komme og se din smukke have - er helt fortryllet af de billeder du har valgt til bogen og ville så gerne opleve det hele i virkeligheden. Ingen af os har set din have før og jeg kender desværre heller ingen, som kan fortælle om det. Jeg krydser fingre for en fantastisk oplevelse i dit smukke univers :)

  Mange venlige hilsner Sissel Winther,
  sisselbwinther@gmail.com

  SvarSlet
 19. Et besøg i din have vil være en perfekt gave til min mor der lige som jeg elsker haver , du er en stor inspiration og det vil være fantastisk at få lov at komme på besøg
  Min mail er iry@cheval-blanc.dk

  SvarSlet
 20. Hej Claus.
  Jeg så udsendelsen "Hanner og huler" i går aftes og tænkte, at det var alt for kort tid til at se din smukke have. Selvom du var omkring mange "hjørner" i haven, vil jeg utroligt gerne opleve den igen.
  De bedste havehilsner.
  Henriette Holst e-mail: hholst@mail.tele.dk

  SvarSlet
 21. Jeg vil gerne se lidt mere af din have end jeg kan snige mig til fra skoven og din havelåge, som jeg plejer at gøre det når jeg er i Århus ;-) Jeg vil tage min mand med, så han kan se at han skal til og igang med at grave og anlægge herhjemme, hihihi.....

  Mvh
  Karina
  Viafysio@gmail.com

  SvarSlet
 22. Elsker simpelthen haven , elsker blomsterne . Bruger selv lidt tid i vores lille have. Har en del Hotensia både i krukker og bede tææer over 30 stk, roserne er sipelthen heller ikke til at undgå. Dem har vi nogen og 20 af. Skrev jeg påskeklokkerne :-) Klematis. Ej, jeg kan blive ved ville blive over begejstret, ved et besøg din have. Ha en skøn sommer. Kh. Anne-Lise

  SvarSlet
 23. Det vil være en stor oplevelse at se din have. Jeg har aldrig set den før men følger dig her, på facebook og på Instagram og nyder alle dine billeder hver dag.
  Dine smukke billeder gør mig altid i godt humør :)
  Min mail er: bi-k@hotmail.dk
  Mange hilsner
  Birgitte Kristjansson
  "Havets Sus"

  SvarSlet
 24. Fordi jeg er draget af og forelsket i din have. Kæmpe inspiration og tak for det:)). mariannecederholm@hotmail.com.
  Mange sommerhilsner Marianne Cederholm

  SvarSlet
 25. Hej igen ej glemte jo mail adressen anne-l68@jubii.dk . kh. Anne-Lise

  SvarSlet
 26. Efter jeg købte hus for nogle år siden, bruger jeg mere tid i haven end i huset - sådan troede jeg ikke det skulle gå :-) Jeg elsker at skabe rum i haven og din blog har været til store inspiration derfor vil det være fantastisk at opleve den helt tæt på. Håber jeg kunne være en af de heldige der kan besøge haven. mailtilmaja@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg skriver på vegne af min mor, for det er hende der skal have muligheden for at se din skønne have. Hun er meget haveinteresseret og læser med stor interesse alle dine bøger. Hverken hun eller jeg har set din have før. Mange hilsner Trine - berth@post10.tele.dk

  SvarSlet
 28. Hej Claus!
  Ihhh altså må jo prøve om jeg kan være så heldig en gang mere, sidst var i juni 2014. Oplevelsen alle de vidunderlige og frodige syn var mageløs. Så hvorfor jeg drømmer om et gensyn. Jo ser du haven er så stor frodig og mangfoldig, og jeg ved jeg vil opleve nogle andre lag end dengang

  Uanset udfaldet så held og lykke til alle:-)

  Med blomstrende hilsner Anette
  Flora.flora.dk@gmail.com
  Kan bedst søndag

  PS fantastisk udsendelse:-))))

  SvarSlet
 29. Kære Claus Dalby.
  Det vil være en stor glæde for min mand og jeg, at besøge din have, søndag, den 26. juni kl. 14.
  Jeg følger med stor interesse dine flotte billeder og tips.

  På gensyn.
  Mvh eok@ka-net.dk

  SvarSlet
 30. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 31. Hej Claus.
  Jeg vil helt vild gerne se din have. Jeg har en bachelor som landskabsarkitekt og er nu igang med at videre uddanne mig til have-og park ingeniør. Jeg er en nørd når det kommer til planter og er VILDE med dem. Jeg vil så gerne se hvordan du plejer og sammensætter dine stauder i haven. Og så skal jeg her til sommer tegne og anlægge mine forældres have, og hvilket sted er bedre at hente inspiration, end hos dig.
  Kh Brigitta Christensen (brigittahove@gmail.com)

  SvarSlet
 32. Jeg vil så gerne oplev din have,jeg er vokset op en far der var blomster gartner jeg elsker blomster, hvis jeg er så heldig at få mulighed for at se haven, vil jeg invitere min mand med. De dejligste sommer hilsner Brita Koch
  britakoch@gmail.com

  SvarSlet
 33. Hvis jeg er heldig og blive udtrukket, vil jeg gerne give billetterne til mine forældre. De har en stor have og er altid på jagt efter ny inspiration. Især til løsninger der gør det lettere at holde haven flot, nu de begge bliver 70. De har ikke tidligere været på besøg i din have, men de har talt om det adskillige gange.
  Hilsen Anne
  annetimmann@gmail.com

  SvarSlet
 34. Ville nyde at finde inspiration til min staudehave. Og så ville jeg ta min friske gamle mor på 83 med så hun kan få en stor oplevelse. Hun elsker blomster!
  Har ikke været i din skønne have før.
  mh Birgit
  mail: b1804gamborg@gmail.com

  SvarSlet
 35. Jeg vil rigtig gerne se din have! Og jeg vil tage min mor med, hun er ved at lave haven om og det kunne være dejlig inspirerende at se din have, som vi ikke tidligere har set. Gryknudsen@gmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg vil rigtig gerne se din have! Og jeg vil tage min mor med, hun er ved at lave haven om og det kunne være dejlig inspirerende at se din have, som vi ikke tidligere har set. Gryknudsen@gmail.com

  SvarSlet
 37. Hej Claus

  Jeg ville med glæde tage min svigermor under armen for at besøge din have! Hun har fulgt dig i mange år, men hverken hende eller jeg har besøgt din have før. Det ville være en skøn overraskelse til hende :-)

  Jeg er nu selv blevet ejer af en 3300 kvm stor landhave med et gammelt bondehus til. Haven er jeg allerede godt i gang med at grave mig igennem, blandt andet med stor inspiration fra dine tv-programmer, blog og selvfølgelig instagram.

  Mvh
  Line
  linevittrup@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Jeg er ny i have verdenen da vi har boet i lejlighed indtil sidste år. Jeg vil så gerne besøge din have for at få inspiration til min egen.
  Jeg vil tage min moster med. Hun har den skønneste have og i år har hun foræret mig en masse stauder der stammer helt tilbage fra mine oldeforældre og min mormors have. Jeg elsker at vi kan føre blomster arven videre.

  Mvh Anne-Dorte
  a_spaanhede@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, planter, som vi har arvet, har en særlig plads i vore hjerter, ikke? Lige uden for vinduet, hvor jeg sidder nu, er mine Liljekonvaller så småt ved at blomstre af. De stammer fra min oldemors have i Sønderjylland. Jeg har aldrig kendt hende, men via min Mormor og min Mor er de havnet i min have.
   Ha' en dejlig sommereftermiddag
   Jytte
   www.danishknitdesign.com

   Slet
 39. Hej Claus.
  Vi vil rigtig gerne se din have af forskellige grunde
  Vi har selv en gammeldags staudehave med blomster på alle årstiden, og trænger til inspiration.
  Vi har været så heldige at holde en mineferie i Anne Justs have, hvor vi især nød de tidlige morgentimer når vi havde den for os selv. Vi ved du er meget inspireret af netop den have. Vi nyder at følge årets/havens gang på denne hjemmeside.


  Med venlig hilsen
  joan.pedersen@ymail.com

  SvarSlet
 40. Jeg ønsker at give min mormor på 83 år den kæmpe oplevelse at se din have. Hun og jeg følger troligt med i alle dine tvprogrammer. Min morfar og mormor har altid været meget haveinteresseret. Men min morfar lever desværre ikke mere. Så ville rigtig gerne give min mormor denne oplevelse mens hun er i nogenlunde vigør endnu. Desuden har de været min inspirationskilde til og blive blomsterdekoratør.
  Vi har ikke set din have før og e mail adresse er. charlottestormlarsen@hotmail.com

  Mange solskinshilsner fra Charlotte og ( mormor Tove);-)

  SvarSlet
 41. Kære Claus.
  Jeg er nok en af dine nyeste følgere på de sociale medier. Jeg har fulgt dig i et lille års tid, og har læst flere af dine bøger, aktuelt er jeg ved at læse "Et år i min have" af Anne Just. Jeg har været hus- og haveejer i 1 1/2 år. I forbindelse med en lidt hård periode i mit liv, fandt jeg ro i haven og havearbejdet. Jeg synes, at det er meget bekræftende at se ting spire, og senere på året, at gå mellem de mange flotte farver og dufte haven byder på. Vi overtog en meget tilgroet have, men sidste forår og sommer så vi den blomstre i et flor jeg kun havde drømt om at få. Ingen tvivl om, at havens tidligere ejer har gjort sig umage, og har nydt mange gode stunder blandt de mange flotte blomster. Jeg håber meget at komme i betragtning til at se din have, jeg cykler ofte forbi din indgang og nyder dine flotte blomsterkrukker. Jeg vil tage min mor med, da hun har støttet mig gennem den hårde tid, og fordi vi begge finder ro og nyder tiden i vores haver.

  De bedste hilsner
  Britta Lindberg
  brit_l@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg ville elske at se og opleve din smukke have Claus, jeg nyder at læse dine bøger og følge med i dine opslag på facebook om livets gang i haven. Jeg har desværre ikke selv en have men hvis jeg havde ville jeg elske at plante til med smukke roser. Min mor elsker haven og hun følger også med på sidelinjen når jeg viser hende billederne fra dine facebook opdateringer. En tur i din have ville være en superskøn oplevelse både som inspiration og livsnydelse Med venlig hilsen Dorthe Fallesen Frimann, mail: dorthe.frimann@live.dk

  SvarSlet
 43. Fordi DU er have guden og din have må være som paradis.... Intet mere intet mindre...punktum ! ... Ps. Hverken min mand eller jeg har været i himlen før 😉❤ vores mail : Ludeogpusser@yahoo.dk

  SvarSlet
 44. Hej Claus Dalby.
  Jeg vil rigtig gerne se din flotte blomsterrige have. Min mand inviterede mig til Keukenhof og det var en imponerende flot sted, så jeg vil gerne kunne overraske min mand med at kunne se din have :-)
  Mvh Marianne Kruse
  mk@scantec-skovmaskiner.dk

  SvarSlet
 45. Jeg bor i Lystrup, tæt på dit dejlige hus. Ofte har jeg stået med beundring og betragtet din smukke have. Elsker den hyggelige stemning du har formået at bringe frem, dit valgt af planter og farvespil. Du er min inspiration og jeg har altid din stemme kørende i mit indre når jeg køber planter og går i haven. Vil elske at invitere min skønne veninde med ind bag de lukkede døre og bare lade os forføre af din smukke have��

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mail er malenetoft@live.dk

   Slet
 46. jeg har en mor som er stor fan af dig så det ville være den største oplevelse jeg kunne give min mor hun ville elske at gå et tur i din smukke have. Der er ingen af os der har været der før så det ville bare være dejligt hvis vi kunne kom ud og se din have
  hilsen Rikke Jensen
  rikkeniclas@gmail.com

  SvarSlet
 47. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 48. Jeg ville rigtig gerne se din have i virkeligheden. Har gennem længere tid fulgt dig på nettet, og det er vildt inspirerende. Tak for det. Er ved at prøve, at få styr på vores egen have, den har desværre været noget forsømt.... Og jeg kunne tænke mig at tage min ældste datter med. Hun har tidligere på året købe hus sammen med sin kæreste, og dermed fået sin første have. Vi har ikke tidligere besøgt din have. Hilsen Gitte og Christina. pehrson@mail.dk

  SvarSlet
 49. Kære Claus Det ville være så stort og få lov til at opleve din have i virkligheden.
  Har fulgt dig i mange år og nyder dine altid smukke billeder.

  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg tage en af mine dejlige veninder med, er sikker på hun vil blive totalt vild med din smukke have ❤️

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte og give dig min mailadresse: susirydahl@gmail.com

   Knus Susi

   Slet
 50. Vil være en stor glæde at besøge din have. Jeg følger flittigt dine oplæg og nyder de smukke billeder , farver og blomster, sammensætningen og ikke mindste dine smukke buketter du arrangerer så naturlig i dine lækre vaser.Jeg er selv opvokset på et gartneri, hvor vi laver pelargonia og fuchsia og alt muligt andet spændende og er selv blomsterdekoratør så det med blomsterne er bare mit liv. Vil tage min mor med da hun stadigvæk i en alder af 77 arbejder hårdt i gartneriet og hun elsker dine haver. Vi har ikke før været i din have.
  Hilsen susan
  Mail:sburgessusa@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Hej
  Jeg vil rigtigt gerne vinde et besøg i haven til min søster og far, da de begge er MEGET have interesseret og begge har flotte haver. De snakker om blomster og have hver dag, og de ville blive såå glade og inspireret af et besøg i din smukke have og de har aldrig været det før.
  Mvh Janne Sørensen
  Mail : jansor76@gmail.com

  SvarSlet
 52. Er selv meget have interesseret, og kunne godt tænke mig at se hvordan man bygger en have op uden en græsplæne, og det med de mange rum, og ynder selv det "organiseret rod" hvis man kan udtrykke det sådan. Hilsen kari.wollesen@mail.dk

  SvarSlet
 53. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 54. Peterpedal@live.dk
  Jeg ser dig i tv hver morgen inden jeg skal i skole og du har gjort mig interesseret. Og min mor læser alle dine bøger det ville være en kæmpe oplevelse ☺

  SvarSlet
 55. Hej Claus. Vil meget gerne se din skønne have. Har ikke set den før kun det lidt man kan se udefra. Vh
  metteskovnielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Kære Claus
  Jeg vil rigtig gerne se din smukke have. Suger altid dine billeder til mig. De giver sådan en livsenergi. Elsker dine smukke bøger, som alt efter sæson ligger på sofabordet klar til at blive bladret i.

  Det vil være en kæmpe glæde og til stor inspiration for min mand og mig at se din have og opleve rummene. Vi har overtaget en tilgroet have for et par år siden og er nu nået så langt med at gøre den fremkommelig, så vi kan sætte vores eget præg på den. Når vi er ude at rejse, skal vi altid se åbne haver og parker. Senest små haver, som gemmer sig bag byhusene i Amsterdam. Det kan virkelig anbefales. Købte tusind tulipanløg med hjem.

  Jeg vil lade mig inspirere af din ruminddeling, linjer og fikspunkter i haven, brug af hække og blomstersammensætninger.
  Jeg krydser fingre for at være én af de heldige.

  Venlig hilsen
  Marina Eiland
  m.eiland@outlook.com

  SvarSlet
 57. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 58. Uh...jeg prøver lykken igen i år�� Det er desværre aldrig lykkedes mig at blive udtrukket til at se din smukke have. Men jeg har fulgt dig tæt på bloggen siden min egen havepassion startede da jeg flyttede i hus i 2010. Jeg ville elske og komme ind og se din smukke have med egne øjne. Og jeg ved min mor ville det samme, så hende vil jeg invitere med, hvis jeg er heldig denne gang☺
  Mange hilsner
  Sine
  sine_loekke@hotmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg har været passioneret havedyrker siden jeg var en 14-15 år. Først var det køkkenhaven der fangede mig, men senere blev det også blomster og stauder. Jeg læste al havelitteratur jeg kunne få fingrene i og begyndte blandt andet at se udsendelserne Haven i Hune. Den levende have er nok min yndlingshavebog, selvom jeg har omkring 50 efterhånden. Jeg købte den omkring 2007 og jeg var på SU og havde ikke ret mange penge. Men jeg måtte eje den. Jeg kan stadig huske da jeg gik ind i boghandlen og så den. Jeg kiggede i den fordi jeg kunne huske dig fra tv og så blev jeg bare fanget på stedet. Jeg var så heldig at få en autograf i den sidste år. Jeg vil utroligt gerne se din have Claus og det har jeg villet i rigtigt mange år. Jeg prøver hver gang om det er mig der skal være heldig og jeg har også lokket familie og venner til at forsøge om de er heldigere end mig :-). Men det er ikke lykkedes endnu. Jeg har jo set den i dine mange smukke bøger, men det vil være en utroligt oplevelse at se den IRL bare en enkelt gang. Jeg har besøgt mange andre smukke haver og blomstershows rundt omkring i Europa men det er din jeg allerhelst vil se. Jeg ville tage min mor med, hun er også stor fan af både dine programmer og din have. johannw_nielsen@yahoo.dk

  SvarSlet
 60. Jeg vil så gerne se din have sammen med min mor - vi har snakket om det rigtig mange år.
  lene.linnemann@hotmail.com

  SvarSlet
 61. Da jeg aldrig har oplevet din smukke have i virkeligheden, men kun igennem dine bøger, ville det ikke mindre være helt fantastisk!🍀
  Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg tage min mor med.

  Kærlig hilsen
  Janne Raun
  Slothsgaarden1@gmail.com

  SvarSlet
 62. Det vil være den bedste fødselsdagsgave til min haveglade veninde, Eva. Hun har ikke set din have før. Mvh. Birgitte (petersenbirgitte@hotmail.com)

  SvarSlet
 63. Kære Claus Dalby.
  Vi har en have i Mariager i engelsk havestil med flere niveauer. Sidste år nedlagde vi vores græsplæner og har nu foreløbigt græsstier. Det gav mig langt større bede og nye bede. Og der skal ikke mangle engelske roser hos mig. Jeg er meget interesseret i naboplanter til engelske roser. Ganske vist kan jeg læse om dem i dine bøger, men det ville være helt suverænt at se herlighederne i VIRKELIGHEDEN.
  Mange hilsner Anna Grethe Aaen
  mail@annagretheaaen.dk

  SvarSlet
 64. Jeg har været passioneret havedyrker siden jeg var en 14-15 år. Først var det køkkenhaven der fangede mig, men senere blev det også blomster og stauder. Jeg læste al havelitteratur jeg kunne få fingrene i og begyndte blandt andet at se udsendelserne Haven i Hune. Den levende have er nok min yndlingshavebog, selvom jeg har omkring 50 efterhånden. Jeg købte den omkring 2007 og jeg var på SU og havde ikke ret mange penge. Men jeg måtte eje den. Jeg kan stadig huske da jeg gik ind i boghandlen og så den. Jeg kiggede i den fordi jeg kunne huske dig fra tv og så blev jeg bare fanget på stedet. Jeg var så heldig at få en autograf i den sidste år. Jeg vil utroligt gerne se din have Claus og det har jeg villet i rigtigt mange år. Jeg prøver hver gang om det er mig der skal være heldig og jeg har også lokket familie og venner til at forsøge om de er heldigere end mig :-). Men det er ikke lykkedes endnu. Jeg har jo set den i dine mange smukke bøger, men det vil være en utroligt oplevelse at se den IRL bare en enkelt gang. Jeg har besøgt mange andre smukke haver og blomstershows rundt omkring i Europa men det er din jeg allerhelst vil se. Jeg ville tage min mor med, hun er også stor fan af både dine programmer og din have. johannw_nielsen@yahoo.dk

  SvarSlet
 65. Jeg har ALDRIG været den heldige, så nu håber jeg så meget det bliver min tur til at se din fantastisk smukke smukke have og jeg vil tage min lillebror med - han er en stor blomsterelsker <3
  aliceniels@gmail.com

  Mange hilsener
  Alice Nielsen

  SvarSlet
 66. Ihhhh Jubii.. Jeg vil SÅ gerne se sin have, er ny haveelsker og elsker dine bøger. Vil meget gerne ned og se din fine have, har desværre ikke været der endnu. Min mail er i.hallund@gmail.com
  Mvh. Ina

  SvarSlet
 67. Jeg ønsker at se din have, fordi jeg tror den er FANTASTISK.
  MVH Hanne Holm
  bredholmgaard@holm.mail.dk

  SvarSlet
 68. fordi jeg har fortjent det :) charlottekirkedal@gmail.com

  SvarSlet
 69. Har aldrig set din have, men drømmer om det :-)
  Bedste hilsner Heidi Hamann, hei@jj-vvs.dk

  SvarSlet
 70. Kære Claus. Jeg vil meget gerne give min mor denne oplevelse. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om nogen der er større fan og så nysgerrig på lige netop dit emperie af overdådige blomster. Jeg har endda selv fået lidt grønne finger efter hun har fortalt livligt om dine blomster kreationer. Jeg må indrømme ingen gave vil være større for hende pt end et vísit hos dig. Håber og krydser fingere for vi er de heldige. ( vil hellere end gerne ledsage hende så vi også kan få lidt kvalitetstid sammen.)
  Rigtig god sommer.
  De bedste hilsner en spændt Tina.
  (Tijen@outlook.dk

  SvarSlet
 71. Hej Claus
  Vi har det sidste år været ved at anlægge vores lille bitte have og kan godt bruge lidt mere inspiration. Det er også en oplagt overraskelse til kæresten og helt sikkert en oplevelse der ikke skuffer :D
  Har kun set din have via tv og dine bøger.
  Håber og krydser fingre for en tur i det jyske :D
  Ser frem til at høre fra dig
  Hilsen Vivian
  Email: vivsrab@gmail.com

  SvarSlet
 72. Den ville min mor og jeg ELSKE at se! Jeg har fulgt dig her på bloggen i mange år og sukker over haven hver gang du viser billeder derfra! Håber, håber, håber, det bliver os :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, og mailadressen er sandie.lind@gmail.com :D

   Slet
 73. Både min mor og jeg selv er dedikerede have mennesker, jeg læser dine bøger og følger med i tv når der kører dine programmer. Vi har endnu ikke set din have, men det vil være en stor ære at være heldig at vinde et besøg. Min store have interesse har jeg fra min mor, hun vil helt sikkert synes at det vil være en kæmpe oplevelse at gøre turen fra Falster til Århus for at se din fantastiske have. Sikke historier hun derefter vil kunne underholde med i ældreklubben.
  Blomster hilsen fra Lene Bidstrup- gazellekatten@hotmail.dk

  SvarSlet
 74. Jeg er kun for nyligt blevet haveinteresseret og din have er noget af det smukkeste! Er sikker på at besøg i virkeligheden ville kunne danne masser af inspiration til min kommende hyggelige have. Lige nu er den mest en gang rod ;)
  Tennatuts@hotmail.com

  SvarSlet
 75. Hej Claus, jeg har tit gået forbi din have og kastet lange blikke derind. Jeg er selv i gang med at opbygge min landbo have i en blanding af romantisk og frodig stil, - men også med en del formklippede buske m.v. Hvis jeg er den heldige vinder af to billetter, vil jeg invitere min dejlige mor med, som er lige så havetosset som jeg, og som er den der har givet mig interessen for have design. Min mail adresse er: Trine.poulsen2212@gmail.com

  SvarSlet
 76. Kære Claus
  Jeg har set din have for tre år siden, men vil så gerne se den igen. Jeg savner inspiration til min egen have. Jeg bliver altid inspireret af dine bøger, men et besøg er det allerbedste.
  Hilsen Ellen
  ellensehested@gmail.com

  SvarSlet
 77. Mon ikke dette skønne sommervejr giver vinderheld:-) Jeg har i mange år drømt om, at komme på besøg i din have og få en god oplevelse og inspiration til min egen have. Min svigermor ønsker jeg at tage med. Har aldrig været på havebesøg hos dig.
  m_betina@hotmail.com
  Mvh Betina Nørgaard Madsen

  SvarSlet
 78. Kære Claus
  Jeg har aldrig besøgt din smukke have men har købt bøger og virkelig nydt dem samt følger dig på facebook. TUSIND tak for inspiration. Jeg har selv fået have for første gang og din generøse deling af viden er virkelig en stor hjælp.
  Det vil være en STOR oplevelse at se haven i virkeligheden og invitere mine fantastiske forældre med (vi kommer fra Slagelse og Dragør).
  Ihhh håber vi ses.
  Mange hilsener
  Rikke
  rikke@mitfineliv.dk

  SvarSlet
 79. Jeg købte et lille rækkehus for 6 år siden og blev voldsomt inspireret af dig, da jeg så "Drømmerhaver" på DR. Jeg købte alle bøgerne og står indimellem med store øjne udenfor din havelåge. Jeg vil SÅ gerne se din have og dig i virkeligheden.. :) Du er simpelthen fantastisk... Hilsen julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte min mail.. gugginetop@yahoo.dk

   Slet
 80. Jeg ville elske at tage min mor med for at se din smukke have. Hun fortjener at blive forkælet, og vi kigger ofte på blomster sammen, både i vores egne haver og når vi kommer rundt omkring. Det giver sådan en dejlig ro og glæde at kigge på blomster og naturens mangfoldighed.
  Min mailadresse er marie-louises@mailadresse.dk
  Mvh. Marie-Louise

  SvarSlet
 81. Dorte Paasch Pedersen Vejen7. juni 2016 kl. 09.53

  Hej Claus. Jeg vil blive rigtig glad, hvis jeg bliver inviteret ind og se din have. Jeg har kun set den på billeder og videoer, jeg har ikke været på besøg før.
  Jeg er forholdsvis ny i have-eventyret, da jeg fik min første have for 3 år siden. Det går godt med at skabe et helt særligt blomster-univers, og jeg har lært utrolig meget af din blog, dine bøger og især er jeg vild med videoerne på youtube. Tusind tak fordi du er så god til at oplyse både planternes danske og latinske navn.

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen
  dorte_vejen@hotmail.com

  SvarSlet
 82. Hej.
  Jeg vil rigtig gerne se din have, jeg har i flere år fulgt dig, og købt dine bøger, og din have er så inspirerende. Jeg har aldrig besøgt din have, men jeg har i lang tid gerne ville. Min Svigermor er lige så interesseret i din have, og vi har faktisk den hobby sammen, vi var også inde og se det foredrag du holdt i Odense, i forbindelse med plusbog. Du er virkelig en inspiration.
  M.v.h
  Camilla
  camillapj@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Jeg er igang med have nr 2, der trænger til en kærlig hånd. Inspiration fra en etableret have i super-ligaen vil være super inspiration.

  Jeg har ikke set din have før.

  Nathalia

  Mail: nathalia@dk.ib,.com

  SvarSlet
 84. Jeg vil gerne se have sammen med min mor, som interessere sig meget for haver. Jeg er opvokset med familiesammenkomster, som altid indbefattede havevandring. Jeg husker det som hyggelige stunder hvor de voksne talt om de enkelte planter og blomster i haven, mens vi børn løb rundt på græsset (uden bold naturligvis, for de kunne jo lande i bedene :-)) Lone, lonehansen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. ps. jeg (og min mor) har ikke set haven før :-) /Lone

   Slet
 85. Jeg vil gerne invitere min svigermor, Tove Andersen fra Fruering på et besøg i din smukke have. Vi har en gang tidligere, for mange år siden, været på besøg I haven, måske det første år. Dengang var der
  ingen begrænsning af besøgende og vi havde en fantastisk dag. Efter flere års forsøg, håber jeg dette år, at kunne få en spændende dag sammen med Tove i din dejlige have. De bedste sommerhilsener fra Joan Helboe, Fruering. Mailadresse: joan.helboe@skolekom.dk

  SvarSlet
 86. Ja, vil gerne se din have :-)
  Alle haveinteresserede vil elske et besøg i din have. Har ikke besøgt din have tidligere og hende jeg vil invitere med vil elske at få lov at besøge din have :-)
  Så kan jeg måske også se dine plantereoler, som jeg meget håber kommer i produktion igen, som tidligere tilkendegivet :-)
  Håber jeg er den heldige, så jeg kan få ny inspiration til haven og bare nyde en god oplevelse.Har flere af dine bøger og bruger tit din side, når jeg søger efter gode råd og nyt.
  mvh Liselotte
  lotteneergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 87. Hej Claus. Jeg har aldrig set din have i virkeligheden. Til gengæld følger jeg dig med stor glæde på IG og elsker alle dine skønne billeder. Jeg har altid elsket naturen og får en varm kærlighedsfølelse når jeg er omgivet af blomster!. Jeg vil gerne se din have med min kære mand. Vi har før prøvet at få adgang til din have, men der er jo andre som os, som gerne vil på oplevesesrejse☺.
  Tak for dine søde kommentarer på IG. Jeg er en stor beundre af dig og alle dine havebøger.
  Min mail er Jannie.stecher@gmail.com

  Mange blomster hilsner fra

  Jannie

  SvarSlet
 88. Jeg vil gerne se din have den 26. juni. Jeg er haveinteresseret, min mand absolut ikke - han trænger til lidt inspiration.

  Mvh. Lone Krøgh lone.kroegh@fiberpost.dk

  SvarSlet
 89. I 6 ud af mine 18 år har jeg hjulpet til i en blomsterforretning, og der har min kreative side og fascination af blomster vokset. I de seneste år har jeg bundet buketter og finder inspiration på din Instagram. Det kunne være spændende at få lov til at se haven i levende live.
  Mvh Mei, meisong2512@hotmail.com

  SvarSlet
 90. Ville invitere min skønne skønne mor med<3 Hun er ligsom jeg helt pjattet med blomster og at hygge i haven. Især min mor er også helt pjattet med dig, hun har bøger og vaser, og falder tit i svime over dine smukke blomster. Hi hi..Tør slet ikke tænke på hvor oppe at køre hun ville være, hvis hun skulle besøge din eventyrlige have. Krydser fingre for vi er en af de heldige og tak for at inspirerer os alle med din passion og skønne humør:-)
  Mvh Mie Susan - fyd08@me.com

  SvarSlet
 91. Hej Claus
  Jeg ville, ligesom må mange andre, elske at se din have. Jeg har aldrig været der, men har beundret den virtuelt mange gange, og der står bl.a. en tretorn ˋSunburst´ i min have takket være dig. Jeg synes, at haver er skønne, og din i særdeleshed - er man trist, stresset, vred, i sorg så kan en have løfte humøret. Jeg krydser, hvad krydses kan, i håbet om at blive en af de heldige.
  Helene Sjørup
  helenesjoerup@hotmail.com

  SvarSlet
 92. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 93. Kære Claus. Jeg vil meget gerne se din have. Vi har været ved at lægge vores have om her i foråret og er stadig i gang, og du er en kæmpe inspiration. Jeg har for mange år siden besøgt Anne Justs have, som virkelig er noget helt specielt, så jeg ville elske at se din have. God sommer! Sommerhilsner fra Christina, christina@furholm.dk

  SvarSlet
 94. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 95. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 96. Jeg og en veninde ville elske at se din smukke have. Jeg håber meget at komme i betragtning. Jeg har ikke set haven tidligere.
  mvh Hanne
  hanne.eldrup@gmail.com

  SvarSlet
 97. Kort og godt... Jeg har læææænge ønsket mig at se din have. Med alle de skønne billeder du slår op på FB, bliver man jo nysgerrig efter at se det i sin helhed. Og jeg har aldrig været der før.
  Mvh Vivi Kidde Knudsen
  vivikiddeknudsen@mail.tele.dk

  SvarSlet
 98. Min mor skal have æren af min store haveglæde. I en stresset hverdag med småbørn og fuldtidsjob, er haven det bedste frirum - haven kan med lidt frisk luft og jord under negelene få fornuften og overskudet frem igen. Er taknemmelig for nærmest at være vokset op ude i min barndomshave, og ha' lært om alle havens hemmeligheder. Det vil være en stor glæde at opleve din have på tæthold og nyde et hav af dufte, selvfølgelig i selskab med min mor.
  DBH Lin Bach Jensen / lin_bach@hotmail.com

  SvarSlet
 99. Jeg synes at din have ville være besøg værd! Kunne godt tænke mig at have min mand med, måske bliver hans interesse for have vækket! Nøj det ville være min drøm! saida@ofir.dk

  SvarSlet
 100. Jeg søger inspiration til mine bede, og der må din have da være det bedste sted i Danmark at få det! �� Jeg vil gerne kopiere din overdådighed ������ Mvh Birthe. Sjaef1@city.dk

  SvarSlet
 101. Hej Claus, jeg ville rigtig gerne besøge din have sammen med min veninde Birgitte. Vi elsker begge flotte haver og har nydt dine bøger, som vi begge har en del af. Jeg har selv været i haven for rigtig mange år siden og har drømt om at se den igen lige siden. Kærlig hilsen Anne overballe@fiber.dk

  SvarSlet
 102. Hej Claus.
  Jeg er til dagligt salgsleder i plantorama og taler jævnligt med kunder som har set din have eller læser dine bøger. Jeg har læst dine bøger, men det kunne være virkelig fedt at kunne tale med om din have også. Et stort ønske jeg længe har haft.
  Jeg ville tage min mor med som ledsager, hun har givet mig lysen til at arbejde med planter og har altid ønsket sig at de din have. Det kunne være fantastisk at opfylde hendes ønske.

  Mvh Jeanita Mose
  Jeanita_mose@hotmail.com

  SvarSlet
 103. Lis Overgaard og Ole Larsen fra Sorø har i flere år haft et ønske om at opleve din have. Mange hilsner Rikke Nan Valdemarsen, rikkevaldemarsen@hotmail.com

  SvarSlet
 104. Hej Claus jeg har været haveinteresseret siden jeg var 7 og fik min egen lille bid af mine forældres have. Igennem årene har jeg været på en del havetur . Jeg er med i en havegruppe hvor vi mødes og ser både hinandens men også andres haver. Det er også blevet til havetur med havegruppen både til England og Tyskland med venlig hilsen Trine karlsen

  SvarSlet
 105. Jeg ser dine billeder på fb og ar kigget i mange af dine bøger. Jeg vil invitere en meget hjælpsom veninde med, vi kan bruge sådAn et inspirerende udflugtsmål. Med venlig hilsen Gudrun. gudrundahl@live.dk
  ps : vi har ikke set haven

  SvarSlet
 106. Jeg er flyttet til Århus fra Aalborg for 8 måneder siden og min interesse for dig og din have og dine bøger er ikke blevet mindre efter flytningen. Helt klart vil jeg invitere min søde svigerdatter med som også bor i Århus og er ligeså haveinteresseret som mig.

  SvarSlet
 107. Camilla Nørgaard Kørlov7. juni 2016 kl. 10.23

  Kære Claus.

  Jeg vil gerne invitere min mor med på besøg i din have. Det er min mor som hvert år siden jeg fik hus tålmodigt lærer mig om have, blomster og planter, så jeg en dag kan få en ligeså flot have som hende. Hun gør en stor ære i at have en flot have, bruger timevis i den - ikke mindst da min mand og jeg sidste år fik lov til at blive viet en smuk sommerdag i hendes have.

  Derfor vil jeg meget gerne kunne give min mor en oplevelse ved at se din skønne have, som tak for at vi måtte låne hendes have og for al den tid hun lagde i at få den rigtig flot for vores skyld. (Gerne d. 26/6.)

  Kærlig hilsen
  Camilla Nørgaard Kørlov
  Camilla.norgaard@gmail.com

  SvarSlet
 108. Kære Claus Dalby
  Jeg skylder dig en tak for alt den inspiration du giver via facebook som jeg følger. Både sommer som vinter. Jeg må indrømme at nu må jeg se om dine Engelske roser er lige så fine som mine, må dog indrømme at de var i DIN i børnehave som barn :) men har vokset sig til smukke kraftige roser. Så er du klar til at blive checket efter i sømmene, haha så vil jeg mægtig gerne se din smukke have. MVH Kirsten Forbes kaikane58@hotmail.com

  SvarSlet
 109. Jeg glemte at sende hilsen fra Lis. Molimadsen@gmail.com

  SvarSlet
 110. Veninder og jeg har tidligere været heldige at være på besøg i din flotte have. I juni har vi ikke set den - så vi kunne tænke os at hilse på væksterne, som de står i deres smukke farvepalet lige nu! Venlige hilsener Bitte Lønstrup (bitte.loenstrup@gmail.com)

  SvarSlet
 111. Jeg vil gerne se din have og dine drivhuse sammen med min kæreste. Jeg vil gerne høre dig fortælle og lære noget nyt og frem for alt mærke stemningen i din smukke have med dit skønne hus og Risskoven som værdige kulisser.
  De bedste hilsner
  Joy Jakobsen
  joyjakob@gmail.com

  SvarSlet
 112. Kære Claus.
  Jeg har endnu aldrig set din have i virkeligheden. Det vil være en meget stor glæde og inspiration for mig at være blandt de heldige. Jeg har set mange af dine tv udsendelser og læst dine havebøger, men billeder er aldrig det samme som at være der i virkeligheden og mærke duftene og se farverne, og oplevelsen af at bevæge sig rundt i haverummene. Håber at være blandt de heldige.
  Mange sommerhilsner
  Lisbeth
  Mail: lisbethjjakobsen@gmail.com

  SvarSlet
 113. Hej Claus
  Jeg fulgte i mange år Anne Just, helt fra den spæde start, med den første have i Hune. Det var starten på min store have interesse. Senere begyndte jeg at følge dig, først gennem dine bøger, senere via Facebook, Instagram og din blog.
  Jeg har før deltaget i kampen om billetter til din fantastiske have, men har ikke været en af de heldige.
  Jeg har fødselsdag d. 25 juni så det vil være en rigtig dejlig gave.
  Venlig hilsen Sysser Carstens
  sc@home3.gvdnet.dk

  SvarSlet
 114. Elsker havevandringer!
  Jeg var en heldig vinder af et besøg i din flotte have i august for 5 - eller er det 6 år siden, står stadig klart i erindringen ;-)
  Det ville være en stor gave, hvis jeg blev udtrukket igen, måske endda så heldig, at det kunne være i juni, så vi ville se andre planter på sit højeste - Wauw!
  Mvh Bente; be_f@hotmail.com

  SvarSlet
 115. Ved min kæreste i mange år forgæves har forsøgt at komme på havevisit hos dig, er dog aldrig blevet udtrykket. Hun venter vores 2 barn d 11/7, ved hun inden familieforøgelsen vil elske at få denne oplevelse sammen med min mor. Så kan hun få gode ideer som hun kan leve ud i hendes barsel.
  Mvh Jan Kirk-Thomsen jank-t@hotmail.com

  SvarSlet
 116. Kunne rigtig godt tænke mig, at have muligheden for at invitere min svigermor med på besøg i din have. Ingen af os har været der før.
  Mange solskinshilsner
  Ketty ( Overgaard.ketty (a) gmail.com

  SvarSlet
 117. Hej Claus
  Jeg vil rigtig gerne rundt og se din have, da jeg er meget interesseret i have indretning og planter. Jeg har et hus i Skagen og det kan give lidt udfordringer mht vind, sol samt sand. Håber at jeg kan få en masse inspiration til min have ved at besøge din. Jeg har læst alle dine havebøger og bruger dem som opslagsværker og inspiration. Det har i mange år været et drøm at kunne se din have "live". Håber jeg vinder en rundtur så vil jeg tage min datter med som er 12 men allerede meget haveinteresseret. Mvh. Helle L. Nielsen - mail: helleoglars@skagennet.dk

  SvarSlet
 118. Hej Claus
  Min mand og jeg har desværre aldrig haft muligheden for at se din have. Det kunne vi ellers rigtig godt tænke os. Vi har overtaget vores hus i December og nu skal der ske noget udenfor :) Vi kunne godt bruge inspiration til hvordan man får lavet en spændende og smuk have som din. Vi har ikke besøgt din have før. christinalouise88@gmail.com

  SvarSlet
 119. Kære Claus
  Min kone og jeg er vildt interesseret i have og læser din havebøger med stor glæde og inspiration. Vi vil blive utrolig glade for at få lov til at se din flotte have. Vi har store planer med at få bygget et drivhus, hvor der både skal være plads til planter og ophold, der kan forlænge havesæsonen. Vi har derfor også dine dejlige og inspirerende bøger om drivhuse, men det vil også være fantastisk at se dine væksthuse live. Jeg vil endelig meget gerne skive om besøget på min blog http://landogfjord.dk/
  Mvh. Martin email: limfjordsgade26@hotmail.com

  SvarSlet
 120. Jeg vil gerne besøge din have for første gang, men jeg ville give billetterne til min faster. Hun har altid for mig, udstrålet sådan en empati og elegance som jeg stræber efter. Hun passer lige nu sin mand som er på vej væk fra hende i demensens spor, hun har sådan brug for at se det smukke i livet fremfor sådan en modbydelig sygdom.
  Mette Wanning Nielsen
  (mewani77@hotmail.com)

  SvarSlet
 121. Hei Claus , Vi er på vei til Europa Rosarium i Sangerhausen denne helgen,og ville gjerne sett din vakre hage på nært hold. Jeg har en liten rosehage med ca 450 roser sør i Norge og har fulgt bloggen din og de vakre bøkene dine i mange år. Jeg vil gjerne ha med min ektefelle . Vennlig hilsen hildegunn.deisz@vabb.no

  SvarSlet
 122. Jeg vil rigtig gerne se din have - sådan i virkeligheden. Bruger meget de smukke billeder i dine bøger, når jeg har brug for at slappe af og koble fra. Har selv en nybygger have, som startede med blot at være en spinkel bøgehæk og en græsplæne. Med inspiration fra dine tanker om at skabe haverum, bygger vi stille og roligt op. Vores have skal være til glæde - også for en travl familie med to børn! Gitte Hessner (posttilgitte@yahoo.dk)

  SvarSlet
 123. Hej Claus,

  I de 5 år jeg har fulgt dig, først på bloggen, siden på instagram - har jeg ikke været den heldige endnu. Måske det denne gang skal være mit held? Det jeg især er interesseret i at se, er dine rosers samspil med de andre stauder. Det synes jeg kan være en svær disciplin. En anden ting jeg også ville glæde mig til at se, er hvordan du har farvesammensat dine bede. Altså hvilke blomster der går sammen i den samme farveskala. Jeg krydser fingre. Mvh Mette fra Fyn
  Metter.rasmussen@gmail.com

  SvarSlet
 124. Min skønne veninde Charlotte, som jeg har læst medicin med har fået mine øjne op for havens planter og blomster. Vi er begge 32 år og har nu fået hus og have. Dette er et helt nyt univers for os begge og vi er blevet meget bidt af haveindretning og pasning af den. Det er fedt at have fået en ny interesse sammen udover lægelivet. Din have vil uden tvivl give nye ideer og kreativitet til os begge og det vil vi elske. Vi håber på at være blandt de heldige søndag den 26.juni kl 11.
  Mange hilsner
  annemette_lind55@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har aldrig set din /jeres have i virkeligheden. Fulgt med på TV, Facebook og hvor du nu dukker op. Er selv meget have interesseret.
   Skulle jeg vinde vil jeg invitere min datter med. De har købt et ældre hus i Lund, og vil meget gerne gøre haven flot.

   Slet
 125. Jeg vil som have novice, med en stor passion for roser og engelske haver elske at komme og opleve din fantastiske have.

  Jeg ville invitere min mor med, så hun også kunne opleve din smukke have.

  SvarSlet
 126. Jeg vil som have novice, med en stor passion for roser og engelske haver elske at komme og opleve din fantastiske have.

  Jeg ville invitere min mor med, så hun også kunne opleve din smukke have.

  SvarSlet
 127. Kære Claus. Jeg ville værdsætte et havebesøg så uendeligt og jeg ville dele oplevelsen med min kæreste. Hilsner fra Lene Clausen (Lene@hobbydesign.dk)

  SvarSlet
 128. Jeg vil ELSKE at vinde et besøg i din smukke, smukke have. Finder selv havearbejde særdeles afstressende og meditativ. Er stor fan af den engelske cottagestil. Hvis jeg er blandt de få udvalgte, skal min veninde, Trine, med. Har forsøgt at blive blandt "the Lucky ones" de seneste par år, men er endnu ikke lykkedes. Krydser fingre for at det er i år, at jeg er den heldige.
  Mvh
  Mette

  kjaermette@gmail.com

  SvarSlet
 129. Kære Claus.
  Den bedste gave jeg kunne give min mor, var et besøg i din have.
  Det er et af hendes store ønsker, da hun er og altid har været meget have interesseret. Men med et svigtende helbred, kniber det dog lidt med at kommer over alt havearbejdet selv. Men glæde ved en smuk have vil altid være der.
  Hun ville helt sikkert invitere en god veninde med. Hilsen Lene Sindersen (leneks0105@gmail.com)

  SvarSlet
 130. Jeg vil blive meget glad, hvis jeg må komme og se din smukke have. For mange år siden blev jeg udtrukket, men blev syg og kunne ikke komme, siden har jeg forsøgt uden held, håber at denne gang er lykkens gang. mk-skoedt@gmail.com

  SvarSlet
 131. Lea Lykke Andersen7. juni 2016 kl. 11.51

  Hej Claus
  Kan se der er mange der gerne vil med til din åbne have, forståligt nok. Men jeg kan da håbe at jeg vil være en af de heldige. Jeg bor på Sjælland, men mine svigerforældre på 83 år har heldigvis stadig kolonihave i Risskov haveforening. Og ved hvert besøg slæber jeg hele familien ud og gå tur og kommer sjovt nok altid forbi dit hus og kigge, det gør mig så glad og mine 3 børn ved at der ikke er ro i mor hvis vi ikke komme det. Jeg har besøgt Anne Just`s have første gang for 10 år siden og lykkes mig 2 gange mere efter hendes død. Hun og du har inspireret mig i mange år og jeg vil nyde at opleve din have indefra ;-) Jeg har kun selv en parcelhushave, men jeg elsker hver en tomme og er altid i gang med haven.
  Mvh. Lea Lykke Andersen
  Skovly@andersen.mail.dk

  SvarSlet
 132. Hej Claus, jag följer dig på Instagram och på bloggen och har mycket nöje av dina vackra bilder och intressanta texter. Jag har egen trädgård i södra Sverige och du är min stora trädgårdsförebild. Hur vackra dina bilder än må vara, är det aldrig samma sak att uppleva något "in real life". Jag tänker på helheten, dofterna och ljuden... Det vore en sann dröm att få komma till dig och ta med min syster som är lika nördig som jag! Vänligen Sirpa
  sirpa.persson@spray.se

  SvarSlet
 133. Hej Claus, min veninde Bente og jeg vil så gerne se din smukke have, jeg vandt faktisk for nogle år siden, men skulle desværre flyve på ferie den dag, så jeg måtte afgive billetterne til nogle andre. Hilsen Anneli lianne@webspeed.dk :-)

  SvarSlet
 134. Hej Claus.
  Min mor og jeg følger din blog, og vi diskuterer ofte hvilke af dine anbefalede roser og stauder, vi skal finde plads til næste gang. Derfor vil jeg invitere min mor med på havevandring i din smukke have.
  Vh Marie (marie@maarup.com)

  SvarSlet
 135. Hej Claus. Jeg vil gerne se din have, da jeg prøver at presse dine ideer ind I min lille andelsbolig have. Hvor alle bed er små, men gerne skal kunne rumme det hele. Jeg har en større terrasse med en masse krukker. Kunne godt tænke mig, at se hvordan du gør. Knus fra Sønderborg. Min email er Morbaerhegnet@gmail.com

  SvarSlet
 136. Kære Claus :-) Min mor er vild med dine bøger - og selvfølgelig din have - og jeg ville rigtig gerne kunne give hende den oplevelse at se din have, som hun inspireres af året rundt. Vi er vilde med din farve- og formsans, dine gode idéer og dit grundige arbejde. Har også foræret hende din Holmegaard-vase, som hun elsker at arrangere blomster i - fra hendes store, flotte have. Jeg fik også engang en lille pakke med latyrus fra BoBedre - den høster hun stadig på, så den kommer hvert år - og den er meget smuk, til stor glæde for hende. Vi vil MEGET gerne se din have - kan kun den 26. juni. <3 <3 <3 malope@lounge44.dk Bedste hilsner Marie Louise

  SvarSlet
 137. Hej Claus

  Jeg har to gange forsøgt at skrive et indlæg, men det ser ikke ud til at komme med. Måske virker det ikke på iPad? Nu prøver jeg fra min pc i stedet for.

  Jeg vil virkelig gerne se din fantastiske have. Bor i nærheden og har længe drømt om at få lov at kigge indenfor. Er meget haveinteresseret og drømmer om at få en stor have med plads til alle de planter, jeg har på min ønskeliste. Kan forestille mig der kommer endnu flere på listen efter et besøg i din have :)

  Jeg har ikke været så heldig at være i haven før.

  Mvh Anni
  ahinv@yahoo.dk

  SvarSlet
 138. Hej Claus.
  Sidste år var jeg så heldig at have en weekend hvor jeg besøgte både fru Pedersen pog tanta Grøn så nu mangler jeg bare at se din have og jeg kører gerne fra Kalvehave hvis jeg bliver en af de heldige. Jeg har ikke set din have før. Min mailadresse : habis@mail.dk.
  Fortsat god dag.
  mange hilsner fra Hanne i Kalvehave

  SvarSlet
 139. Hej Claus,
  Jeg har den skønneste svigermor, som i den grad altid står klar til at hjælpe vores travle børnefamilie. Min svigermor elsker sin have og er en stor fan af dig - hun ville blive så glad, hvis jeg kunne overraske hende med en tur op til dig.
  Min mail er ubang76@gmail.com
  Sommerhilsner fra Ulla

  SvarSlet
 140. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se din flotte have. Jeg har selv kun en lille have, mest terrasse (bor i stuen i en lejebolig), men vil rigtig gerne blive inspireret af alle dine krukker, som jeg tror vil passe fint i min have. Hvis det ikke lykkedes af få en billet til din have, må du have en rigtig dejlig sommer. Venlig hilsen Pia
  Mail: p_boegild@hotmail.com

  SvarSlet
 141. Hej Claus
  Det vil være en kæmpe glæde, hvis jeg kunne få lov til se din fantastiske have i al sin juli-pragt. Det må være et forrygende syn!!! Jeg har været så heldig, at se din have ved en tidligere lejlighed, men det er et syn jeg gerne vil gense,- ikke mindst sammen med en rigtig god have-veninde som fortjener at få sådan en oplevelse i denne tid. Jeg ved godt, der er mange om budet,- og andre også står i kø... men man har jo lov til at håbe på sit held endnu:-)
  Sidst men ikke mindst en stor tak for dit engagement, og fordi du deler det med alle os andre. Du er en inspiration på mange måder!!!
  Med venlig hilsen
  Esther

  SvarSlet
 142. kære Claus
  For mange år siden havde vi vores første haveoplevelse hos Anne Just, efter vi havde set Annes billeder på Svinkløv badehotel. Vi har sidenhen rejst rundt i Danmark og Europa for at opleve alle de fantastiske haver / parker / slotte der findes. Vi har set mange skønne haver i Danmark, men mangler din :-)
  mange havehilsner fra Mette Leerskov & Ulla Eriksen (Nordsjælland)
  mail adr. ulla.eriksen@privat.tele.dk

  SvarSlet
 143. Ønsker at se den smukke have i virkeligheden som jeg følger på Instagram. Bliver inspireret til nye ideer til egen have. Har aldrig besøgt haven før hvilket kunne være en stor oplevelse som jeg vil dele med min mor. 🌸 mail er: famthomsenaale@gmail.com
  Mvh. Anette Thomsen

  SvarSlet
 144. Kære Claus
  Jeg vil rigtigt gerne besøge din smukke have sammen med min "haveveninde", som er 20 år ældre end jeg og bor i den anden ende af landet. Udover et "begejstringsboost" på havefronten vil jeg gerne opleve former, farver og dufte "live" og bl.a. få inspiration til sammensætninger og kompositioner som kan bruges hjemme i min have, som - nu børnene er lidt større, endelig får noget mere opmærksomhed. Mer' vil ha' mer' - også på den front, dvs. jeg får meget mere lyst til at snuppe en times lugearbejde, jo mere jeg ser og læser og oplever på havefronten.
  Hverken min veninde eller jeg har tidligere besøgt din have.
  Mvh. Kirsten, kirstenln@hotmail.com

  SvarSlet
 145. Hej Claus
  Vi 2 veninder, der efter at have læst dine bøger og sidenhen set drivhusdrømme,drømmehaver. Er du blevet vores guru inden for haver, så har snakket og drømt om at få lov at se din have, som er et kæmpe forbillede for os. Så krydser fingre og håber vi kunne blive udtrukket til d 26/6-16
  De varmeste hilsner jayne
  Jaynemdavies@gmail.com

  SvarSlet
 146. Jeg har længe drømt om at se din smukke have. Jeg har aldrig set den før, men følger sig på Facebook og er meget fascineret af dine dekorationer og måde at indrette din have på. Min mand og jeg har selv en have, som vi bruger meget tid i, så det kunne være en dejlig oplevelse at se din have sammen.

  Mai-britt_lund@hotmail.com

  SvarSlet
 147. Mit største haveønske er at se din have live. Jeg har fulgt din blog i mange år og senere på facebook og vores have er også inspireret af dette.
  Min mail.adr. er: blomsterbirk@stofanet.dk
  Mange havehilsener.Primula

  SvarSlet
 148. Kære Claus
  Jeg vil rigtig gerne besøge din flotte have sammen med min veninde. Vi bor begge på Samsø og med den nye færge til Århus havn fra Samsø vil vi kunne gå på besøg hos dig. Jeg er ved at anlægge have og bygge orangeri og vil så gerne inspireres.
  Bedste hilsner fra Katrine
  kf.samsoe@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemte at skrive, at jeg ikke tidligere har besøgt haven.

   Slet
 149. Håber at jeg denne gang bliver en af de heldige til at se din skønne have. Vil gerne se alle dine krukker i virkeligheden og nyde at stå i dine utallige drivhuse/orangerier og blive inspireret .
  Virkeligheden er altid bedre end bøger,blok og Facebook ,så jeg venter spændt om der skulle komme en mail til ------totha@mail.dk
  Fortsat god dag til dig
  Venlig hilsen Tove Thalund

  SvarSlet
 150. Hej Claus Dalby jeg vil utrolig gerne se din have.Jeg har godt nok alle de bøger og elsker stadigvæk at kigge i de første der udkom er dét helt sikker noget helt andet at se den i live. Ha en god have dag hilsen lone😊🌹🌹

  SvarSlet
 151. Hej Claus Dalby jeg vil utrolig gerne se din have.Jeg har godt nok alle de bøger og elsker stadigvæk at kigge i de første der udkom er dét helt sikker noget helt andet at se den i live. Ha en god have dag hilsen lone😊🌹🌹

  SvarSlet
 152. Er selv meget interesseret i blomster og haver, og ville nyde at besøge din have for første gang. Hilsen Gitte Mail: gitte@tranto.dk

  SvarSlet
 153. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 154. Hej Claus Dalby. Vi har længe haft et stort ønske om at se din smukke have. Vi har forsøgt flere gange og håber derfor, at heldet er med os denne gang :)
  De bedste hilsner
  Lene og Ole
  ole@karetmager.dk

  SvarSlet
 155. Hej
  Jeg har købt et hus (meget mindre end dit) med en have (meget mindre end din) og der er sol hele dagen i haven. Derfor har vi anlagt en teresse i bunden af haven, med et "fattigmands-orangeri" (læs t-drivhus), for at trække familien ned i baghaven. Nu vi jeg så gerne have anlagt blomsterbede hele vejen rundt i haven og bede på hver side af teressen og for novicen er den lille have ligeså svær at designe, som den store have.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig at besøge din smukke have, for at søge inspiration til min snart-smukke-have, som jeg ikke har besøgt tidligere.
  Hvis jeg er heldig:nadiajuhl1@gmail.com

  SvarSlet
 156. Hej Claus Dalby!
  Selvom jeg kun er 18 år, så ville det være en kæmpe oplevelse at besøge din have, for jeg ved bare ikke noget bedre end at gå i haven og pusle med mine egne blomster og diverse spiselige planter. Min mor har også altid elsket at gå i haven, og hun har bare snakket om dig og din have i SÅ lang tid! Jeg deltog i en anden konkurrence hos Inspiration, hvor jeg kunne tage min mor med under armen og besøge din have. Vi var dog ikke heldige nok til at vinde, men nu så jeg dit opslag omkring en ny unik besøgsdag, og tænkte, at det da skulle være nu! Så nu prøver jeg igen og ser, om heldet er med mig :-) Det ville være sådan en kæmpe oplevelse for min mor og jeg at komme og besøge din have, så jeg krydser alle fingre!
  Mange hilsner Amalie :-)
  amaliemf@gmail.com

  SvarSlet
 157. Hej Claus
  En ting er at kunne se billeder af din skønne have, en anden ting er at kunne se den i virkeligheden. Jeg tror jeg har alle dine bøger. Total afslapning at sidde og kigge i dem :-) Det vil være den perfekte fødselsdagsgave for mig, har fødselsdag den 25.6. Hvis min søster kan, vil jeg invitere hende med. Mvh. Marie Røge - mrm.tranum@mail.dk

  SvarSlet
 158. Hej Claus.
  For 1,5 år siden købte vi vores første have - dog er det en meget lille have på frimærke-størrelsen. Alligevel har jeg fundet ud af, at jeg er blevet bidt af det, selvom det mest er krukker og et enkelt højbed! Vi går tit forbi din opstilling udenfor din have, og beundrer de smukke farvesammensætninger. Nogle gange uploader jeg billeder af den til vores profil: RundtOmRisskov :)
  Jeg håber at komme ind og se din skønne have, og blive inspireret til min mini have.
  De bedste hilsner
  Maria (Mariawael@hotmail.com)

  SvarSlet
 159. Hmm tja jeg kan sige det rimeligt kort.. Hvad Anne Just gjorde for dig, har du gjort for mig!
  Tændt haveglæden forståes. For 8 år siden købte vi et stykke brakmark, Idag er det tryllet om til en dejlig have. Og jeg stopper aldrig. ☺️ Selv om du er en god fotograf drømmer jeg om at se din have med egne øjne og hjerte. Jeg har troligt deltaget i din konkurrence hvert år og krydser alle havefingre på jeg er heldig iår.
  Mange hilsener fra Kristine
  Kristinehornum@hotmail.com

  SvarSlet
 160. Kære Claus
  Det vil glæde mig så meget om du vil se min søster og jeg i din have. Mine begrundelser er mange..
  Min søster har haft det som en drøm at se din have i mange år, og flytter i nybygget hus om 1 måend- hun har brug for inspiration. Jeg har en stor have, jeg forsøger at gøre noget ved, og vil gerne lære at plante det rigtige tæt, så jeg ikke skal luge så meget.
  Håbefulde hilsner
  Anne
  adu2703@gmail.com

  SvarSlet
 161. Jeg har aldrig set din have men vil rigtig gerne. Jeg vil tage min søster med og lave en hyggetur med hende. Jeg kunne godt bruge noget inspiration til min egen have da jeg har gang i en større omlægning af haven og ønsker at få flere blomster i min have.
  cvt@live.dk

  SvarSlet
 162. Vil rigtig gerne se din have, skønt at læse om dine bedrifter og maximalistiske havestil!!
  Krydser fingre!
  Bente
  H2@fibermail.dk

  SvarSlet
 163. Jeg har ikke tidligere haft muligheden for at se din have, men er dybt imponeret over sammensætningerne af farver og former. Jeg er stor fan dine bøger og bliver inspireret af de super flotte billeder. Jeg vil elske at opleve din have "live"
  jtaasing@gmail.com

  SvarSlet
 164. For mange år siden var jeg så heldig at se din smukke have sammen med min nu afdøde mor - det var en fantastisk oplevelse, som vi efterfølgende ofte talte om.

  Min Far og jeg deler også samme passion for blomster. På trods af hans dårlige knæ fortsætter han med at passe sin have hver eneste dag. Når han er her kan han slet ikke lade være med at finde noget at hjælpe med.

  Jeg ved det er et stort ønske for ham at se din have så jeg håber hvert år at kunne overraske ham med den samme store oplevelse, som jeg var heldig at få med min mor.

  Kathrine Vinstrup kvs@columbusglobal.com

  SvarSlet
 165. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 166. Jeg ville ønske at jeg kunne overraske min svigerinde og svigermor med et par billetter, de har alle dine bøger og elsker at gå i haven, og har tit snakket om at de gerne ville se din have.
  Min mail er: henrik-helle@mortensen.mail.dk

  SvarSlet
 167. Vil meget gerne se din have som jeg følger med stor glæde. Alle de flotte farvekombinationer som jeg forsøger at kopiere, men selv at opleve det kunne være så dejligt. To af mine veninder har været heldige at se den, derfor håber jeg at det nu bliver min tur :-)
  Venlig hilsen Grethe Mail: m.grethe.nielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 168. Jeg vil rigtig gerne se din have, har kigget ind flere gange når vi har gået tur i området, men vil så gerne se den fra den "rigtige" side af hegnet.
  Med venlig hilsen
  Dorte Rasmussen
  Mail: dorterasmussen3@gmail.com

  SvarSlet
 169. Hej, vi har SÅ mange gange nydt din have fra fortovet, og vil SÅ gerne have hele oplevelsen med. Vi har ikke besøgt dig før. Kan både lørdag og søndag :-)

  SvarSlet
 170. Kære Claus
  Vil meget gerne se din have - har aldrig haft muligheden. Jeg har med stor interesse fulgt dine udsendelser, for år tilbage - og kunne godt tænke mig at oplever dine valg af planter og kombinationer som inspiration til min egen store have.

  mail: helrom@ncc.dk
  med venlig hilsen Helle Rømer

  SvarSlet
 171. Hej Claus

  Uha jeg vil gerne se din smukke have igen og det som jeg er mest spændt på er dine drivhuse - for dem samler du jo på. Jeg besøgte dig for nogle år siden og det kunne være dejligt at se din haves udvikling. Jeg syntes altid det er inspirerende at høre fra dig her på bloggen eller på Instagram. Tak for det du giver os haveinteresserede. Min mail er kontakt@livsnyderhaven.dk

  SvarSlet
 172. Jeg og min søster har gennem snart mange år, fulgt dig og din have gennem TV og bøger. Vi er vildt imponerede over det du har skabt og lader os ofte inspirere af dine smukke billeder. Vi ville blive så glade for at opleve haven i virkeligheden og få ale duftene med også.
  Mange håbefulde hilsner fra Bente. Mail: bfvestergade@gmail.com

  SvarSlet
 173. Hej Claus
  Min mand og jeg vil meget gerne besøge din have - håber det kan lade sig gøre...
  Min mail er lotte.kromann@live.dk

  SvarSlet
 174. Hold da helt op. Der er rift om pladserne. Held og lykke til jer alle. Der venter en skøn oplevelse for de heldige ;-)

  SvarSlet
 175. Hej Claus.
  jeg vil rigtig gerne se din flotte have "live" da jeg har fulgt med i alle dine tv-programmer, og har nydt din smukke have. Det ville være fantastisk at få lov at se den uden skærmen imellem ;)
  Jeg har aldrig haft fornøjelsen af at besøge den før.
  jeg vil rigtig gerne besøge den om søndagen kl. 14 hvis jeg er så heldig at blive udtrukket <3
  Min mail er: kullimus@gmail.com

  SvarSlet
 176. Hej Claus Dalby
  Hvis jeg er den heldig vinder af billetterne til din smukke have, vil jeg forærer den til mine forældre Rita og Jørgen Christensen, da de er meget have interesseret og fulgt med i din udsendelser på tv fri, pighvar flere af dine bøger, og jeg ved de vil nyder hver sekundet som de er i din have
  Min mail : annebet20@msn.com
  Mvh Annebet

  SvarSlet
 177. Søde Claus

  Nu må det snart være min tur til at se din fantastiske have. Jeg så lige en udsendelse med dig i går og vil så gerne se din have. Jeg var desværre heller ikke en af de heldige i udtrækningen sidste gang, så jeg håber meget at det bliver min tur nu. Jeg vil tage min mor med for vi er begge meget interesseret i smukke haver og blomster. Det vil være en stor inspiration at få lov at gå igennem din smukke smukke have.
  De kærligste hilsner
  Henriette
  Min mailadresse er: mad@madtildoren.dk

  SvarSlet
 178. Det er min svigermors store drøm at få lov at se din smukke have og jeg ville gerne opfylde dette ønske. Hun har flere af bøgerne og har fulgt med i tv. Mvh Ann-Britt
  Ab.vig@ofir.dk

  SvarSlet
 179. Jeg håber meget at kunne opfylde min svigermors drøm om at se din have(en 70 årsdags fødselsdagsgave). Mvh Tinna Møller (tinna@saxild.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det skal helst være søndag :-)

   Slet
 180. Jeg har desværre aldrig set din have rigtigt, kun på TV. Har prøvet flere konkurrencer om billetter til den. Håber denne gang at være heldig :-)
  Mvh Helle Rasmussen, Helle4u@hotmail.dk

  SvarSlet
 181. Det er med stor fornøjelse at følge med at de dejlige billeder du lægger op. Det ville være en helt fantastisk oplevelse at komme til at se din have og mærke duften fra alle de dejlige blomster. Jeg kører gerne fra Sydsjælland for at se din have. Det kunne være dejligt hvis der var mulighed for at jeg tage min svigermor med, da vi begge deler havens glæder og interesse for påskeklokker. Baekkel70@gmail.com

  SvarSlet
 182. Hej Claus
  Jeg vil rigtig gerne invitere min mor på besøg i din have. Hun fylder 70 år d. 13/6 - sikke en skøn gave at kunne give hende:)
  Min mail er: amstrupfamilie@gmail.com
  Hilsen
  Marianne

  SvarSlet
 183. Hej Claus.
  Jeg vil rigtig gerne se din have fordi så havde jeg samtidig mulighed for at vise den til min mand, der så småt begynder at blive en anelse haveinteresseret. Hvad kunne det ikke blive til hvis han ser din have.
  Begge dele kunne jo så komme mig til gode 😊

  SvarSlet
 184. Når man ikke er så kyndig i det her kommer mailadresse.
  mie@sommerhouse.net

  SvarSlet
 185. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 186. Hej Claus - jeg er usikker på om mit tidligere opslag blev uploadet grundet svingende internetforbindelse. Jeg prøver igen :-)
  Din have var mødested for min kæreste og jeg da vi endnu ikke var kærester. Derfra kunne vi liste ind i skoven uden at møde nogen vi kendte fra gymnasiet. På vejen tilbage har vi utallige gange stået foran din have og kysset hinanden farvel. Og derfra kunne vi jo ikke undgå at se og beundre din flotte have. Sidenhen er vi blevet kærester og når vi går tur i vores kvarter er det tit lige omkring din have for lige at se hvad du nu har stillet ud til vejen. Senere hen er jeg begyndt at følge din Instagram og dine bedrifter på TV. Hverken min kæreste eller jeg har været inde i din have før men jeg ville elske at gå rundt og beundre din have indefra med ham. Det kan være vi får inspiration til den dag vi selv får råd til en patriciervilla med tilhørende have ha ha :-) Vi kan begge dage og begge tidspunkter.
  Håber på at høre fra dig. Min mail er Astrid.hostrup@dk.cisv.org

  SvarSlet