De udtrukne har fået besked

De, der er blevet udtrukket til at besøge min have sidst i juni, er nu udtrukket. Der bliver igen et arrangement sidst i august.

13 kommentarer:

 1. Det kan da ikke passe... Jeg havde ellers håbet til det sidste. Men tillykke til dem der har været så heldige, i får helt sikkert en SKØN oplevelse.

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke til de heldige:-)))) selvom jeg har været så heldig tidligere, at se din SKØNNE have, så håbede jeg som Maria, selvfølgelig også til det sidste.
  Rigtig god fornøjelse!
  Med tillykke-hilsner Anette

  SvarSlet
 3. Rigtig tillykke til de heldige - måske jeg er heldig næste gang:-)

  SvarSlet
 4. Jubiiiiii, jeg er en af de heldige.
  Glæder mig rigtig meget.

  SvarSlet
 5. Kære Claus Dalby. Det lykkedes mig ikke at sende dette i formiddags og nu er jeg åbenbart kommet for sent! Hvis der mod forventning skulle komme et afbud, så er jeg meget interesseret!
  Da jeg er meget haveinteresseret, så har jeg et stort ønske om at se din have søndag d. 26. juni sammen med en veninde. Min egen have og drivhus er ikke særlig stor, men meget frodig og vildtvoksende, da historiske roser, lupiner, snerler, blåregn og stokroser får til lov at brede sig i haven. Jeg er arkitekt/designer med egen lille tegnestue i Kolding, hvor jeg bl.a. arbejder med byrum, så også derfor har jeg en særlig interesse i se hvordan man kan skabe levende og fine rum ved hjælp af beplantningen. Mvh Anne Mette Rasmussen

  Mail: amr@d-signtegnestuen.dk

  SvarSlet
 6. Tillykke til de heldige! Det er en stor oplevelse.

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 7. Dorte Paasch Pedersen Vejen16. juni 2016 kl. 12.44

  Hej Claus.
  Det er utrolig dejligt at høre, at du vil åbne din have for besøgende igen til august :)
  Stort tillykke til alle de heldige, jeg er helt sikker på, I får en fantastisk oplevelse.

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet
 8. Hej Claus vil bare fortælle en af dine yndlings keramikere bliver 60 i morgen. Hun bor i Holstebro. Gode sommer hilsener Thyra

  SvarSlet


 9. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع

  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvarSlet
 10. Kære vindere ...
  Uanset vejrlig, der venter jer en oplevelse for livet, forude. Husk camera, ekstra batteri og notesblok ;0) ;0)
  Kæmpe havekram til jer. Kh. Iris

  SvarSlet
 11. Kære Claus, Jeg var på havebesøg i England for 3 uger siden. Først David Austin Roses, hvor roserne desværre ikke var helt fremme endnu, og dernæst Wollarton Old Hall. Sidstnævnte var en kæmpe oplevelse som jeg kun kan anbefale til alle - tak for den anbefaling. Men jeg har nu en rigtig god undskyldning for at tage til David Austin ROses igen til næste år, men jeg lægger det blot et par uger senere. Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 12. Det forstår jeg da ikke, synes bestemt ikke jeg har modtaget nogen mail.... Nå man kan jo heller ikke være heldig hver gang. Der venter vinderne en stor oplevelse. Glæd jer til det. Go´dag til alle.

  SvarSlet
 13. Tusind tak for, at min kone og jeg fik muligheden for at se din smukke have. Jeg har skrevet om vores oplevelse, på min blog http://landogfjord.dk/ - Med venlig hilsen Martin Nissen Nørgård

  SvarSlet