Et portræt

TV2 Østjylland sendte i går en portrætudsendelse med mig.

 

Har I lyst til at se den, kan I klikke her.

 

Udklip

28 kommentarer:

 1. Kære Claus

  En meget flot udseendelse om dig og dit paradis den kan du være stolt af.

  Som altid kan vi se dit paradis stråler om kap med solen. Du og dine dygtige folk fortjener et stort og velment skuldreklap. Godt gået alle sammen.

  Rigtig god dag til jer alle i Risskov god arbejdslyst, I ved med sikkerhed sikkert hvad jeres dag skal gå med.

  Knus herfra det midtfynske Pia

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard, Sydfyn8. juni 2016 kl. 07.22

  Ja det var virkelig en skøn udsendelse og flot portræt. Det skal ses igen på et andet tidspunkt når vejret tillader det (læs:regnvejr)

  Hvor var det sjovt også at hilse på en af dine gartnere og høre om det hele fra hendes side af.
  Ha' en rigtig god havedag -
  Kh og mange hilsener fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 3. Hej Claus - vilken fin bild på dig, även om jag förstår att det är TV-utsändelsen som var porträttet du menade :-) Denna ska jag se så fort jag får tid, ser fram emot det!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 4. Det har jeg lyst til å se når jeg får tid. Ser på repriser av Haven i Hune for tiden, et koselig program. Ha en fin dag hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com i Haugesund.

  SvarSlet
 5. Det var et FLOTT program!!!

  En flink intervjuer som fikk fram meget av hva som foregår i haven, og Claus som på sin hyggelige måte forteller og forklarer. Jammen er det vakkert hos dere!

  Det var også meget hyggelig å "hilse på" Marianne som har funnet sin drømmejobb i denne haven.

  Og så ble jeg så glad for at denne videoen kunne sees også fra Norge, det er ikke alltid man får tilgang til tv-program fra andre land.

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 6. Dorte Paasch Pedersen Vejen8. juni 2016 kl. 12.12

  Flot udsendelse Claus Dalby. Hyggeligt for seerne også at hilse på en af dine gartnere :)

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg hoppede ind på din blog lige nu, fordi jeg var i færd med at lave et indlæg på min egen blog om denne udsendelse, som jeg så sent i går aftes på nettet. Jeg havde set linket til den på din Instagram.

  Det var en god udsendelse. Et flot portræt, som du kan være stolt af!

  SvarSlet
 8. PS: Jeg hoppede herind, fordi jeg ville tyvstjæle et billede af dig ;-)

  SvarSlet
 9. Et meget ærligt portræt, tak for det. Du er et generøst menneske, sim inspirerer.

  Tak

  SvarSlet
 10. Ett mycket sevärt program och en fin bild på dig här uppe på sidan. Du har ett paradis! Ha en skön sommar och tack att du delar med dig här på bloggen. Jag sätter stort värde på det.
  Hälsningar Lilian

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Jeg skriver på vegne af min mor, som meget gerne vil se din have. Hun har længe været en stor beundrer af haven, men har endnu ikke haft chancen for at se den. Hun håber meget at blive en af de heldige :-)
  Med venlig hilsen
  Mette Sørensen
  Mette_Knattrup@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Hej Claus. Det var en rigtig god udsendelse - både snakken med dig om dig og rundturen i din skønne have. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 13. Hej Claus. Det var en rigtig flot portrætudsendelse. Dejligt med et program, hvor der var tid til at komme omkring uden en masse hurtige klip hele tiden. Du er altså en rigtig god fortæller. Dejligt også alt møde en af dine gartnere. Et program du kun kan være stolt af.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 14. mojn Claus
  flot udsendelse :) - vi ses snart ;)

  SvarSlet
 15. Hej Claus.
  En rigtig dejlig udsendelse,hvor man nyder hvert sekund.
  Jeg har selv været på besøg i din have og minderne er der stadig.
  Jeg vil blot ønske dig en rigtig god dag.
  MVH
  Ulla Kvolsgaard

  SvarSlet
 16. Takk, det var et veldig flott program!

  SvarSlet
 17. Har lige været inde og se programmet. Rigtig flot, med mange lidt anderledes vinkler af din have, spændende.
  Men Claus, alle de vaser!!!! du milde blomsterfe. Det må være et slaraffenland at finde den rigtige vase til den rigtige buket.
  tak foor kikket.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 18. Kære Claus.Rigtig dejligt portræt af dig og din skønne have.
  Dejligt også at høre lidt om dagligdagen hos dig.
  Ville ønske at der var flere der ville lave denne slags udsendelser.Rigtig dejlig weekend Knus Jette

  SvarSlet
 19. Et rigtigt godt portræt af dig og din smukke have ;-)

  SvarSlet
 20. Kære Claus.
  Så blev der tid til at jeg i ro og mag kunne NYDE portrætudsendelsen, og nyde din have og alle de smukke og skønne ting du omgiver dig med. Thera H. er så sød, og hun må bestemt synes at du er en drøm at interviewe. Du er så spændende og fortællende et menneske der, undskyld udtrykket det er seriøst ment, tryllebinder lytteren/seeren, og samtidig er du stadig uhøjtidelig og nede på jorden. Det beundrer jeg ... OGSÅ.
  Tusind tak for dig.
  Ønsker dig en herlig dag i haven, ... eller foran PC`en ;0)
  Kærligste hilsner, Iris.

  SvarSlet
 21. Tak fordi du lagde udsendelsen på bloggen. Det er en fantastisk have du har, jeg tror, jeg har set de fleste videoer, du har lagt ud de sidste år og ja, jeg savner dem.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge (hende den skuffede.

  SvarSlet
 22. Hej Claus. Jeg er stor fan af dig og din have, og læser med stor interesse alle dine indlæg. Jeg har endnu ikke været så heldig at se din have, så håber jeg er en af de heldige. Mange hilsner Birthe Pedersen, Silkeborg. bnpe@privat.dk

  SvarSlet
 23. Så fint portrett, og så moro at det kunne ses også her i Sverige!
  Din hage er magisk vakker, takk for titten!
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 24. Det var en rigtig flot udsendelse, helt skønt at se den dejlige Thea igen, turen rundt i haven var tilpas rolig, noget jeg ofte savner, giv tid giv tid... Og din fortællerlyst er stadig helt utrolig, hyggeligt at se en af gartnerne også 😀 De der bliver heldige, at komme og se din have kan bare glæde sig, så den sidste år, uha hvor ville jeg gerne igen... Men men lad andre også få den oplevelse, men kom der et afbud siger jeg ikke nej 🌞😉. Rigtig skøn have weekend VH Carina

  SvarSlet
 25. Kære Claus.

  Sommetider mødes fortid og nutid på smukkeste vis. Som ung i 80`erne, dansede jeg rigtig meget til Cut `N` Move, hvor Thea Hoyman var en fabelagtig dejlig sangerinde.

  I slut )90`erne blev interessen for hoftevrikkende dancemusik skiftet ud med en spirende haveinteresse, som senere brød ud i glødende passion. Ikke mindst fordi der dukkede to grønne ildsjæle og æstetikere frem på TVskærmen. Anne Just og Claus Dalby, der virkelig blev dyrket som idoler, i stil med Cut `N` Move nede i firserne. Ak ja, tiderne skifter.

  Kæreste Claus

  Sikke dog et smukt og sympatisk portræt, der her blev tegnet af dig og dit univers. Det er et program, som du kan være meget meget stolt over.Din ærlighed og din ægthed brænder så flot igennem hele udsendelsen. EN FABELAGTIG DEJLIG UDSENDELSE.

  Tusind tak for linket, så vi alle får mulighed for, at nyde dette enestående portræt af et unikt menneske. Jeg håber, jeg lever længe nok, til at få lov, at læse dine erindringsbøger. Jeg skriver med vilje "bøger" for een bog om dit helt utrolige liv, slår slet ikke til.

  Knus og kærlige tanker fra én, der nu skal ud og være slangetæmmerske

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle Aagaard, Sydfyn15. juni 2016 kl. 15.16

   Søde Tante Grøn og Claus - Ja DR's udsendelser tilbage i 2003 og fremad med de 2 fantastiske havekærester Anne Just og Claus Dalby gjorde også noget bemærkelsesværdig ved mig. Jeg havde dyrket have hele mit liv også i "barndommens land" havde jeg mine egne blomstermatrikler, men som jeg vist før har skrevet så skete der også noget inde i mig ved mødet med disse udsendelser og de allerførste bøger derfra. og ikke mindst da jeg i 2005 besøgte Hune og endda købte maleri af Anne selv..... Ser på det hele tiden i min stue. JEG HAVDE FUNDET MIG EGET HAVE-JEG og hold da op det udvikler sig og breder sig skvalderkål...godt for det.... haveknus

   Slet
 26. Kæreste Claus Kan kun tilslutte vores dejlige Tante, det var et helt igennem interessant, lærerigt, charmerende vidunderskønt program og portræt. Du gør dig supergodt på TV og det skinner igennem hvor en skøn person du er, du er dig selv. Jeg er kun glad ved at kunne udbrede kendskabet til dig og dine produkter som jeg synes er superfine!
  Den anden dag kom min datter med en sød historie. Min datter som går i gymnasiet har ofte haft veninder med hjemme til middag i vores orangeri og have. Min datter har nok fortalt dem, at jeg er inspireret af dig. Det har de taget til sig for en dag tronede du frem på fjernsynet hjemme i venindens families TV og hun siger: Se der er Claus Dalby , hvorpå forældrene undrende spørger: Sofie, hvor i alverden kender du ham fra? Ja gæt 3 gange ;-) Knus Tina

  SvarSlet

 27. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع

  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvarSlet