Video fra haven

18 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for en dejlig video. Der var så mange lækkerier, at jeg måtte se den et par gange. Dine roser ser dejligt struttende ud, og det er tydeligt, at I passer dem efter alle forskrifter. De små rustne fodboldmål har jeg ikke tidligere bemærket. Smart og diskret anordning, som jeg godt kunne finde på at kopiere. Håber du får en god uge.

  SvarSlet
 2. Man bliver jo helt salig. Hvor er det dejligt at se din smukke have. Det er en god ide at plante så tæt - det betyder vist mindre ukrudstbekæmpelse..... Støn - har lige brugt søndagen i blomsterbedet hvor der er alt for god plads til ukrudt og skidt.

  SvarSlet
 3. Dorte Paasch Pedersen Vejen13. juni 2016 kl. 13.10

  Hej Claus.
  En skøn lille video. Jeg ser meget dine videoer på youtube, og du har nok ret i, at din have får en mere og mere vild (men alligevel styret) stil, nu jeg tænker nærmere over det. Det er en skøn og spændende udvikling at følge med i :)

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en dejlig rundtur i din have - med skøn fuglesang i baggrunden. Og hvor er den frodig - vild kalder du den. Det gør bestemt ikke noget. Det er jo skøn dresseret vildskab.
  Jeg har også mange skærmblomster i haven - skvalderkålene står flot hvide i blomst for tiden. Så min tid går med at jagte dem, inden de når at smide frø. Jeg rykker indtil flere trillebørfulde op om dagen lige p.t. Men smukke er de jo med de hvide skærme. Jeg kan lige forestille mig, det rosenflor, du får senere på sommeren - herligt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. FRODIG er virkelig hovedintrykket når man ser haven. Ordet gikk igjennom mitt hode allerede før Claus uttalte det helt i starten av videoen, og så ble jeg sittende å smile for det ble bare mere og mere av frodighet.

  Og WOW så mange rosenknopper der var å skue. Dere har jammen mye å se frem til, og jeg håper også vi får se...

  Hilsen Britta (i Norge, i strålende sommervær)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Tusind tak for filmen.
  Din pragtfulde have er usandfattelig skøn og drømmedejlig ;0) ;0) ;0)
  Ønsker dig en dejlig uge.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 7. Dejlig "vild" din have, jeg elsker det indtryk. Men det er jo noget der skal styres, for at se godt ud. Lige nu ser min lidt forpjusket ud for jeg er i gang med at klippe akelejer ned, og plante sommerblomster i "hullerne".
  Jeg har spekuleret på hvordan hulen får I klippet hækkene uden at vade i bedene. Der er jo ikke plads til at gå langs hækken. Jeg har haft et sjovt syn i tankerne om Preben der hængte højt oppe i en kran og klippede, hihi.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Tusind tak for det spændende kig ind i haven. Det var som forventet - grønt og frodigt og farverigt og så smukt! Jeg undres igen over, hvordan du kan undgå, at planterne kvæler hinanden. Herhjemme forsøger jeg at gøre dig kunsten efter, men det koster et par planter eller ti hver sæson. Jeg tænker, at det handler om at kende sine planter rigtig godt. Så langt er jeg endnu ikke kommet, men jeg arbejder på det!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Så flot og frodigt...
  Krydser stadig fingre og håber at være blandt de heldige der vinder et besøg i haven.
  Kh Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Det er fantastisk video - og så inspirende - der var da meget at hente på ide området og smukt - så smukt
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 11. Tusen tack för titten Claus! Din trädgård är helt magnifik!!
  Hjärtliga hälsningar,
  Cecilia

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Mange tak for en dejlig video-havevandring sammen med dig. Jeg er jo én af dem, som holder af det vilde look, så i min optik ser det pragtfuldt ud. Men ja, det er vigtigt, at alt det vilde holdes lidt på plads, så det ikke ender i ren planteanarki.

  I en engelsk havebog, læste jeg om begrebet JUNE-JUNGLE. Englænderne har jo et udtryk for ALT i haven. Det ene skønnere end det andet. Juni ER virkelig den måned, hvor haven vokser sig til en jungle, hvis den får lov.


  Grokraften frem til Sankt Hans er jo nærmest eksplosiv. Men så stilner det også af. Her har der også været stor travlhed med at tynde ud, tøjre, klippe, fastgøre, hive og stramme op. Det er virkelig en hårfin balancegang.


  Sikke en fantastisk rosenblomstring, du får iår. Alle de knopper tyder på, at det bliver et ekstraordinært rosenshow, du får i år. Det bliver et fuldstændig himmelsk syn.

  Heroppe nordvestpå halter vi jo altid bagefter, men nu er de første roser i gang. Én af mine store juniopgaver i haven, har også været at fjerne de ivrige stauder, der er kommet lidt for tæt på mine højtelskede roser. Alt hvad der udgør en trussel for rosernes trivsel, bliver nådesløst hevet op.


  Glæder mig stort til at se alle dine vidunderlige roser i blomst.

  Grønne hilsner til dig og dine læsere

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn14. juni 2016 kl. 15.48

  Kære Claus
  Hvor er det bare skønt det ser vildt ud på den dejlige måde. Elsker det..... Jeg er dog ret sikke på du mener Gederams og IKKE Gemserod når du fortæller om Grøftekantens skønheder. Gemserod er vist ikke en der bliver intviteret ind blandt dine rosa skønheder, den er jo stærk gul som solen og klæder en Netto-pose bedre.

  Har jeg ret ?

  Men det er menneskesligt at fejle og det kan vi vist allesammen komme til.

  Håber ikke du tager det for kritik men for at være opvakt som lytter og seer.

  Dejlige hilsner til dig og alle herfra Sydfyn
  Helle Aagaard,

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Tusind tak for en dejlig video fra haven. Vores roser er færdige med første flor og skyder fint igen. Det er fantastisk, så tæt du kan plante, uden at det virker tungt eller rodet. Det er meget yndigt,...let og dansende. Der er meget at glæde sig til, for de heldige der bliver udtrukket, tillykke til dem.
  Mange kærlige hilsner til dig, dine medarbejdere og læsere fra
  John og Eliane

  SvarSlet

 15. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع

  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvarSlet
 16. Kæreste Claus Dejligt at se lidt sommer stemning fra din skønne have, især er jeg glad for forslag til selskabsplanter. Mine roser er alle sprunget og har været det noget tid. Det er nærmest futtet af som et fyrværkeri. men hvilket et! Godt jeg også har sat remonterende roser. Synes ikke min have har været så tidlig før. Fortsat dejlig uge. Knus Tina

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Tak for en skøn video. Det kan ikke siges for tit - din have er fantastisk skøn. Inspireret det blev jeg ihvertfald og så blev jeg lige mindet om min akilleshæl. Jeg får aldrig støttet mine planter i tide, de når gerne at vælte og desværre nogen gange at knække inden jeg får dem støttet. For dumt - jeg ved det - men det kan åbenbart ikke rigtig komme ind på rygraden.
  Ha' en god aften. Her er skønt vejr.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 18. Tusen tack för en rundvandring i din trädgård! Den är så vacker! Hoppas du hinner filma när rosorna har slagit ut ännu mer. Jag älskar rosor och din trädgård är ett ros paradis! Ha en skön söndag. Kära hälsningar från Lilian.

  SvarSlet