I er ikke glemt …

Lang tid, ja temmelig lang tid, har jeg tænkt, at jeg skulle have skrevet et indlæg til bloggen. Men det er ganske enkelt svært at nå det hele. Som tidligere nævnt bruger jeg nu en del tid på at publicere på

Instagram og også på Facebook.

 

claus20160701_164918

 

De, der følger mig på Instagram, vil vide, at jeg er på tur rundt i Skandinavien. Jeg tog af sted i torsdags mod Norge og er nu i Sverige. I morgen tager jeg videre til Finland.

 

claus20160701_164329

 

Det handler om, at jeg er ved at færdiggøre en bog om nordiske haver, der skal udkomme til foråret.

Billederne her blev taget få dage før, jeg tog af sted. Men nu er alle roser beskåret. Så vil remonteringen være i gang, når jeg kommer hjem om en fjorten dages tid.

 

claus20160701_164730

 

Der er rigtig meget at gøre, men det er en stor glæde, at der er bud efter én

 

claus20160701_164218

 

 

Nyd sommeren, hvor end, I er.

28 kommentarer:

 1. Dejligt at høre nyt fra dig.
  God tur rundt i det nordiske.
  Her beskæres også på livet løs, Skovhaven har aldrig været så frodig.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Det lyser spændende med en bog om nordiske haver! Vil lige benytte lejligheden for at sige tak for sidst.

  Jeg og min svigermor besøgte din have om søndagen sidst du havde åben have. Egentlig havde jeg forventet først og fremmest at falde for blomsterne. Men selvom de er fantastiske, så er det ikke så meget dem jeg går og tænker på efter hjemkomst.

  Helt mod min forventning tænker jeg hele tiden på buske og træer til mine bede og havens skelet. Og jeg var egentlig altid før til stauder og roser, det andet var der ligesom bare. Så tak for uventet men meget velkommen inspiration. Det var en udelt fornøjelse at se din have.

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
 3. Helle Aagaard, Sydfyn20. juli 2016 kl. 11.06

  Så skønt med dit indlæg i dag Claus. Smukke smukke billeder. Fortsat god haverejse - ser allerede frem til denne bog også. Ha en dejlig sommer
  knus fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 4. Hej. Dejligt at høre fra dig her på bloggen og hvor ser din have skøn ud. God tur.

  SvarSlet
 5. Hej Claus!
  Selvom jeg følger dig både her og der, er det altså dejligt med så smukt et pip her på bloggen, når du har tiden!
  Vidunderlige og smukke billeder:-) Fortsat rigtig god tur rundt i det nordiske. Og lur mig om den kommende bog ikke skulle gå hen og blive den treide af din hånd, på min blomster-disk :-)
  Med sommer hilsner Anette

  SvarSlet
 6. Amazing roses! :) Can't wait for your book about Nordic gardens, it will be beautiful. Welcome to Finland!

  SvarSlet
 7. Ja jeg har fulgt dig på Instagram og set de skønne billeder fra din tur rundt i de nordiske haver. Endnu en bog jeg virkelig ser frem til, fra din hånd 😉
  Og sikke mange smukke roser du har i din have. Jeg må også til at igang med klipningen af mine roser, så de ikke bruger energi på hyben men på nye blomster.
  Fortsat rigtig god tur. Er sikker på at du får endnu flere skønne billeder i kassen
  Sommerhilsner Vibeke

  SvarSlet
 8. Kaere Claus vad roligt att du är tillbaka på bloggen. Jag förstår att du har bokjobb undervägs och ser fram emot en ny bok. Jag har varken instagram eller facebook-konto så jag tar tacksamt emot ett och annat på den här sidan. Ha det bäst hälsar
  Margareta från andra sidan Kattegatt

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre fra dig og se flotte havebilleder.

  SvarSlet
 10. Dejligt med et lille indlæg her på bloggen. Jeg følger dig på instagram og nyder billederne fra de spændende haver du besøger. Fortsat rigtig god haverundrejse.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 11. Skønne billeder fra din have. Ja, det er hurtigt at poste på medier som Instagram og Facebook, men dejligt at du også har tid til lige at "smutte indenom" her på bloggen også :0)
  God sommer til dig..

  SvarSlet
 12. Så vackra rosor i mängder!
  Ha det fint!

  SvarSlet
 13. Dejligt at se dine skønne oplevelser på IG og FB, og du vil dele det med os, vi kan jo glæde os til de kommer i bogform �������� Må lige nævne dine skønne vase/buketter, de bliver sørme også nærstuderet, for sulan de er flotte. Måtte købe mig en lodden løvefod, for den slog godtnok til sammen med mamelukærmerne ����������. Fortsat god sommer. Sommerhilsen fra det varme og solskinsrige ���� Danmark, Carina

  SvarSlet
 14. Heldige instagram og faceB. De kan følge med dig rundt på rejse. Jeg har kastet mig dirrende af "dalbyabstineser" over dine billeder. Den mørkviolette rose er rigtig dramatisk.. jeg har en der ligner i farve men absolut ikke i mængde af blomster. Den er nærmest en pistling, men den får chancen lidt endnu, nu jeg har set hvor flot din er.
  God rejse rundt i det nordiske.
  sommerhilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Din have er enorm flot, må jeg spørge om den rose du viser til slut hvad hedder den?
  Mvh. Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Grethe, Det er Goethe. Kh Claus

   Slet
 16. Hvor ser det flot ud i din have. Jeg kan slet ikke forstå, du nænner at rejse fra den. Men du får sikkert mange smukke nordiske haver at se.
  God sommer!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 17. Bodil Riis Christensen22. juli 2016 kl. 09.28

  Claus Dalby! Åh, hvor har du været savnet! Jeg tror, du sagde "ca. en gang om ugen" på bloggen! Tænk, jeg har måttet søge andre havebloggere, fordi jeg , som en anonym ovenover skriver, har haft dalbyabstinenser!
  Det er selvfølgelig alt sammen sagt i spøg, for jeg ved, hvor travlt du har, og jeg kan da godt være bekymret for, om du kan blive ved med at holde dette tempo. Så til sidst: tak for dejlige billeder fra din have og pas godt på dig selv!
  Fortsat god sommer.
  Mvh. Bodil Riis.

  SvarSlet
 18. Hyggelig med litt liv på bloggen igjen! Som andre nevner: Abstinensene har gjort seg gjeldende:-) Fortsatt god sommer og god reise! Gleder meg til boken!
  Mvh Else Hilde Kristiansen

  SvarSlet
 19. Claus, jag skickade ett meddelande åt dig på instagram, men jag skriver även här... Eva Robild tipsade mig att ta kontakt med dig. Du är i Finland nu, eller hur? Du är välkommen till oss om du vill. Jag bor i Jakobstad (ca 1 timmes bilväg från Vasa). Vi har en liten "feel good" trädgård på 1000m2. Jag hade Öppen Trädgård i går så the Garden är stylad och klar :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nina, Jeg har sendt dig en mail.

   Slet
 20. Jeg følger dig også her og der, men synes som andre at det er dejligt du stadig ind imellem vil blogge om din og andres skønne haver.

  SvarSlet
 21. Jeg følger dig også her og der, men synes som andre at det er dejligt du stadig ind imellem vil blogge om din og andres skønne haver.

  SvarSlet
 22. Kære Claus
  Så skønne billeder fra fra din have - og jeg nyder at følge dig rundt på din - altid interesant
  Håber at lille Nero vokser og det går godt også m Anton og at de har vænnet sig til hinanden
  Fortsat god tur rundt
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 23. Kære Claus. Også en rigtig dejlig sommer til dig. Jeg holder meget af dine indlæg på bloggen. Kh Karina

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Herligt med et indslag fra din fantastiske have. Så mange skønheder, så mange glæder.
  Ønsker dig en dejlig tour i Scandinavien, og glæder mig allerede nu til din bog skal udkomme. Ha det godt og pas på dig. Kærlige hilsener Iris.

  SvarSlet
 25. Jeg følger med på instagram, men det er nu også fint med et indlæg her i ny og næ. Du har meget at passe, men det bliver skam nydt og set det hele.

  SvarSlet
 26. Så vackert rosorna blommar. Det är så tacksamt med rosor som remonterar.

  SvarSlet