En af Danmarks skønneste haver til salg

Kender I Ulf og Birgit Helbos fantastiske have lige ved Egeskov Slot på Fyn?

 

_DSC6727_1

 

_DSC6856_1

 

_DSC2073

 

Jeg har tidligere kaldt haven for det Skandinaviens Sissinghurst. Ikke andre steder har jeg set så smukke og imponerende hække og en gennemtænkt haveplan.

 

_DSC3850

 

_DSC3811

 

 

Det er en af de skønneste haver, jeg kender, og huset er også meget charmerende.

 

_DSC4370

 

Ulf og Birgit har nu besluttet sig for at sælge deres fantastiske sted, og hvad enten I går i flytteplaner eller ej, synes jeg, at I skal tage et kig på denne video. Her ser I den fantastiske have.

 

Læs mere på ejendomsmæglerens hjemmeside.

18 kommentarer:

 1. Vilken härlig skapelse och vilket jobb de lagt ned med glädje och ömmhet har de skapat ett fantastiskt område. Hoppas verkligen att någon med samma känsla tar över.
  Ha det gott tack för att du visade oss.
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Vidunderlig have! Den er jo enestående! Det må ha været en hård beslutning at sælge men det er også et stort arbejde at holde. Håber at salget bliver tilfredsstillende og at haven bliver overtaget af nogen der sætter pris på den :)
  Tak for kigget
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 3. Hold da op! Hvorfor vil de dog sælge det skønne sted????

  SvarSlet
 4. Kære Claus (og Birgit hvis hun læser med)

  Det er i sandhed et vidunderligt sted. Jeg besøgte haven for et par år siden, og var begejstret. Det må være vemodigt at flytte fra så dejligt et sted, men der venter forhåbentligt andre spændende udfordringer et andet sted. Guderne skal vide, at Birgit er god til at slå streger i haven og fylde ud med dejlige vækster.

  Videoen er meget professionelt lavet, og giver et særdeles smukt kig ind i Birgit Helbos have. Køberen af dette særlige sted, vil være en heldig kartoffel.

  SvarSlet
 5. Skøn, skøn have med mange timers arbejde, alene til klipning af hække. Superdejligt med mange hyggekroge. Held og lykke med salget, håber huset sælges til nogen, der sætter pris på den flotte, velanlagte have.

  SvarSlet
 6. Tak for det dejlige kig - yderst charmerende hus og fantastisk have!

  SvarSlet
 7. Ja.... det er helt igennem et fantastisk smukt og dejligt sted. Jeg ville elske at bo i sådan et hus og have sådan en have. Hvem der bare stod for at flytte til Fyn... for så måtte jeg jo hyre en til at hjælpe med haven.
  God aften
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Ett ställe helt utöver det vanliga! Hoppas att det blir rätt person som tar över!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 9. Oh no, really? They would like to sell it? This garden is so beautiful..
  I hope a gardener will buy it..
  Best regards,
  Tatjana

  SvarSlet
 10. En uovertruffen smuk have
  Kh Iris

  SvarSlet
 11. Ja, det er et skønt sted, som jeg har besøgt adskillige gange, da jeg bor tæt på. Heldige asener, som køber dette herlige sted med en fantastisk have og potager:)

  SvarSlet
 12. Smukt sted jeg desværre ikke har besøgt. Håber den kommende køber er meget haveinteresseret, så haven kan bestå.
  Tænk engang, hvad man kan få for pengene i Kværndrup på Fyn!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Kære Claus. Hvilket smukt sted. Haven og videoen af den er ganske vidunderlig. Håber virkelig at køberen vil sætte pris på haven. Vi har aldrig besøgt stedet, men nu må vi hellere komme afsted.
  Lige et spørgsmål: Claus, hvad er det for kugler i din krukkemuld? De er lysegule og man kan nemt klemme dem i stykker. De er på størrelse med snegleæg, men det kan det ikke være, for posen er helt ny og lukket.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 14. Kære Eliane, di er bestemt ikke den første, der spørger. Det er den langtidsvirkende gødning. Kh Claus

  SvarSlet
 15. Hai BIrgit and Claus, i still remember the visit to this beautiful garden in Denmark, how wel take care of, and how good planted. Topyairy is most beautiful, a great garden!!!
  We bougt a beatiful table from Birgit, i do love this table!
  All the best for Birgit and Ulf,
  Green greeting from Alie, www.de-tuinerie.nl
  The Netherlands

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Desværre har jeg ikke været der - men så må jeg nøjes m den video - det er da imponerende stedet - håber blot at dem som køber stedet har have interesse - for det ville da være frygteligt hvis køber laver om - men det er jo sådan at der jo nok vil være forandringer - det kan vi ikke lave om på - men lækkert at se video .
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 17. En sån vacker trädgård!

  SvarSlet
 18. Dorte Paasch Pedersen Vejen14. september 2016 kl. 18.44

  Det er et fantastisk sted. Jeg har læst Birgits bog og jeg stemte på haven i programmet "Danmarks skønneste have". Den er bare SÅ flot.

  De bedste hilsner
  Dorte Vejen

  SvarSlet