Så er det tid

Ja, så er det nu, vi igen skal til at lægge forårsløg.

 

claus20160515_114035

 

Jeg har altid været vild med tulipaner og supplerer da også med nye hvert år.

 

claus20160515_115809

 

claus20160515_115713

 

Således også i år, hvis jeg arbejder med helt nye farveskalaer, men det vender jeg tilbage til.

 

claus20160510_091333

 

Jeg vil blot lige informere om, at mit store sortiment af tulipaner og andre herligheder nu er på hylderne i Bilkas havecentre og på Bilka.dk.

 

claus20160510_091649

17 kommentarer:

 1. Hvor er det dog enkelt og smukt med alle de lyserøde tulipaner ved hoveddøren. Men det er nu også overdådigt flot med alle de skønne farver - og man kan få mange nu om stunder. Det kan være svært at beslutte sig til, hvilke, der skal sættes i år. Jeg tænkte faktisk på dig forleden dag. Da gik jeg nemlig og lagde 30 gammeldags pinseliljeløg. Og det var meget tidligt, synes jeg. Men det var så dejligt nemt lige at plumpe dem ned i nogle huller, hvor jeg havde gravet katteurt op. Rækken af katteurt var blevet meget stor i år, så jeg tog hver anden væk. Så nu står de blandt skvalderkålene på et stykke skråning og kan kæmpe med dem om pladsen. Der må være en grund til, at de hedder katteurt. For særligt vores ene kat - Verner - bliver helt salig, når han er med i haven og kan smide sig oven i dem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Tak for tippet Claus.
  Som altid er det dejligt at blive mindet om at få købt de skønne løg.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 3. Må straks på Bilka.dk og klikke ;-)

  SvarSlet
 4. Jeps det er nu - har allerede købt de første mange poser, så jeg er klar:-)

  SvarSlet
 5. hvis i ikke har plads, så tager jeg gerne nogle kasser med hjem Lørdag :D

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Fristelser fristelser, men jeg venter med at købe til efter min fødl`dag. Jeg "plejer" nemlig at få et gavekort til planteskole.
  Men det er hårdt at vente, hi hi
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Åhhh, hvor er din have dog smuk som altid. Når man som jeg bor på en båd i sommerhalvåret, kan man godt savne smukke haver ind imellem og så er det dejligt at se billeder af dine mange fine blomster og andre planter:-)

  SvarSlet
 9. Dorte Passch Pedersen Vejen26. august 2016 kl. 11.25

  Det lyder dejligt, et smut omkring Bilka må der til så. Er spændt på at høre mere om den nye farvesammensætning.

  De bedste hilsner Dorte Vejen

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  På en måde glæder jeg mig til at haven igen bliver tulipantid - og andre løg og forårs løg - jeg har lige siddet her i eftermiddag og set i Forårsbog - og jeg skal da lige i Bilka igen og der var lige noget jeg blev inspireret af - med perlehyacint og små hornvioler - til foråret kan jeg godt li lyseblå blomster - og hvid det er yndigt .
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  I mit budget indgår begrebet 'løgpenge' ... og nej, det er ikke til køb af ristede løg, derimod Tulipanløg ;0) ;0) .... måske man skulle trykke en bette folder med titlen "Turen går til - Bilka's Plantecenter" ....
  Det svære består i at VÆLGE hvilke skønheder der skal pryde krukkerne næste år.
  Knus til dig og dine mange søde fans ;0)

  SvarSlet
 12. Hej. Jeg kan rigtig godt lide de lyserøde, du viser på det sidste billede. Det ser meget pænt ud. Jeg kunne også tænke mig nogle nye farver til næste år. Det er godt, at der er så meget at vælge imellem.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Du skal nok i gang med at mixe ORANGE farver med lilla, pink og ...... ja noget. Jeg holder mig nu til det nederste billedes smukke farver blandet med lidt cremefarvet og måneskinsgult. Tror jeg nok. Der er jo mange muligheder, så for at ramme den stemning jeg jagter, vil det være en supergod idé at konsultere din pragtfulde forårsbog FORÅRSHAVER for at blive inspireret til indkøbslisten ;-) Så kan det ikke gå helt galt.

  SvarSlet
 14. tusind tak for muligheden for at se jeres skønne sensommerhave.... glæder mig virkelig til at se farvesammensætningen af næste forårs løgeksplosion :)
  lidt billeder fra eet par herlige timer i paradisets have... https://www.facebook.com/gauner/media_set?set=a.10210336747717671.1073741848.1311380168&type=3&pnref=story

  håber virkelig at cendies kage smagte, for den så dælme lækker ud :)

  SvarSlet
 15. Når jeg ser det sidste skønne "lyserøde"billede får jeg da lyst til at se på udvalget,der er altid plads til et par tulipaner mere.Skønne billederallesammen og god fornøjelse med løglægningen
  Brita

  SvarSlet
 16. Uh - Narcis Avalon er ikke mere i Bilka sortimentet? Den er ellers forrygende til den vestjysk vind. Hvor kan jeg ellers købe den - er der nogen, der ved det?

  SvarSlet