Jeg er her endnu

Ikke så meget på bloggen, men I må ikke være i tvivl om, at der er liv i mig.

 

image

 

Den seneste tid har jeg haft rigtig travlt med mange forskellige projekter og ikke mindst min nye bog – Blomster året rundt – der udkommer midt i november. Ovenfor ser I omslaget.

 

20151101_162554 20151101_161425_2
20151029_143819 20150813_185254

 

I bogen kommer der anvisninger på flere hundrede buketter, kranse, kurve og lignende.

 

Jeg er nu ved at færdiggøre teksten.

 

20151116_161651

 

Billederne og layouten er på plads.

 

20160904_180932

 

20160826_141303

 

Facebook og Instagram er jeg meget aktiv, og jeg kan kun opfordre til, at I følger mig der, hvis I vil se, hvad jeg har gang i.

 

20151117_150724

 

Faktisk er der gang i rigtigt meget, også ting, som jeg endnu ikke kan løfte sløret for. Men 1. marts lukker jeg op for et projekt her på nettet, som jeg har arbejdet rigtig længe på. Jeg glæder mig så meget til at fortælle om det.

 

Afslutningsvis kan jeg fortælle, at TV2 Østjylland løbende producerer nogle små videoer med mig. Prøv at klikke her.

 

image

22 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt liv på blokken.Det er altid en fornøjelse at se de smukke billeder og glæde sig til det næste blomsterår,som helt sikkert bliver endnu bedre.der er jo altid nye projekter man har lyst til at gå igang med.
  Hilsen brita

  SvarSlet
 2. Your new book looks lovely! Will it be published in English? Happy gardening and projects!

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre nyt fra dig også her! Savner dette, fremfor det lidt overfladiske insta og fb! Men fint at du still are going strong!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg bliver altså så træt af at høre, at Instagram og Facebook er overfladiske. Det er blot andre medier. Og ting i dag går hurtigere ...

   Slet
  2. Åh søde Claus! Det var altså ikke ment som kritik, men bare et udtryk for, at jeg i den grad savner dine posts her, hvor jeg hver eneste gang bliver en smule klogere - og vender tilbage, hvis der er noget, som virkelig gør indtryk. Jeg nyder i den grad dine billeder på fb, men let's face it: lige så snart jeg er videre, har jeg nærmest glemt det - der er ikke meget fordybelse over det! Men fair nok, det går hurtigere! Jeg vil fortsat glæde mig over alt fra din hånd - ligegyldigt hvilket medie....

   Slet
 4. Skønne flotte billeder.
  Fine indlæg i tv

  SvarSlet
 5. Det lyder dejligt med nye projekter. Det er da skønt - husk nu at nyde det. Instagram er fantastisk - jeg nyder at dele min have der og at få inspiration fra hele verden.

  Hav et fantastisk efterår.  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Dejligt med nyt fra dig her på bloggen.
  Joo, at du er i live er jeg ikke i tvivl om, ser lidt til dig både på fb og instagram, ja så har jeg jo fuldt dine fodspor ganske tæt siden 2010 og ved at du ikke er så sød ved dig selv her op til deadline til en ny bog.
  Skønne billeder som altid, om bogen skal købes, det afgøre muldvarpen eller om pungen er tom pga datterens bryllup. Men så venter julen lige rundt om hjørnet så har jeg jo et ønske til ønskeseddel iår :) :)
  Dine små video er rigtige fine og så gå tankerne til dit vidunderlige paradis hvor billebenene løber rundt og rundt på dine havegange.
  Glæder mig til du løfter sløret for dit nye projekt det plejer jo at være gode ting du har i støbeskeen, såå mon ikke det er det denne gang også :)
  Ellers vil jeg ønske dig en rigtig god dag i skriverhulen.

  Rigtig god dag til alle jer andre som jeg kender,jeg er her endnu:)

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Jeg er fuldstændig solgt til den skønne krans. Men det er som altid en stor fryd for øjnene at se dine skønne kreationer. Din nye bog vil helt sikkert være rigtig godt til at løfte et vintertræt sind. Men efteråret er nu også smukt. Jeg har lige gået en lille tur og nydt de mange farver efteråret byder på. Så skidt med, at det er lidt fugtigt. Jeg har ikke klippet alt ned endnu i haven. Så længe der er bare lidt farver og blomster nænner jeg det ikke. Og nu skal vi jo også snart til at studere dine julebøger igen. Skønt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Hej Claus! Roligt att du hör av dig på bloggen också ibland, även om jag följer dig på Insta också. Ser fram emot din nya bok, vi i Sverige brukar ju kunna köpa den nästan lika tidigt som i Danmark, via Adlibris.
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 9. jeg tænkte sgu' nok, at du nok var begravet i en kommende bogudgivelser ;) ;) - fortsat held og lykke med projektet :)

  SvarSlet
 10. Kæreste Claus
  Hvis du ikke var der ville jeg straks sætte Interpol i arbejde med deres livs vigtigste projekt, at finde dig. Ét ville være at du trængte til ferie, læs; lave ingenting-ferie, et andet er at du IKKE KAN UNDVÆRES. Har fuldt dig i tykt og tyndt siden ....... ja det kan jeg ikke huske men det var noget med hunde <3
  Glæder mig over alt det du serverer på guldrandede fade, og under dig succeen, blot du husker at passe på dig selv samtidig.
  Knus Iris.
  Kram til jer som jeg deler min begejstring med XXX

  SvarSlet
 11. Dejligt for os sindige stenalderfolk(på itområdet) at få et lille indput fra dig. Som Iris var jeg ved at overveje en efterlysning, men nu viser det sig at du har en masse nye sager "i ovnen". Spændende.
  Dine videoer var desværre uden lyd i første omgang, men jeg prøver igen lidt senere,
  Mange efterårs hilsner til alle havefolk derude.
  Gunvor

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Det bliver altsammen så godt og venter spændt på det hele
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 13. Kære Claus Selvom jeg har nævnt det på Insta og FB så glæder jeg mig rigtigt meget til din nye bog. Jeg elsker dine smukke billeder! Pøj pøj med det hele. PS: I sidste måned da jeg havde sidste arbejdsdag, fik jeg den nye lille Old English skål og samt den lille smukke ting til fyrfadslys. Hvor er de bare fine! Knus Tina

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Tusind tak for et lille pip her på bloggen. Vi er godt klar over, at du har lukket dig inde i skriver-hulen. Men det er jo også et skønt sted at være med den smukke udsigt og alle de vidunderlige ting i vinduerne.
  Nyder de små videoer med dig.
  Det er et rigtig smukt omslag til din bog.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 15. Hvor er det nogle smukke buketter, kranse og billeder.
  Kh Lena Seide

  SvarSlet
 16. Uhhh hvor jeg glæder mig til at høre om den hemmelighed, men allermest glæder jeg mig til din nye bog, for de bøger du har lavet indtil nu, kender jeg jo, og ved hvor gode de er. Jeg får så meget inspiration af dine bøger, så den næste står også på ønskeseddelen til jul.
  Ønsker dig en dejlig aften.

  Lone

  SvarSlet
 17. Følger dig også på Instagram og Facebook, men synes det er hyggeligt at du også tager dig tid til "Den gamle blog"
  Glæder mig til at læse/se bogen.

  SvarSlet
 18. Hej Claus!
  Jo jo følger dig jo også både her og der, kan slet ikke lade være:-))) om end min aktivitet på de andre to medier er lidt begrænset i tiden, selvom jeg kigger med.
  Omslaget på din nye bog er så SMUKT, det har jeg vist også sagt før, men det er altså SMUKT, man føler sig hensat i en romantisk og poetisk, og sanselig og luksuriøs stemning/følelse, og:-) det er altså en utrolig dejlig følelse at have blomster på sit spisebord, det er noget nær ligeså nødvendig som mad.
  Spændt på hvad du nu har fundet på, men må pænt vente.
  Fortsat god arbejdslyst.
  Ha en skøn dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte at sige at blomster på bordet er det samme som rigdom, for mig, ville ønske jeg kunne lave ikonet med hjerter i øjnene:-)

   Slet
 19. Jeg savner din have...
  Hilsen A.Bonaerensis

  SvarSlet