Besøg min have

Gennem årene har rigtig mange ønsket at besøge min have, men haven har aldrig som sådan været åben for publikum. Et par gange om året har jeg trukket lod, men jeg ved, at mange tænker, at det har været som at finde nålen i høstakken.

 

AM6A2415org

 

Imidlertid er jeg nu klar til at lancere et nyt projekt. Det handler om Claus Dalbys Haveklub, hvor man som Guldmedlem får mulighed for at besøge min have en gang om året, ligesom jeg inviterer til foredrag og tilbyder en lang række andre goder, som for eksempel rabat på mine bøger.

 

20140726_184415

 

Et Guldmedlemskab giver adgang for én person, og det er ikke muligt at købe billetter i løssalg.

 

Underrubrik 20130806_184800

 

Hver uge får man som medlem adgang til en video, hvor jeg fortæller om haven og kommer med en lang række brugbare tips og tricks.

 

Underrubrik 20140725_191024 (3)

 

På medlemssiden ligger der allerede nu en række tilgængelige videoer, og den første egentlige medlemsvideo bliver publiceret den 2. marts. Den kommer til at handle om såning af sommerblomster. Dernæst bliver der udsendt en ny video hver torsdag.

 

Underrubrik 20140725_191024 (1)

 

Medlemskabet er GRATIS den første måned. Bliv medlem her.

18 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Hjertelig tillykke med din gode idé, Claus Dalbys Haveklub.
  Efter at have fulgt din blog i mange år, er vi sikre på at det bliver et sted med mange gode råd og værdifulde oplysninger.
  Vi har selvfølgelig meldt os ind og vi glæder os til at følge dig.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane og John, Velkommen i klubben. Og tak for jeres altid store støtte. Kh Claus

   Slet
 2. Kære Claus
  Mange tak for din nyhedsmail i går. Jeg meldte mig ind lige på stedet og glæder mig rigtig meget til at se, hvad du har i godteposen. Jeg gav mig også straks til at se de videoer, som du allerede har lagt ud. Virkelig godt havestof med en smittende og medrivende fortæller som sædvanligt, fristes man til at sige. Du er jo helt forelsket i dine planter og passer og plejer dem med omsorg.
  Tak for dit nye initiativ
  og glædeligt forår
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte, jeg blev så glad, da jeg i går så, at du som en af de første meldte dig ind som Guldmedlem. Du har jo været med stort set siden bloggens begyndelse. Er sikker på, at vi får sammen får skabt et spændende klubunivers. Jeg er i hvert fald sprængfuld af ideer. Kh Claus

   Slet
 3. Kære Claus
  Stort tillykke med dit nye barn, ser meget spændende ud.
  Du er jo blevet en haveguru for rigtig mange af os der fuldt dig siden du startede din blog i 2010. Så mon ikke der bliver rift om mellemskaberne det tror jeg.
  Du gør det ihvertfald rigtig godt og fortjener et kæmpe skuldreklap.
  Skønne billeder som altid
  Rigtig god weekend til dig.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia, Tusind tak for din søde hilsen. Jeg ved, at jeg har været meget fraværende her på bloggen det sidste års tid, men jeg begynder at være mere aktiv her igen, i takt med at klubuniverset rulles ud. Kh Claus

   Slet
 4. Hej Claus. Det er et rigtig spændende projekt. Jeg har også tilmeldt mig og glæder mig meget til alt det der skal ske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte, Velkommen som medlem. Vi se
   s. Glæder mig ... Kh Claus

   Slet
 5. God morgen Claus
  Kæmpe stort tillykke med dit nye barn, som jeg har studeret, det er smukt. Og lyder spændende. Jeg er fristet, men har endnu ikke besluttet mig om jeg skal springe til, må lige se tiden an.
  Ha en god søndag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette - det siges, at den, der venter, venter på noget godt. Næsten 400 har nu meldt sig ind. Kh Claus

   Slet
 6. Kæreste Claus
  Tusind tak fordi du er den du er <3
  Glæder mig over de smukke billeder du har lagt i dette indlæg. Og jeg er lykkelig over at du ikke nedlægger bloggen her, det er altid skønt st kunne gå herind og finde varme og skønhed. OG, jeg bruger også din blog som opslagsværk. Hvordan var det nu lige med de der Klokkeranker? Jo et levende leksikon og jeg elsker det.
  Hvordan havde haveverdenen set ud uden dig og dine idéer? Tak Claus, tusind tak.
  Glæder mig til Haveklubben. Dejligt at være med i et fællesskab hvor alle deler samme interesse.
  Ønsker dig hjertelig tillykke med din success. Rigtig god søndag.
  Kærligste hilsener og knus Iris XX

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris,
   Velkommen i klubben og tak for din store opbakning og støtte gennem årene. Vi ses. Kh Claus

   Slet
 7. Kære Claus

  Din haveklub er en forrygende idé til alle os haveentusiaster. Jeg glæder mig som en vild og vanvittig til at se, hvad du finder på af herligheder. Jeg er ikke rigtig "klub-typen", men en haveklub! ...... Det er lige noget for mig ;-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin din nye blog/hjemmeside Claus. Dejligt du lader dine øvrige år ligge så man altid kan kigge "gamle" ting. Hjertelig tillykke med din klub :-*
  kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 9. Kære Helle, ja bloggen er blevet forenklet og har fået et lidt renere udtryk, som svarer til Haveklubben.

  SvarSlet