Nyt liv på bloggen

Hvis I er lidt opmærksomme, vil I se, at bloggen er blevet re-layoutet, og det betyder altså, at jeg ikke har i sinde at nedlægge den.

 

image

 

Jeg vil igen begynde være mere synlig her, og om et par dage skal I høre om frø til nogle helt særlige digitalis, som jeg netop har fået hjem fra England.

 

Ellers går det over stok og sten her. Nordiske haver – min næste bog - udkommer om en måneds tid, og medlemmerne strømmer til min nye Haveklub. Således har over 400 nu meldt sig ind, og de godt og vel 300 Guldmedlemmer er sikret et havebesøg her i weekenden 1.-2. juli.

 

Jeg er meget taknemmelig over den store bevågenhed, haven er genstand for. Ikke kun nationalt, men også ude i den store verden. I løbet af en måneds tid kommer der en artikel om haven i det engelske magasin Gardens Illustrated, og den anerkendte amerikanske blog Gardenista har døbt mig Scandinavia’s Martha Stewart.

51 kommentarer:

 1. Käre Claus, välkommen tillbaks på bloggen, jag blev sååååå glad.
  Margareta och Calle på andra sidan Kattegatt

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det bliver rigtig dejligt at se dine livbekræftende indlæg her på bloggen igen. Du har været savnet her med dine fantiske billeder og indlæg, selvom det er flotte billeder du har lagt op på Istagram og Facebook. God aften og god arbejdslyst med din bog Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia, det er skønt at være savnet. Tak skal du have. Kh Claus

   Slet
 3. Kære Claus.
  Velkommen tilbage. Det er nogle meget smukke digitalis du har fundet frem til. Som altid har du mere end travlt, masser af spændende projekter, til stor glæde for alle os der følger dig.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dejligt du er tilbage her, har savnet dig og har tjekket om du nu ikke lige havde skrevet noget eller lagt dejlige billeder op. Det er nogle flotte digitalis.
  Mange have hilsner Mette

  SvarSlet
 5. I agree with the Martha Stewart likeness. Take that as a great compliment!

  SvarSlet
 6. I agree with the Martha Stewart likeness. Take that as a great compliment!

  SvarSlet
 7. Wauw! Sikke nogle flotte og stemningsfulde billeder, der ligger på Gardenista. Og jeg kan godt forstå, at du er stolt af sammenligningen med Martha Stewart. Jeg har set en masse af hendes TV-udsendelser i USA. Det var hende, som for mange år siden satte en gnist til min haveinteresse med en udsendelse og derefter en artikel i hendes magasin Living om træpæoner, og så kom du og Anne Just og fyrede kraftigt op. Jovist! MS er god, meeen faktisk synes jeg, at du og Anne er bedre. Når jeg sammenligner i dag, synes jeg, at du brænder bedre igennem på skærmen og i din blog og er mere menneskelig og frem for alt smittende begejstret og passioneret i din haveformidling.
  Happy Gardening
  Jytte

  SvarSlet
 8. Flot nyt layout på bloggen - det er godt med lidt fornyelse ind imellem! Tillykke med den fine start på haveklubben, ønsker dig rigtig god vind med den. Jeg glæder mig over, at bloggen består - haveklubben frister stort, men de økonomiske prioriteringer er nødt til at være benhårde i disse år, men hvem ved, måske får jeg muligheden senere :-) I mellemtiden stornyder jeg dine indlæg her og på fb - og jeg er i gang med de dejlige videoer, som er tilgængelige på haveklubben - og det er en udpræget fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frede, helt forståeligt. Der kan ikke blive råd til det hele.

   Slet
 9. Kære Claus
  Dejligt at du igen vil være aktiv på bloggen. Det er fint med billeder på instagram, men savner meget dine blogindlæg. Overvejer din haveklub men prioritere dine jord og planter. mange hilsner

  SvarSlet
 10. Dessa fingerborgsblommor är ju bara sååå fina.Hörde att det fanns en perenn, måste jag leta reda på var man kan köpa den. Du visar sååå fina bilder på Instagram jag njuter av alla vackra blommor i ruskvädret för det har vi nu.
  Kul att se dig här igen, det är så skoj med trädgårdsfolk. Även om det under vintern blir om en massa annat åxå.
  Ha det gott mitt i veckan
  Kram Meta

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord ...

   Slet
 11. Tillykke med nyt flot layout:-)
  Og dejligt du har så meget at se til, så er der jo "liv" i dig :-)
  Rigtig god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er da endnu ikke død ...

   Slet
 12. Kære Claus.
  Åh, hvor er det dejligt, at du kommer "hjem" igen. Din blog er nu det dejligste.......indtil nu i hvert fald. Måske bliver jeg lige så glad for Haveklubben, hvem ved.
  Det er et meget fint og lyst layout du nu har på bloggen.
  Det er utroligt smukke digitalis du viser. Jeg kunne vist godt skrue et par stykker ned, hvis de bliver sat til salg i DK.
  Ønsker dig og alle på bloggen en dejlig dag.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane, tak for dine søde ord. Jeg glæder mig til at fortælle mere om de skønne og helt særlige digitalis. Kh Claus

   Slet
 13. Hej Claus!
  Jeg synger med i koret om et hjertelig velkommen "hjem", dejligt med mere liv på bloggen:-))) Flot nyt og enklere look. Og SMUKKE digitalis. Og utroligt spændende at du når ud i den store verden-fordi du er så DYGTIG!!!
  Ha en god dag
  Solskinds-hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det er da dejligt, når det man beskæftiger sig med, og holder så meget af, bliver bemærket.

   Slet
 14. Flot layout - skøn artikel på Gardenista ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine altid positive kommentarer.

   Slet
 15. Så hyggelig med liv på bloggen igjen! Jeg har vurdert haveklubben også, men
  siden jeg bor i Norge er et medlemsskap nok ikke fullt så aktuelt som hvis jeg hadde bodd i Danmark, ser jeg for meg Samtidig er jeg og samboeren min allerede blant dem har vært så heldige å være en av de få utvalgte som har sett hagen din på gamlemåten, etter loddtrekning - derfor sitter jeg litt på gjerdet.
  Selv om jeg gjerne skulle ha opplevd hagen på nytt, regner jeg dette som en "once in a lifetime"-opplevelse - og den skal jeg hilse og si at jeg/vi lever høyt på enda! Jeg unner alle hageinteresserte samme opplevelse!
  Takk for all informasjon og inspirasjon du har gitt og stadig gir her på bloggen,
  gjennom dine bøker og i andre kanaler. Dersom jeg ikke hadde sett hagen din
  allerede, hadde jeg nok gått for gullmedlemsskap til meg og min samboer, men
  ettersom vi bor i Norge, blir det nok å nøye seg med bøkene dine kjøpt gjennom Adlibris bokhandel og årlige besøk i Anne Justs have�� Lykke til med haveklubben! Mvh Else Hilde Kristiansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan fortælle, at mange svenskere og nordmænd allerede har meldt sig ind som Guldmedlemmer. De har valgt at tage rejsen. Men ... Der er jo et stykke vej. En mulighed er at blive basismedlem til blot kr. 59,- per måned og modtage videoer og nyhedsbrev hver uge.

   Slet
 16. Dejligt der kommer liv her på bloggen. Meget smukke digitales - glæder mig til at kunne købe nogle frø. Kærlig hilsen Annie Aastrup

  SvarSlet
 17. Ja, det er nu hyggeligt med sådan en blog. Er spændt på at høre om de digitalis er de samme, som jeg har købt hos Isabella Smith og sået i weekenden? Vi får se :-) Jeg følger med her og glæder mig også til rabat på bøgerne i haveklubben.
  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karen, velkommen som medlem i klubben. Jeg vender tilbage mht digitalis.

   Slet
 18. Jubii, liv på blokken igen. jeg har ellers været ved at opgive.
  Og du er blevet "international". godt gået. Som altid bliver man forpustet af, bare tænke på dit arbejdstempo.
  jeg har talt på knapper, mht din haveklub. Men som en anden skrev, økonomi, man er nødt at priotere hverdagen.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du ikke opgav. Mht til haveklubben kan man jo ønske sig et abonnement i fødselsdags- eller julegave. De
   fås i tre prisklasser.

   Slet
 19. Det er dejlig du er her igen. Er inde på din side hver dag, Det var en glædelig dag,du er tilbage.Hilsen Gurli

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at vide, at man har været savnet.

   Slet
 20. Kære Claus

  Stort tillykke med haveklubben og med succes'en i udlandet - den er velfortjent. Jeg tror, at du kunne få rigtig mange medlemmer, hvis du fik oversat dine tekster og fik undertekstet dine videoer til engelsk. Mon ikke lønnen til oversætteren kunne tjenes ind ved dette?
  Jeg glæder mig rigtig meget til den nye bog - heldigvis har jeg fødselsdag sidst i april, så der regner jeg med at få den:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna - det med oversættelse af videoerne må vente lidt endnu. Lige nu glæder jeg mig over alle de medlemmer, der kommer fra hele Skandinavien.

   Slet
 21. Hvor er det dejligt, at du er aktiv på bloggen igen. Du har virkelig været savnet. Jeg har fulgt dig gennem alle årene, og jeg har fået meget inspiration og hentet meget viden på din blog. Jeg var f.eks. lige forleden inde på din blog for at læse om, hvordan man lykkes med klokkeranker.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 22. Kære Claus,

  Hvor er det dog skønt, at du atter er tilbage på fuld styrke på bloggen, Og med alle disse kommentarer er det nok ved at gå op for dig, hvor savnet, du har været. Og selvfølgelig lægger du ud med et brag af et billede af de skønneste digitalis. Dem kan man ikke få for mange af. Jeg er lige færdig med at strø et ton af Bilkas topdressing - og nu står haven fuld af vintergækker og erantis. Den skønneste tid på hele haveåret - inden ukrudtet for alvor vælter op. SKØNT at vi står foran endnu et haveår.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hannemor - det er dejligt at få lagt rent på sengen. Læs: Topdressing på bedene ...

   Slet
 23. Kære Claus
  Det bliver fantastisk med de nye digitalis - de skulle jo også blomster allerede i år - det bliver godt
  Og spændende med din nye aktivitet på bloggen her - og så er det jo flot med alle de mange der har meldt sig i haveklub - det er glædeligt at læse og det er da så flot med den store interesse fra udland
  Det mest spændende er da fra USA - jeg har ikke nogen viden om deres haver - ser jo kun på film med deres haver - men flot omtale - forstår du er stolt det fortjener du - og så er din blog med nyt design flot
  Ha en god weekend
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder også meget til at udforske USA. Jeg har fået mange gode bekendte og forbindelser via Instagram.

   Slet
 24. Jeg holder Gardens Illustrated og vil glæde mig til at læse om dig - set med engelske øjne.
  Med forårshilsen (det kan vi vist godt ønske nu)- sneen er efterhånden halvvejs smeltet.
  fra Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Må sige, at jeg da er stolt over at blive omtalt i det, jeg vil kalde, Verdens smukkeste havemagasin.

   Slet
 25. Kære Claus

  Sikke en *rigtig* glædelig overraskelse at du har re-designet og ”gen-oplivet” din blog!!! Den har i rigtigt mange år stået for mig som ét af de allerbedste steder man kunne tænke sig til at hente inspiration og haveglæde. Det giver simpelthen noget ekstra at ´tappe ind´ i denne guldåre af havekundskab når det er allerbedst: arkitektur, æstetik, kompositioner, strukturer, farver og former – de mange fine detaljer og det store `view`. De mange kig ind bag kulissen på hvordan du rent praktisk griber det an, tilsat en aldrig svigtende passion og glæde ved at formidle dine kundskaber videre.

  Det kan man da kun sætte stor, stor pris på:-)

  Bedste hilsener:
  Fru Barlach

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære fru Barlach, tak for alle superlativerne. Kh Claus

   Slet
 26. Kære Claus.
  Det er sådan en skøn blog du har - tak for den!

  Jeg har et spørgsmål vedrørende plantning af krydderurter.
  Kan jeg godt plante krydderurter ud i krukker på altanen her i marts måned eller er dette for tidligt?

  Mvh
  Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lykke, tja ... det kommer an på, hvilke det er. Jeg ville nu vente en måned eller to. Kh Claus

   Slet
 27. Kæreste Claus!

  En genoplivning af bloggen er en glæde i sig selv, og så topper du den med en haveklub :-) Vidunderligt, og dejligt hjemligt at vende tilbage hertil og se de mange gamle kendte navne. Jeg glæder mig også til mere om de smukke Digitalis <3
  Kærlige hilsener til dig og alle her på bloggen fra Lisbeth K

  SvarSlet
 28. Kære Lisbeth, det føles også godt at være 'her' igen, om end det bliver sjældnere end i de meget aktive dage. Haveklubben tager meget af min tid. Kh Claus

  SvarSlet