Nyt fra Bilka

image

5 kommentarer:

 1. Kæreste Claus!

  Mit eget forsæt om at komme tigere ind omkring din blog er gjort til skamme. Nu har jeg læst op på indlæggene tilbage til starten af marts, og vil bare sige "thumbs up" hele vejen rundt!
  Med dine nyhedsbreve, klubben og instagram får jeg stille den værste trang og hunger efter blomsterdoping, og mit liv er bare så fortravlet for tiden. Men du er ikke glemt, langt fra, og det var bare det jeg ville sige :-)

  Kærlige hilsener, Lisbeth K

  PS: Den der "James Galway" rose er lige mig. Ærgerligt at jeg ikke kunne slå til da den var i Bilka. Super flot, og jeg kender den herlige duft fra forjættende stunder i din have <3

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  jeg blev skuffet sidst jeg var i bilka tilst - der er jo slet ingen jern til haven mere? jeg kunne godt bruge nogle flere af de jern-obelisker, men ak.. kommer de ikke igen? mvh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette, obeliskerne kommer måske igen til næste år. Dbh Claus

   Slet
  2. Det lyder godt, tak for svar.
   mvh Mette

   Slet
 3. Den fine lammeøre kunne godt friste. Jeg har haft en, der trivedes fint - indtil jeg af ukendte årsager pludselig havde kartebolle i haven, just der, hvor lammeøren var, så nu er den - altså lammeøren - afgået ved døden. Jeg har efter hånden mange storkenæb, men nye "afarter" kan altid friste. Godt vi fik noget vand, så der kan plantes lidt om igen. Mine små stiklinger af hvid tobaksblomst, som jeg har priklet rundt i bedene er desværre ved at blive ædt op af - ja dræbersnegle er det sikkert, for dem har vi en del af. Men skvalderkålene er flotte og i hvid blomst p.t.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet