Skønne roser med mere

I denne uge har jeg blandt andet valgt nogle skønne roser til Bilka.

image

6 kommentarer:

 1. kære Claus
  Fine ting du har valgt ud.
  Men et kæmpe hjertesuk herfra Fyn. Det er bare ikke særligt sjovt at køre til Bilka, for at opleve at man ikke kan få det man er kørt efter. Vi var kørt til bilka onsdag aften for at hente din dejlige jord, men nej, de have fået en halv palle hjem mandagen før påske, som forventelig var udsolgt i påsken, ja hvornår de evt fik igen, viste de ikke noget om. Ifg Lagerstatussen på deres hjemmeside igår i varehuset, var der stadig ikke noget. Noget træls, når det er nu det skal bruges og man er super glad for din jord og regnede med at skulle have 20 sække med hjem
  Efter dette lidt sure opstød, vil jeg sige tak for en superhyggelig eftermiddag i bilka, superflotte borddækninger du fik lavet.
  Rigtig god weekend herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia, først vil jeg starte med at sige undskyld, at jeg først får svaret nu, men jeg har haft SÅ travlt med at få min seneste bog - Selskabsplanter kar til tryk. Den er nu afleveret. 'Min' muld blev revet væk i påsken, men skulle nu være på lager igen. Beklager meget, at du kørte forgæves. Kh Claus

   Slet
  2. Kære Claus
   Du skal ikke undskylde noget som helst. Jeg ved jo du har ligget mere end vandret med din fine bog som jeg glæder mig rigtig meget til, men også dine besøg i bilka med dine fine borddækninger.
   Du kan ikke gøre ved at bilka ikke er mere klar til foråret end tilfældet var, sidste år måtte vi også afsted nogle gange inden det lykkes, da fik vi i vide at de ikke turde tage så meget hjem fordi det var tidligt på sæsonen, omkring 1 marts iår hvad det så noget senere. Derfor kunne de vil forvente noget større her ca 1 april. ERKENDER var lidt muggen, men er blevet god igen, vi forsøger os nu engang, hvis 2 stk prisen gælder fra imorgen af. Syntes bare du skulle vide det.

   RIGTIG god dag

   Knus herfra det midtfynske, Pia   Slet
  3. Hej, er her ikke kun at vidne, men også for at opmuntre folk, der står over for ægteskabelig eller forholdsproblem. Om Dr. Ogundu's vidunderlige værker, e-mail: [drogunduspellcaster@gmail.com] jeg var fortabt i kærlighed med min mand, indtil en kvinde rystede ham væk fra mig. så råbte jeg til min ven og hun fortalte mig om, hvordan hun stod over for et lignende problem og gav denne store mand kontakt til mig, og jeg gav alle de ting, han havde brug for til stavningen, og nu er jeg glad igen at være forelsket i min familie. Jeg ansætter dig til at kontakte denne mand. Din historie eller smerte vil ændre sig inden for dage, og du vil smile som mig i dag. Endnu en gang er jeg taknemmelig. Kontakt ham på sin e-mail via: [drogunduspellcaster@gmail.com] hvis du står over for nogen form for problem
   1. Få din kæreste eller mand tilbage
   2. Penge stave / held og lykke stavning
   3. Hvis du vil stoppe din skilsmisse
   4. Beskyttelse staver
   5. Få et jobstavle
   6. Kampagner
   7. Få dine penge tilbage.
   8. vægttab stave
   9. Kærlighed stavning
   10. Hvis du vil tilfredsstille din partner / kur for svag erektion
   11. Graviditetstabel

   Slet
 2. Hej Claus
  Samme problem med leverancen af jord var i Bilka Hundige i går. Det begrænser så også indkøb af dalia, roser og andre indkøb til krukker.
  Der er jo heldigvis andre ting at tage sig til derude, men små belønninger i form af krukker med fristende nye roser blev det så ikke til.
  Go' haveweekend fra Pia

  SvarSlet
 3. Kære Pia, du får lige samme svar som Pia ovenfor: først vil jeg starte med at sige undskyld, at jeg først får svaret nu, men jeg har haft SÅ travlt med at få min seneste bog - Selskabsplanter kar til tryk. Den er nu afleveret. 'Min' muld blev revet væk i påsken, men skulle nu være på lager igen. Beklager meget, at du kørte forgæves. Kh Clau

  SvarSlet