Nyt fra Bilka

image

Ugens tilbud

image

Ugens tilbud i Bilka

image

Ugens tilbud fra Bilka

image

En dejlig dag

Nu blev det lunere, og hvor er det skønt.  Jeg må indrømme, at det først er de seneste par uger, jeg virkelig har længtes. Inden da havde jeg så travlt med min bog, Nordiske haver, der netop er udkommet.

 

image

 

Den er på lager nu og kan bestilles på www.klematis.dk. 

 

I bogen portrætterer jeg en række sublime danske, svenske, norske og finske haver. På min rejse gennem Norden fra syd til nord og næsten helt op til polarcirklen, har jeg besøgt vidt forskellige haver, der viser, hvordan klimaet og den omliggende natur er afgørende for havernes udformning.

 

Hvis I vil se bogen, kan I klikke her. 

 

Endelig vil jeg fortælle om særlige tilbud i Bilka i denne uge. Det gælder blandt andet nogle helt fantastiske lupiner, som det er lykkedes at skaffe i et begrænset antal. De kommer fra det engelske firma West Country Lupins, og det er meget, meget sjældent, at man ser dem til salg herhjemme.

 

Da vi for nogle år siden havde lignende udvalg, stod folk i kø, før butikkerne åbnede. Som nævnt er der tale om begrænset antal, og lupinerne fås kun i Tilst, Kolding, Odense, Næstved og Hundige. De er i butikkerne nu. Men det gælder om at være hurtig.

 

De tre sorter er klare yndlinge her i haven: Den lyserøde ’Blossom’, den abrikosfarvede ’Salmon Star’ og helt mørkt purpurfarvede ’Masterpiece’.

 

image

image

   
   

Desuden er der et par andre planter, som jeg nødigt ville være foruden: Den lilla hortensia ’Deep Purple’ og den lavendelfarvede rose ’Lavender Flower Circus’, der sælges i blomst.

 

image

 

Jeg vil ønske jer en rigtig god forlænget weekend.

Mit Bilka-sortiment

image