Åben have

Haven er åben nogle få gang om året for Guldmedlemmer af Claus Dalbys Haveklub, se clausdalbyshaveklub.dk.

Medlemskabet giver adgang for én person, og der sælges ikke billetter i løssalg.

Bedste hilsner fra Claus


73 kommentarer:

 1. Hej Claus Dalby
  Jeg er en stor beundre af din flotte have, dine ideer og bøger. Men nu er det ikke mig det drejer sig om, men min kære veninde og hendes mor. Min veninde har haft en psykisk lidelse i mange år, hvor hun får megen støtte og hjælp fra sin mor. Min veninde har et stort ønske, at kunne takke sin mor for al hendes hjælp, med en gave, men ikke hvilken som helst gave. Hendes mors store drøm er at se din flotte have, hun er meget blomster og have interesseret. Håber at du kan hjælpe min veninde og hendes mor.
  Venlig Hilsen
  Berit Lykkegaard
  Mail: blykkegaard64@gmail.com

  SvarSlet
 2. Hej Claus. Jeg følger interesseret med i dine indlæg med skønne fotos og gode ideer. Håber at blive een af de heldige, der skal besøge din have i år. Hilsen Henriette. Mail: hholst@mail.tele.dk

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Jeg er en stor beundrer af din have og håber at blive en af de få, som får lov at besøge din have i år.
  Mail: marianne@arnkjaer.dk
  De bedste solskinshilsner,
  Marianne Arnkjær

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg ville elske at besøge din have.

  Forårshilsner

  Mail: Lone.blume@gmail.com

  Lone Blume

  SvarSlet
 5. Jeg er en stor beundre af din have og dit spændende haveliv, jeg følger med i din have rejse hver dag. Håber jeg kan blive en af de heldige der kan komme og opleve,din dejlige have. Mange hilsner Anne-Grete.Hundebøll. Min mail er ag-hundeboll@ hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hei!
  Du er min store favoritt innen hage. Om du hadde arrangert kurs/skole, ville jeg søkt umiddelbart. Jeg kjøper alle dine bøker og venter nå på Romantiske Haver. Håper på å få besøke din vidunderlige hage en gang i livet.

  Med vennlig hilsen
  Ellen M Hagen
  Mail: ellen.hagen@osm.no

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Hele livet har jeg været betaget af naturen, planter og blomster.
  For et lille år siden startede jeg op på grundforløbet til grøn anlægsgartner 💚 Det er fantastisk! Endnu federe er det at ha' fået læreplads 😊
  Har længe drømt om at se haven din og lade mig inspirere af din kreativitet!

  Forårs hilsner og tanker Miirjam Silke

  SvarSlet
 8. Helle Aagaard, Sydfyn5. maj 2015 kl. 13.35

  Hej Claus
  Har du nogen fornemmelse af, hvornår og hvilken dato der evt. bliver lodtrækning til din have ?
  Bedste haveknus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  hellehansen64@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej Claus Dalby,
  Jeg beundrer tit din have - via billederne som jeg Googler :-) og benytter ofte et af billederne som baggrund på min skærm.
  Din have inspirerer SÅ meget, og man bliver bare så glad, ved synet af alle disse skønne blomster.
  Det er en lise for sjælen. I hvert fald min.

  Min mand og jeg vil blive rigtig glad hvis vi får chancen for at se din have i virkeligheden :-))

  Go' dag

  Mvh
  Linda Jørgensen (strand8@gmail.com)

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Jeg er en af dem der IKKE har have, men jeg NYDER at se billeder af din og følger dig meget på div. medier og drømmer mig hen til jeg en gang får min egen have.

  Gina

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Jeg vil elske at se sin fantastiske og smukke have sammen med min mor. Specielt dine smukke roser vil jeg gerne se i virkeligheden.

  Hilsen Søsser (soesser@hadi.dk)

  SvarSlet
 12. Hej Claus.
  Jeg er stor beundre af dine bøger og krukker. Min løbemakker er vild med dine bøger, bøger & krukker. Du bliver ofte refereret, når vi taler have. Jeg vil gerne overraske hende med en invitation til et af dine "Åbent have" - arrangementer.
  Hilsen Dorthe (dorthefik@gmail.com)

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Jag har anmält mitt intresse under flera år, men tyvärr inte fått komma till dig. Nu gör jag en ny intresse anmälan. Kia Kopfinger , Särö, Sverige. kiakopfinger@hotmail.com

  Om jag kommer med i år tar jag med min käre make, som gillar vackra hus men mindre road av trädgård. Jag själv är en riktig trädgårdsnörd och försöker hålla ordning på 2 hektar. Är numera biodlare och ökar på mångfalden för varje år.

  Med vänlig hälsning. Kia Kopfinger

  SvarSlet
 14. Kære Claus I mange år ,lige siden de første udsendelser med Anne Just,har du været til stor inspiration for mig .Meget har jeg lært af dig ,gennem dine tv udsendelser og små video.
  Jeg vil meget gerne se din flotte have med en god veninde. Mange have hilsener fra"
  heidi@n-o.dk

  SvarSlet
 15. Joan Halager-Dam21. maj 2015 kl. 12.57

  Kære Have,
  Inspirer og vis mig, hvordan jeg får mine engelske darlings til at spille sammen med havebedenes øvrige beboere. Jeg vil være en ydmyg og lærenem elev og vil på en havevandring lade mig berige og forføre af din skønhed.
  Br 'The Generous Gardner'

  SvarSlet
 16. Kære Claus,

  Vores svigerinde, ”Jonna, med de grønne fingre” fylder 70 år her i foråret, og det er hendes helt store ønske at komme på havevandring hos dig. Vi har købt din nyeste bog og vedlagt denne lille skrivelse som gave til hende og så krydser vi alt, hvad krydses kan, for at hun bliver en af de heldige, der får lov at besøge din pragtfulde have.

  De dejligste forårs hilsner, svigerinderne Ingrid, Kirsten & Elisabeth
  Mail: kirk.flakvej@gmail.com

  SvarSlet
 17. HEJ CLAUS
  JEG NYDER DEINE NYHEDSBREV SOM KOMMER PÅ MAIL MEN KUNNE GODT TÆNKE MIG AT SE DIN HAVE ,JEG OG MIN MAND PASSER KRYDEURTER OG 350 ROSER PÅ SØNDERSKV SLOT HVOR VI HAR NOGET DER HEDDER FOLKEHAVEN HVOR VI ER 24PERSONER SOM HAR KØKKEN HAVE SÅ SE DIN HAVE VIL JO VÆRE DEJLIG
  HILSEN IRENE BRØRUP MAIL SKOVVEJ42A@STOFANET.DK

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Min svigermor fylder 70 år her i maj og hun har engang fortalt mig, hvor begejstret hun er for dig og dine værker (ganske som jeg selv). Derfor vil jeg ønske for hende (og mig), at hun/vi kan komme med på en havevandring i din smukke have.

  De bedste hilsner og med ønsket om en rigtig dejlig og solrig sommer
  Birgitte Bonde
  birbonde@gmail.com

  SvarSlet
 19. Interesserer mig meget for hyggelige haver og vil meget gerne se din smukke have .
  Hos os ved Limfjorden 300 meter fra vandet dyrker vi en del rhodoer og surbundsplanter trods vestenvinden .
  Mvh.
  Lilly Christensen

  SvarSlet
 20. Jeg ville vildt gerne se din fantastisk have. Din have er en stor inspiration til hvordan man se ville kunne lave nogle fantastiske rum i haven, men masse af farver og højder, og ikke mindst sammensætninger af blomster m.m.
  Jeg håber at en dag alle kan få glæden af at se dit værk i virkeligheden, da den kan være en stor inspiration til alle. (Lisbetsloth@yahoo.dk)

  SvarSlet
 21. Kære Claus.

  Jeg vil meget meget gerne besøge din have og endnu mere vil jeg gerne kunne invitere min søde mor med. Siden jeg var barn har hun været en meget stor inspirationskilde og hun har lært mig meget om farver, komposition og haver som jeg siden da har haft i mente i mit fag som arkitekt.
  Vi taler ofte om din have og nørder tit både haveprogrammer og litteratur om emnet ligesom at vi elsker at tage på ture for at opleve haver og vores skønne natur i både danmark og udlandet. Jeg ville elske at kunne overaske hende med et mindeværdigt besøg i din have. Et sted som hun har læst så meget om men aldrig har set med egne øjne.

  Alt det bedste herfra.

  Kh Iben

  ibenbach.info@gmail.com

  SvarSlet
 22. Hej Claus! Jeg har aldrig set din smukke have og håber at komme med i betragtning til dette i år! Har selv en lidt stor have som jeg elsker at arbejde/opholde mig i. Vil meget gerne køre her fra Nordjylland og ned og besøge din have! Det vil være en ren nydelse at få lov at opleve den og samle inspiration til lidt fornyelse og omlægning af terrasser/ rum her. Jeg kommer alene så håber jeg smutter igennem nåleøjet.... :) Bedste havehilsener med sol over haven lige nu... Ulla , min mail er: ullahj3@gmail.com

  SvarSlet
 23. Hei!
  Vi er to venninner fra Stavanger på vestkysten i Norge, som svært gjerne vil besøke den flotte hagen din. Du har allerede gitt oss mye inspirasjon og glede gjennom bloggen og bøkene dine - både når det gjelder hager, men også de utallige blomsterarrangement som du lager til høytidene. Vi har ikke besøkt hagen din tidligere, så det står helt øverst på ønskelisten vår. Med vennlig hilsen Merethe
  merethe.svanes@lyse.net

  SvarSlet
 24. Kære Claus

  Jeg har flere gange forsøgt at komme i betragtning til at se din skønne have og smukke omgivelser. Jeg håber virkelig at komme i betragtning, da jeg selv går meget op min have, hvor jeg lader mig inspirerer af din bøger og lidt Anne Just Have Jeg ved at du også blev ret meget inspireret af hende og det er skøn at se du bygger videre på mange af hendes ideer.
  Jeg er selv blomsterbinder og X finger for jeg bliver udvalgt. Rigtig god sommer til dig. MVH Claus Olesen fra Skive frohn71@gmail.com

  SvarSlet
 25. Hej igen ..
  Glemte at sende min mail adresse.
  Lilly Christensen
  dulith@mail.tele.dk

  SvarSlet
 26. Hej
  Jeg vil SÅ gerne se din have - du og Anne Just fik åbnet mine øjne for en anden måde at se haven på, og det gav mig lyst og mod til at gå igang.
  Min mailadresse: hanneleni@herget.dk
  Mange hilsner
  Hanne Leni Herget

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Jeg har en sød ældre veninde, som er meget have-interesseret. Hun har selv en dejlig have - meget inspireret af din.
  Hun har aldrig haft fornøjelsen af at se din have i virkeligheden, og jeg ved, det ville glæde hende meget.
  Hun har knoklet på arbejdsmarkedet i snart 40 år og skal snart på pension. Jeg ville så gerne glæde hende med et besøg i din have.

  Venlig hilsen
  Lis

  SvarSlet
 28. Håber at være en af de heldige, der får et havekik, i din have, og få inspiration til min egen have.

  SvarSlet
 29. Helene Bergsten7. juni 2015 kl. 20.48

  Hej Claus
  Jag älskar engelska trädgårdar och har sett det mesta i England. Din är engelskinspierad men med en nordisk twist och står mycket högt på min önskelista. Skulle också vilja se dina drivhus. Vi bygger ett nu efter inspiration i din bok. Det blir klart i sommar.
  helene.torslanda@gmail.com

  SvarSlet
 30. Hej Claus
  Du er nok den havemand, som har inspireret mig aller mest, og jeg ville elske at se din have. Jeg forsøger hvert år, at få lov at se din smukke have, men indtil videre er det ikke lykkedes mig. Nu må heldet da snart tilfalde mig. Hilsen håbefulde Bente
  buuruhrskov@yahoo.dk

  SvarSlet
 31. Hej Claus Dalby
  Min mormor fortalte mig om havens planter hvor hun lærte mig de fleste navne på planterne. Husker tiden og ferierne som hver dag med solskin. Nu hvor hun ikke er her mere og jeg selv er blevet ældre, børnene er flyttet, er interessen igen dukket op for havelivets mange mangfoldigheder. En god adspredelse fra mit job som sygeplejerske :-)
  Har de fleste dine bøger. Har set din have udefra - og den er bare så flot. Vil rigtig gerne vinde en rundvisning og tage min veninde med.
  De bedste hilsner fra
  Birgitte Todberg
  Mailadresse:
  btodberg@gmail.com
  Tlf: 25531850

  SvarSlet
 32. Hej Claus,
  Jeg vil være helt ærlig og sige at jeg aldrig nogen siden har interesseret mig for havearbejde, altså at have fingre i det selv, men sidste år købte vi sommerhus og der åbnede sig en helt ny verden for mig.
  Jeg er dybt facineret af hvad en have kan gøre ved ens sjæl.
  Men jeg mangler viden og inspiration og derfor introducerede min veninde mig til dine haveprogrammer :)
  Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg fik muligheden for også at se alle dine smukke blomster "live".

  Venlig hilsen
  Carina
  elkjaerr@gmail.com

  SvarSlet
 33. ÄLSKAR att titta på dina fina bilder, från din helt FANTASTISKA trädgård.
  Vi brukar resa för att se och inspireras av trädgårdar, så jag letade öppettider och förstår nu att den inte är öppen för allmänheten. Synd, men helt förståeligt.

  Det skulle vara en stor upplevelse att få se din trädgård i verkligheten.
  Hoppas att det även för en svensk är möjligt att vara med i din "lottdragning".

  Hilsen fra Birgit
  birgit@pehrsson.nu

  SvarSlet
 34. Hej Claus
  Jeg kunne ikke finde en bedre gave til min mor og svigermor end en rundvisning i din flotte have. Der bliver kigget med lange øjne, de gange vi har gået forbi. Håber det kan lade sig gøre.
  God sommer
  Mvh. Trine Skjærbæk - t.skjaerbaek@gmail.com

  SvarSlet
 35. Hej Claus

  Jeg vil gerne se i virkeligheden hvor tæt du har plantet dine staudebede, og krukker til og få inspiration til farve- plante sammensætning, der er lidt svært at danne sig det rigtige indtryk fra bøgerne.

  Sommerhilsen fra Ann Pallesen - ap@braarup.mf.dk

  SvarSlet
 36. Kære Claus!
  Selv er jeg først lige begyndt at interessere mig for at gøre min børne-have mere blomstrende, og min skønne svigermor Sigrid gør sit til vores haveudvikling med alle sine aflæggere fra sin egen lille "planteskole".
  Min svigermor er meget, meget haveglad, og efter et langt liv, hvor hun ikke har haft meget tid til at dyrke sin have, da hun skulle stå for et stort landbrug med mange ansatte, har hun endelig fået tid til at dyrke sin store lidenskab, den fantastiske landbohave på en gård på Sydbornholm, hvor stringente bede smelter sammen med den uspolerede skov og den gamle vandmølle omkring Læsåen. Det er virkeligt en oplevelse, ikke mindst i forening med min svigermors hjertelige væsen og meget bornholmske sprog - og hvis du skulle komme på de kanter, ved jeg hun ville glæde sig over at vise den frem. Men nu til mit egentlige ærinde...
  Min svigermor har fået AMD og vil om få år ikke kunne se. jeg ved, at hun har et stort ønske om at se din have, men hun har fortalt mig, at det kun er ganske få forundt. Mon hun kunne få mulighed for at se din have ved et af dine arrangementer? Det ville glæde hende - og mig - umådelig meget!
  Med venlig hilsen
  en heldig svigerdatter, Lotte
  mail: lotte.engholm@webspeed.dk

  SvarSlet
 37. Hej Claus
  Det ville glæde mig så meget, at kunne glæde min mor med et besøg i din skønne og smukke have. At kunne se den i den virkelige udgave, at se og føle og lugte duftene ville være en fantastisk ting. Håber meget på at kunne glæde min mor :)
  De bedste hilsner Lenette ( lenette_kronborg@hotmail.com)

  SvarSlet
 38. Kære Claus

  Jeg er lige blevet haveejer og ser med stor glæde frem til sensommer og efterår, hvor jeg kan begynde at sætte planter i haven. Det er et nybyggerkvarter, så haven er tom og kedelig kun med græs og fliser. Kunne så godt tænke mig at få noget inspiration fra dig og lære hvordan en nybyggerhave kan blive flot, frodig og vigtigst af alt hyggelig i løbet af få år.
  Har ledt efter indlæg om nybyggerhaver på din blog, men kan ikke rigtig finde noget. Kan det tænkes du laver et indlæg om hvordan man opbygger nye haver? Hvad er de bedste grundsten til en god start på haven, som gerne må vokse lidt hurtigere end normalt? :)
  Håber at kunne få lov til at besøge din have, så jeg kan finde inspiration til min egen :)
  God sommer.

  Mange hilsner
  Rikke (rikhan1979@gmail.com)

  SvarSlet
 39. Hej Claus
  Jg vil meget meget gerne se din sensommer-have med dine dahlier, som er min favorit haveblomst.
  Jeg følger din blog hver dag, og jeg kan se, at du har mange af dem - dem vil jeg rigtigt gerne se 🌸🌼😃
  Jeg har endnu ikke været heldig at blive udtrukket til at komme og se din have, men jeg håber på held denne gang - det skal så helst være lørdag, da jeg rejser på ferie søndag morgen
  Med venlig hilse fra en stor beundre af din have og med ønske om en rigtig dejlig dag
  Lene Andreassen
  leneandr10@gmail.com

  SvarSlet
 40. Kære Claus Dalby

  Jeg og min søster vil meget gerne se din spændende have, da vi begge har fulgt dine bøger og dine udsendelser i TV. Min søster har arbejdet med haver og planter og jeg er have ejer.

  Vi har ikke tidligere besøgt din have.

  Venlig hilsen

  Birthe Boye
  birtheboyehansen@yahoo.dk

  SvarSlet
 41. Hej claus.
  Jeg kunne godt tænke mig at invitere min far ud og se din have har ikke været der men set det på tv og læst hvad du har her.
  Det er utrolig spændene og min far er begyndt at gå meget op i at lave noget selv.
  Han har hjulpet mig her i sommer med mine børn da jeg var heldig at få arbejde men kostede min ferie med mine børn derfor ville jeg godt kunne glæde ham med sådan en spændene opdagelse i din smukke have.
  Fra tanja
  Tanjaoa@icloud.com

  SvarSlet
 42. Hej Claus
  Ville blive ovenud lykkelig hvis jeg var så heldig, at måtte se din have.Du er til daglig inspiration når det handler om have og blomster :O)
  Mvh. Gitte
  gmnielsen@mail.dk

  SvarSlet
 43. Hej Claus! Jag och min man har ett stort gemensamt intresse; trädgård! Jag älskar klippt buxbom, lavendel, hortensia m.m. i harmoni med blomster i liknande färger samt att strukturera upp detta tillsammans med ex fågelbad, statyer och grusgångar. Blir väldigt inspirerad och nyfiken då jag ser bilder från din trädgård, Min man har ett stort intresse för att odla många olika arter och dessa våra intressen ger oss massor av skaparlust! Hade blivit otroligt glada och tacksamma om vi fick ta del av din fantastiska have! Sommarhälaningar från Helena Bertilsson.

  SvarSlet
 44. Elsker din have.
  Den er det reneste eventy....ganske enkelt fortryllende.
  Ville elsker at tage min mor med på have opdagelse i din skønne have.
  Betina

  SvarSlet
 45. Kære Claus
  Min have er fyldt med skvadderkål, som jo i sig selv er flotte, grunden er dog, at vi de sidste 5 år har renoveret hus, så haven har måtte passe sig selv. I stedet har jeg i ledige stunder kigget i dine fantastiske bøger og drømt mig hen til det blev tid for os og komme i gang med haven. Nu er tiden kommet, drømmen er blevet til virkelighed. Huset er færdig, og er heldigvis blevet meget vellykket��. Og nu skal vi i gang med haven, og vi glæder os - vi ville så gerne finde inspiration til vores have ved et besøg i din fantastisk smukke have, så vi udover at kigge i bøgerne også kan få de mange sanse indtryk med.
  Ha en dejlig dag, kærlig hilsen Mette
  (Metteelmelund@hotmail. Com)

  SvarSlet
 46. Hej Claus,
  Jag och min man Paul är båda trädgårds intresserade. Jag mest av växter,färger,struktur och vackra kompositioner i allmänhet och Paul är mest intresserad av det mer praktiska i vår trädgård som att skapa,gräva och bygga saker. På detta sätt kompletterar vi varandra och vi är alltid öppna för inspiration. Ett besök i din trädgård står därför högt på vår lista över trädgårdar vi gärna vill besöka!! Vi hoppas på tur och att vi kommer att vara bland de som blir utvalda till ett besök i din trädgård.

  Med vänliga hälsningar Monica och Paul Bergholtz, Asarum,Sverige : Monica.bregholtz@gmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen om Åben Have - elsker især de lilla blomster ;)

  SvarSlet
 48. Dine roser er utroligt flotte - dem vil vi gerne se og høre om.--- Det er lidt andet end dengang du var tryllekunstner for vore børn til børnejuletræet
  todosaj@gmail.com

  SvarSlet
 49. Hej Claus
  Jeg skriver til dig i anledning af,at min meget have glade mand fylder 50 år. Jeg ved han meget gerne vil se din have og jeg håber det kan blive muligt, ved at skrive til dig her. Vi har selv en stor have og har lige bygget drivhus bl.a. inspireret af din bog om drivhuse. Vi har fundet inspiration til flere ting i haven gennem dine bøger. Med en stor have er der altid plads til nye projekter.
  Mvh. Rita
  Rit@nielsen.mail,dk

  SvarSlet
 50. Hej Claus
  Jeg skriver til dig i anledning af,at min meget have glade mand fylder 50 år. Jeg ved han meget gerne vil se din have og jeg håber det kan blive muligt, ved at skrive til dig her. Vi har selv en stor have og har lige bygget drivhus bl.a. inspireret af din bog om drivhuse. Vi har fundet inspiration til flere ting i haven gennem dine bøger. Med en stor have er der altid plads til nye projekter.
  Mvh. Rita
  Rit@nielsen.mail.dk

  SvarSlet
 51. Hej Claus
  Sidste år var jeg så heldig at blive udtrukket til at komme og se din have sammen med min mor. Men desværre kunne vi ikke, da det lå i vores sommerferie. Jeg håber derfor meget at vi kunne være heldige at blive udvalgt til at se din smukke have her i løbet af foråret 2016. Hilsen Søsser Brodersen, mail: soesser@hadi.dk

  SvarSlet
 52. Hej Claus
  Kunne godt tænke mig at se din have, hvis du har åbent på et tidspunkt i løbet af året. Selv har jeg en lidt forblæst have i Lønstrup på vestkysten af Nordjylland, noget helt andet end Århus.
  Hilsen Ninna ninnabritt@live.dk

  SvarSlet
 53. Hej Claus.
  Min mor og jeg har et stort ønske om at komme op og se din smukke have ! :-)
  Man har jo lov at håbe at vi bliver i blandt de heldige :)
  Venlig hilsen
  Tina Christensen
  Christensen121188@gmail.com

  SvarSlet
 54. Hej Claus, jag och min vän bor i Sverige men skulle väldigt väldigt gärna vilja se din fantastiskt vackra have. Vi hoppas på att bli två av de lyckliga som får se din have i år. Bästa hälsningar Cristina Vangenmalm c.vangenmalm@ gmail.com

  SvarSlet
 55. Hej Claus, hittade din trädgård i tidningen Allers Trädgård och är alldeles betagen. Romantik möter natur, helt fantastisk. Jag vill gärna ställa mig i kö för att få se de magnifika rabatterna live. Med vänliga hälsningar Anna-Karin Alingsås ak@modecentrum.nu

  SvarSlet
 56. Fantastisk inspirerende have og ideer du har. Håber jeg bliver udtrukket i år til at se din have.

  SvarSlet
 57. Fantastisk inspirerende have og ideer du har. Håber jeg bliver udtrukket i år til at se din have.

  SvarSlet
 58. Hej Claus. Jag och min dotter är mycket intresserade av din trädgård. Vi skulle gärna vilja komma och besöka den. Med vänlig hälsning Carin Björk. carin.bjork@hotmail.com

  SvarSlet
 59. Hej Claus. Jag skulle gärna ta med min flickvän (som är ett stort fan av din trädgårdsarkitektur) och besöka din trädgård. Vänligen, Joakim Larsson. anukement@yahoo.com

  SvarSlet
 60. Hej Claus. Det vil være en stor glæde, at få mulighed for et besøg i din dejlige have. Håber jeg er heldig. V. Hilsen hsp.timmermann@gmail.com

  SvarSlet
 61. Hej Claus
  Min kone og jeg vil meget gerne se din have Vi har deltaget i lodtrækningen flere gange, men det er aldrig lykkedes os endnu

  SvarSlet
 62. Hej Claus! Jag skulle tycka att det var mycket roligt och inspirerande att komma till er trädgård. Jag följer er på instagram och förundras över hur vackert ni har det. Min mor är trädgårdsintresserad så självklart skulle jag vilja ta med henne och uppleva er fantastiska trädgård. Vänligen, Anna Björk annacarin.bjork@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Hej Claus.
  Vore kære.. det unge husejer/have interesserede par bor i din nærhed. Det ville være det største fødselsdagsønske, at blive udtrukket til åben have.
  piagla@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Kære Claus,
  min mors og mit hjerte ville hoppe og danse af fryd, hvis vi må komme og se din smukke have. <3 kærligst Ida Milton Vesterdal, idamilton@yahoo.dk

  SvarSlet
 65. Hej Claus
  Jeg vil gerne give min mor en dejlig oplevelse og har i den forbindelse tænkte på din smukke have. Min mor har fået konstateret kræft og et besøg i din have kunne være en positiv oplevelse i en til tider svær tid.
  Hilsen Jeanette Jensen - klitjensen@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Hej Claus. Sikke en skøn have, den ville jeg gerne se, her i Lønstrup hvor jeg bor skal alt være meget mere robust for at kunne trives, men det har også sin charme. hilsen Ninna ninnaritt@live.dk

  SvarSlet
 67. Hej
  Jeg har i et gammelt Bo Bedre set billeder af din have, og tænkte med det samme, at hvis jeg sku forkæle min gamle mormor, så ville det ultimative for hende være at se din have. Hun har i den grad grønne fingre, og i en alder af 89 år, er det stadig hende som kommer og nusser, klipper ned, retter til og så videre i min have. Hun er en ener... Jeg troede jeg kunne købe billetterne, istedet krydser jeg nu fingre for at være en af de heldige.
  Lonnie (lonniekbp@gmail.com)

  SvarSlet
 68. hej igen, der faldt et bogstav ud af e mail adressen, der skal stå ninnabritt@live.dk Hilsen Ninna

  SvarSlet
 69. nå ,nu er det da mere end et bogstav der er faldet ud. havde skrevet: hej Claus sikke en dejlig have, har lige set billeder fra den. Det er noget helt andet end min have i Lønstrup, her skal tingene være meget mere robuste og ikke så høje, at de vælter i blæsten. den have kunne jeg godt tænke mig at se. Venlig hilsen Ninna ninnabritt@live.dk

  SvarSlet
 70. Hej Claus
  Jeg ville elske at tage på min første "haverejse" til din smukke have. Venlig hilsen gitte.jansen@gmail.com

  SvarSlet
 71. Tinna Ploug Møller4. maj 2016 kl. 09.49

  Jeg håber at kunne give en "Åben have" oplevelse til min svigermor, som fylder 70 år i november i år. Hun er oprindlig uddannet blomsterbinder og har drømt om at besøge din have i mange år. Hun binder de sejeste buketter, når man har behov, og også når hun bare lige syntes man skal have lidt pænt at kigge på. Hun er den BEDSTE svigermor man kunne ønske sig. Håber at hun kan være blandt de heldige, der får en invitation - tinna@saxild.dk. Med venlig hilsen Tinna Ploug Møller

  SvarSlet
 72. Kære Claus,
  Min mor er stor beundrer af din skønne have og dine florale talenter. Hun fylder 60 år, den 9.maj og har et meget stort ønske om at se din magiske have. Derfor skriver jeg her på din blog, i håb om at deltage i lodtrækningen og opfylde min mors ønske om et spændende besøg i din have.
  Med ønsket om en dejlig dag, de allerbedste hilsner Line
  Min mail er linedangkel@gmail.com

  SvarSlet