Åben haveAt min have altid har haft en stor bevågenhed, er jeg naturligvis både glad for og stolt over, men som mange vil vide, har haven aldrig som sådan været åben for publikum. Et par gange om året har jeg trukket lod blandt rigtig mange interesserede, så nogle få udvalgte har haft mulighed for at besøge haven, der i bund og grund er mit helt private sted. 

 

Da ideen om Claus Dalbys Haveklub opstod, valgte jeg, at folk, der er virkeligt interesserede og ønsker at tegne et Guldmedlemskab af et års varighed, skal have mulighed for at besøge haven én gang i løbet af sæsonen.

 

Det siger sig selv, at der er grænser for, hvor mange jeg kan have besøg af, og derfor er der kun et begrænset antal Guldmedlemskaber til rådighed. Her gælder det om at komme først til mølle.

 

I 2017 bliver Guldmedlemmer inviteret til at besøge haven første weekend i juli (1. og 2. juli). Invitationer bliver sendt ud cirka en måned før.

 

Bliver denne weekend fyldt op, vil der være mulighed for at gæste haven i august. Her er datoerne endnu ikke fastlagt.

 

Vigtigt
Et Guldmedlemskab giver adgang til haven for én person én gang i løbet af en sæson. Det er ikke muligt at købe billetter i løssalg.

 

Man kommer i betragtning til havebesøg, når det egentlige Guldmedlemskab træder i kraft efter den første måned, som er gratis.