TV / Radio

Det er rigtig spændende at lave tv, og jeg må indrømme, at jeg har det som en fisk i vandet, når kameraet kører. Tænk en gang at få lov til at formidle det, man holder allermest af, til flere hundred tusinde personer!

Faglitteratur på P1
En halvkold decemberdag 2010 gæstede journalist Thomas Holmby Hansen mig og lavede en halv times uformelt program i forbindelse med udgivelsen af mine seneste bog ’Mit haveliv’.
Hør udsendelsen her.

Drømmehaver
Ligesom i Drivhusdrømme viser jeg rundt i min have og desuden besøges en mængde andre spændende drømmehaver.

Drivhusdrømme
I 2009 havde jeg værtsrollen i seks udsendelser med mine to væksthuse som omdrejningspunkt. Som i min bog af samme navn var man i udsendelserne også på besøg hos forskellige drivhusejere.

Haven i Hune
For en halv snes år siden bad Anne Just mig om at medvirke i en række DR2-programmer fra hendes have. Haven i Hune hed udsendelserne, der ikke mindst qua Annes store gennemslagskraft blev meget populære. Over tre år lavede vi i alt tredive udsendelser. Jeg spillede en statistrolle, men fik god respons for mine små pædagogiske indslag, hvor jeg viste og fortalte om en række af havens praktiske gøremål.

Kender du typen
Da jeg i sommeren 2012 blev spurgt, om jeg ville være med i Kender du typen, takkede jeg ja, da jeg synes, at det er et både interessant og lærerigt program med stor underholdningsværdi.
Se udsendelsen her

Jul og nytår hos Claus Dalby
Oplev min jul og mit nytår – ude og inde – i og omkring mit hjem i Risskov.
Se udsendelserne her